B_A_N_E je napisao:
Prodavao, kupovao, prodajem, kupovaću ...
Čovek hteo da prespava kod mene da vidi kako je ...
Sam ili sa celom porodicom? Ili ako nema zenu, da nije mozda hteo tvoju da proba, ono tek da vidi kako je...
B_A_N_E je napisao:
Ako nekoga interesuje, GB izglasala izlazak iz EU ...
Koliko smo mi ispred njih. Pa mi nismo hteli ni da ulazimo u EU da ne gubimo vreme.
Steta sto ce mlitavi ostatak Evrope da ispunjava sve zahteve GB oko izlaska, naravno na svoju stetu.
pefkari je napisao:
El Presidente, toliko si se raspisao, da sam vracala par puta, da vidim "jesu li svi ovi postovi tvoji"!
Juce mi bio dan za pisanje. Ispisao sam desetinu nekih mejlova i dopisa, pa sam nastavio i ovde.
Vraca li ti se onaj euforicni osecaj pred polazak na more?
Daca je napisao:
Kupci i prodavci samo polako, to su ozbiljne stvari. Nisam nikada kupovala i prodavala ali zato pravim. Muke jesu ali slatke... kad pomislim da ću za par meseci živeti u toj kući, ne smeta mi ni taj haos koji je sada na gradilištu. Da ne spominjem muke sa majstorima, uh mogla bi o tome naširoko.
To sa majstorima je posebna prica. Nisam siguran da bih zidanje kuce mogao da prezivim, a da se ja direktno bavim majstorima. Sistem kljuc u ruke, pa onda nerviranje na rate kad vidis kako su uradili.
urbi je napisao:
Slicne muke i kod nas...
Mi smo prelomili, teska srca. Ne isplati nam se da kupujemo veci stan jer ce za manje od 10god. klinci hteti da se osamostale.
Pa, to je pametna odluka. Na provizije, notare i poreze da sad prodate taj i kupite veci i za 10 god. obrnuto, izgubili biste taman istu kolicinu novca koliko cete da doplacujete za veci stan. Samo da nadjete lep i sredjen stan, dobar vlasnik se podrazumeva.
petronije je napisao:
Још данас па викенд...
Tako je! Jer, danas je (dalje ide, dalje ide, dalje ide, dalje ide, dalje ide, dalje ide...) PETAK!
Za nas kampere, jedna slika za jutarnju kafu.

DextO, sta kazes? Kako mi ide ovo maratonsko citiranje?