Ostatak vremena iskoristili smo za kupanje u ekstremno prijatnoj vodi...cista, sljunak na ulasku, osvezavajuca...taman kako treba! Lezaljke, ove koje smo mi uzeli- siroke, udobne, nove- super! Samo, za njihovu "kabastost", potrebni su veci suncobrani...i da nema drvenih staza, zbog kojih je tesko pomerati ih...metalne su, inace- tezak "ram"...nisam zavrsila pricu o placanju! Kao sto sam mu i rekla da ce biti, a on mi nije verovao (Zoki), ispostavilo se da je samo najam suncobrana i lezaljke- 10 €, a pice se placa obaska...jedino, ako u obliznjem restoranu narucite klopu, pa uspete jos da predjete ceh od 25 €, taj racun vam se umanji za ovih 10 datih evrica!

Ostavili smo ovaj "vaucer" jednoj nasoj porodici (ne ovoj sa mamom sa velikim...!),

...
Onda smo se vratili u Pefkari, Zoki rucao (ja veceravam), a ja , sa Gocom nasom forumskom, zavrsih u bazenu...kasnije smo se spustili na plazu, i, uz povetarac, onaj cuveni tasoski, u koji smo se svi, davno jos, zaljubili...uzivah do zalaska sunca...
Vece smo proveli u kaficu kod Ejba, srpskog zeta, mnogima poznatog, u gledanju fudbala...
I, eto, to je razlog sto sam ovako rano u sobi, i sto pisem ovaj "seminarski rad" u ove sitne sate (odgovor VlaMaru!),

...
Petronije, ponela ja knjige da obnovim gradivo...juce jos i radila, danas nije bilo sanse!

Prolete dan!Imam, od juce, i novog "ponudjaca za pomoc oko ucenja"- naseg novog konobara! Cika srednjih godina, koji, otkad je saznao od gazda "ko sam", i otkako je saznao da ucim grcki, samopredlozio se za mog ucitelja! Sada mi se cini da je svakog trenutka "tu negde", plasim se da ne iskoci i iz ormara!