Lunatic je napisao:
Nekako mi je EXIT ove godine više za mladju populaciji. Mahom izvodjaci sa jednim hitom. Bar je na mejnu takva situacija. Bas iz tog razloga, prošle godine su Capital Cities tokom sat vremena 5 puta izvodili 'Safe and sound' na 5 različitih načina. Na Dance areni vidim poznata imena, ali nije više za mene čekanje zore uz taj zvuk.

Drago mi je da i vaša deca, koja verovatno nisu mnogo mladja od mene, biraju EXIT pre splavova. Pustite ih da uživaju i ne brinite za njih. EXIT, svaki posebno, je ono što se pamti i prepričava celog života.
Del, srećan put nazad. Očekujem izveštaj po povratku.
Nadam se da će naredne strane biti popunjene lepim stvarima, jer su prethodne, nažalost, bile malo mucne. Držim svima fige da sve bude kako treba.
Dobro jutro svima.
Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
E pregazilo me vreme, rekla bih, pisto nista ne razumem iz prvog dela tvog posta.
Samo me strah zbog svega sto se desava u pislednje vreme, a pogotovo Exit dozivljavam kao mesto gde svake godine se neko povredi ili pogine, daleko bilo.
Joj dodje mi da odem nicas u NS da sedim negde, tek da budem blizu, zlu ne trebalo.
Ništa ne brini, biće sve u redu. Povredjuju se osobe koje preteraju sa alkoholom ili čim sve već. Ove sitnije povrede i ne računam. Evo bas ja vucem ožiljak sa jednog EXITa već skoro 10 godina. Ušli mi na foru kod prijatelja u kamp, pa odatle svi zajedno da idemo na tvrdjavu. I mojoj dragoj se pripiskilo i kako je sva fina, ljubi je majka, neće iza zbunica, nego bas u wc. I tako ispred wc-a nas uoči čuvar da nemamo narukvice i dok smo požurili ka šatoru da upozorimo ostale, naletim na neki metal i rasecem nogu nekih 10cm i poprilično duboku ranu napravim. Odmah prva pomoć, noga previjena, to veče sam skoro celo proveo na jednoj nozi, ali me to nije sprečilo da čak i na jednoj nozi uživam uz Prodigy i docekam jutro uz Carl Coxa i Green Velveta.
Salu na stranu, opusti se. Iz iskustva znam da je svaki izlazak u BGu rizicniji od odlaska na EXIT.