Au, bre, ljudi mili, koliko stranica nakrcaste od jutros!

Jedva procitah, a posto nam citiranje radi onako kako radi- nista od njega...nego, lepo, "sve po secanju"...i onda ce da mi se desi da cestitam Urb, ono sto je trebalo Mileni!
Dobar vam dan! Meni je bas, bas dobar! Vredan!

Od nocasnjeg kuvanja rucka i peglanja...preko "preplivavanja Lamansa"...do pripreme za rucak, menjanja posteljine, pustanja masine...a jos nije sve ni gotovo...nabavka...(Kenti, mozda i tebe vidimo!)
(malo citam, malo pisem!)
Jack, sve sam te cula! Ipak, spremno drzim krpe i tecnost za brisanje prozora....kakve sam srece, brisacu ih i treci put u dve nedelje!
Petronije me "procitao"!

Zaboravih vec i na sta sam kome htela da odgovorim, a vec nasta nova "zagonetka"!

Petronije, pita me cera juce: "Mama, je l' jedva cekas da pricas sa nasim Grcima?"

Qq i lele!
DextOOoo, nisam pitala ni za kakve ulaznice...nisam imala kad! Samo mi Iva poslala slike da vidim kako sad izgleda prilaz!
Del Pierko nam poslao neke slicice...i zaista, kod nase gazdarice "otvorena sezona bazenisanja"...ono sto mi se ne svidja je to sto se bazen, po slici, nalazi bas blizu nase sobe (na nasoj strani hotela, koja vazi za "smrt-mirnu"!)...znaci, kad krenu Rumuni da urlaju, sa sve sitnom decom, opet ce izbiti "rat"!
Dujo, na sve mislim, imam i (obaska) notes sa telefonima...ali fotokopija pasosa mi nije nikada ni pala na pamet!
DextOOO, zasmejavas me, a covek mi zahrkao posle obilnog rucka...moracu sada sama da smazem dinju!

(nadam se da je
VlaMar vec stigao kuci...i obedovao!)
Nastavice se...