Dobro vece drugari!
jack je napisao:
Everything will be ok in the end. If it's not ok - it's not the end

Blaža je napisao:
Bane je bio u pravu. Mnogo buke ni oko čega.
"Briga je nepotrebna emocija"
VlaMar je napisao:
Zato me nije bilo jer ne volim da mracim , a ne mogu bas i da se pretvaram da je sve ok.
Svi mi prolazimo kroz ruzne scenarije koje nam zivot pise, zato prija i da se samo scucuris u cosku kafane, da te niko ne vidi i samo pratis sta se desava. Pozitivna energija se upija.
Blaža je napisao:
E da...
jučerašnji dan ću pamtiti dugo, dugo...
Sasvim iznenada, neočekivano i ničim izazvano, dok sam stajao na semaforu kod novog Merkatora - obasja me blažena svetlost.
Kada su mi se oči malo oporavile od tog bljeska - ugledah njega ili ga... njegovo visočanstvo, onog koji se kreće odajama dvorca na brdu iznad Limenarije, doživotnog predsednika Republike Palataki.
Kada je stupio na iscrtanu zebru, saobraćaj je stao i ako je automobilima bilo zeleno. Svi su radosno trubili a on im je samo ležerno odmahnuo rukom koja mu je bila slobodna, jer je u drugoj držao telefon putem kojeg je bio na direktnoj vezi sa njom!!!
JEDAN COVEK!!!
Nisi ti pazljivo pratio, u drugoj ruci mi je bila puna kesa. Ali to najbolje govori o polozaju prvog medju jednakima. Dok se gradjanstvo vozi kolima, on mora peske. More, ima Merkelovu da posaljem da uteruje porez po R. Palataki.
Blaža je napisao:
VlaMar je napisao:
Lune, tu sam i ja, ispratio sam sva desavanja.
Zato me nije bilo jer ne volim da mracim , a ne mogu bas i da se pretvaram da je sve ok.
Tu smo veoma slični!
Iz sličnih pobuda sam propustio neke lepe i važe događaje u životu nekih dragih ljudi.
Ostaje mi samo da se nadam da su razumeli na pravi način i da mi nisu zamerili.
Sigurno da su razumeli. Sve se moze nadoknaditi.
milenaidaki je napisao:
Prikazalo ti se samo božanstvo!

Jelena je napisao:
Hvala vam svima i ljubim vas
Lunatic je napisao:
A dje su ovih dana muški? Jedan D, drugi, treći, Petronije, VlaMar, Brzi...?
I ja imam opravdani, imali smo i mi akciju tipa

Proslo, ide na bolje... I idemo dalje!
Da cestitam svima koji su se upisali, u srednje ili visoke skole.
Sad mozete svi da odahnete.

DEXT je napisao:
Зоки je napisao:
Nego, kad smo već kod fotografisanja... pa, za sada nema, neeeeemaaa ni jedne onako izrazito zgodne ženske osobe na plaži, za slikanje...
A da promeniš plažu?
Npr. na nekom poluostrvu?