Deki r-4 je napisao:
Mozda na severu na onim manjim hotelskim plazicama i na onoj maloj pored bivseg Pahisa.

Mislim da se zvase Glifoneri ??

Ima i nesto nazovi hladovine na Golden Bicu ali je sve to slabasno gotovo zanemarivo.
Del boy, Deki je u pravu. Na Glifoneri plaži sigurno ima hlada. Ako poranite, ''uhvatitićete'' ležaljke koje su bile besplatne 2013. kad smo mi poslednji put bili tamo. Naime ujutro stoje na jednoj gomili, pa kad počnu da dolaze ljudi na plazu oni ''dele'' ležaljke po principu da svaka porodica moze da uzme 2 kom. Nije moralo da se uzme piće i nisu se plaćale ležaljke. Ne znak kako je sad. Tamo je odlično za malu decu, pesak kao brašno i ima plicaka. Ceo dan bude hlada ako uhvatis dobru poziciju. Recimo neki centralni deo (videces sam) a popodne levi deo plaže. Mala ali odlična plaža. U zaleđu imaš restoran (toalet odličan i prostran), tuš. govornicu...
Na Golden beachu ima hlada. Recimo: u delu Skala Panagia (gledano ka moru levi kraj Golden beacha) kad se spustite do plaže , recimo na 2oom od kraja plaže ima jedno veeeeliko drvo gde možeš da se smestiš. Ceo dan hlad (prošarani) na velikoj površini. Ne treba suncobran. I tu u zaleđu imaš restorane, suvenirnicu, ima blizu i market...
Paradiso beach, gledano ka moru desno, zalepiš se uz stenu, koliko se sećam od podne pa nadalje stena daje odličan hlad. Do tad ti treba suncobran. Samo treba stići na vreme.
Osim Pachisa kome se promenio opis od kad smo poslednji put bili mi smo ovde nalazili hlad.
Ima hlada i peska i plićaka za decu koliko znam (čula, nisam bila) u Rachoni-ju ali ne znam tačno gde. Mislim da i na Nisteri plaži može da se nađe (tu smo prošetali jednom kad smo se švrćkali po mestimično kišovitom danu) ali ne baš blizu vode.
Za Psili Amos slažem se sa Dekijem.
Dejevla, dobro se vratili

Čekamo izveštaj...