E, drugari, evo mene!
Dovukoh se sa zakasnelog dorucka...osecam se slomljeno iliti "k'o prebijena macka"...Jelo, ne znam sta je, ali je bilo bas za*ebano sinoc! Taman sam vam uslikala preukusnu pilecu supu (meni je to bila vise corba, al' da ne gnjavim sad!), najela se kao prase...i ostavila Zokija u restoranu...trebalo je da se vidimo sa onim drugarom iz Limenarije i da gledamo utakmicu...Zoki salje poruku da krece put Potosa, a meni pocinje "igranka bez prestanka"!

Prvo iznenadni prostreljujuci bol u stomaku, a onda...."ljubavni grc uz wc solju"!

Kad sam se, posle pola sata previjanja pogledala u ogledalo, bila sam bukvalno bela kao krec...kao da ni kapi krvi u meni nema! Znoj me oblio, panika pocela...posaljem ja poruku nasoj Goci...ona me je SPASILA, ali bukvalno! Donela mi nesto za sta sam prvi put cula ("smecta"), prasak u kesici, koji sam, prvi put i bez razmisljanja, razmutila i naizust popila! I "probiotic"...sve kako mi je "doktorka" rekla!

Bol jos uvek imam (ali slab), ali sve ostale "nuspojave" su prestale u roku od odmah!

Osecam se nekako iscrpljeno i umorno, a bas, bas sam se i naspavala...
Malopre se sretnemo na dorucku..i kazem joj:"Kada sam dolazila na 3 meseca, nikada mi nista nije falilo! Sada sam dosla na dve nedelje i moralo je nesto da me s***a!"
Gigi, ono mleko se zove "Sanilac FL", proizvodi ga "Giotis", kosta 10,7 € i ima ga kod "Kostasa" u Limenariji...preko puta marketa "Maliatos"...prasak koji se razmucuje, ali ne znam "koliko mleka pravi"...pogledaj link...
http://www.skroutz.gr/s/3246942/Γιώτης-Γάλα-Sanilac-FL-400gr.html...mislim da ti se vise isplati da poneses!

Inace, net je ocajan, a drugari neazurni, nisam mogla da iscekam da se vise oglasi! Rekao je da, ako treba jos (jednu kutiju ima u apoteci), da javimo dan-dva ranije!