Jeluska je napisao:
Hvala na pozdravima. Pozdravi i ti puno dečicu i Sirenu.
Hocu
Jelo hvala na pozdravima mnogo volim kada si tu sa nama.
Lunatic je napisao:
Primljena!
I ja se primio !!!
Del Boy je napisao:
Sutra cemo do psili amosa, tamo valjda ima hlada, ne mogu da se setim?!
To sto na Psiliju ima od hlada vama sa klincem nece biti od prevelike koristi.

Ali ima bezbroj suncobrana koji su prekrili skoro celu plazu i od nje napravili satro fensi beach.

Od jedne od najlepsih tasoskih plaza ostala je samo komercijala i mi je poslednje dve godine zaobilazimo,potpuno nam je nezanimljiva zbog ovakvog odnosa vlasnika kafica.

Steta bilo je to fenomenalno mesto za ljubitelje hladnije a precisto tirkizne vode.

Ako mene pitas porani i pravac Roso Gremos ova plaza jos uvek ispunjava sve kriterijume.
ivkabg je napisao:
Dobar dan!Svima koji putuju ovih dana zelim srecan put i da ne cekaju dugo na granici. Onima Koji su vec na moru, da se lepo provedu i uzivaju. Ja od danas krenula sa kupovinom za more naravno prvo na spisku kozmetika i apoteka. Ovom prilikom bi molila kamperase da me upute gde ima da se kupi neki normalan sto za kampovanje. Juce gledali neki u Metrou cena nije neka oko 3300din lepo se pakuje ali je lagarija sto bi rekli, mada ako ne nadjemo nista drugo bice daj sta ima

Ivka prosle godine
Dejevla je kupio dobar kamperski sto u JISK-y ako se dobro secam ??

I ove godine bas pricasmo o takvom stolu mislim da ce se
Bane setiti gde smo to videli,meni je potpuno stao mozak i ne mogu se trenutno setiti.

Inace taj sto od
Dejevla je odlican stabilan i pristojne velicine,mozda je malo poveci za transport i solidne je tezine ali da valja nema sumlje.

DEXT je napisao:
1.) Molim ?!Ja sam samO manju polovinu,ostatak nisam ni takO, časna pionirska.
2.) Već je master odbranila
1.) Aha sve ti verujem na rec.
2.) Meni se sve cini da se uopste nije branila.
B_A_N_E je napisao:
Змајче, то се дете спрда са људима. Није ни конкурисала на ЕТФ-у...
Na koga li je samo ovo devojce zivo me zanima ?!
Dobar vam dan ostrvljani . . .