ZMAJA je napisao:
Da li se od ovoga dobija "ali bas, bas fina cokladirana bojica"?
jack je napisao:
1. Jes' vrućina, ali nekako jedva bre dočekasmo leto...
Ne bih ja menjala ovu vrućinu za one kiše...
2. Miriše lipa, nikad jače. I na 10om spratu, da ne poveruješ. Ako, malo slinimo, pa šta. I alergija je za ljude. A i taj 17.7. će brzo da dođe, a ondaK: nirvana...
1. Ovo pravo zboris...al' kod nas "nista normalno"! Ili ga je premalo...ili previse!
2. Da...ja povezala "slinjenje" sa hladnom vodom u bazenu...mada danima pise "da je 27*"...sto nije...a ono- verovatno alergija...vec sam na nju zaboravila...a brzo ce avgust...pa kad me "opali" ambrozija...
milenaidaki je napisao:
Gledamo Lepa sela, lepo gore na RTS-u...

Jedan od retkih filmova koji sam odgledala ("kroz prste", kao "horor zanr") SAMO jednom...i nikad vise! Kad znam da ce se emitovati, "bezim cak od televizora"! Ne mogu da opisem kakav sam uzas osecala pri tom prvom gledanju...sinonim mi je za strasna, najstrasnija vremena koja su bila "za mog zivota"...
Blaža je napisao:
Jok, lepo sedimo kod kuće i čekamo da prođe nevreme.
Brejkersi i onako neće početi da sviraju pre 22h.
...a za to vreme...i moja malenkost nije bila kod kuce!

Sa drugaricom, cudnim putevima, kojima se redje ide, stigoh na predstavu na Terazijama...nikada nisam koristila "ulaz za zaposlene" da bih usla u ta zdanja (lazem, jesam pre vise od 30 godina, kada smo redovno posecivali Narodno...i posle predstava bife mu...)

...i tako odgledah (mada se nisam "previse nadala"!) "Grka Zorbu"...ako mi verujete, idite i pogledajte..i poslusajte...ako niste!

Ja se odusevila!

Toliko cu reci!
Da nije bilo jednog divnog cike "plavca", ostala bih zarobljena negde na ulici..i na predstavu ne bih stigla...ovako, taj fini cika, propusti nas "pe-ses"...i, putevima "malo gore, malo dole" stigosmo do tog "sporednog ulaza"...sa osmehom na licu, zaposleni pustise sve koji su uspeli dotle da se probiju, te je predstava pocela na vreme...bilo je svega par praznih mesta u sali...od renoviranja nisam bila u ovom pozoristu, imam samo reci hvale za SVE!
Blaža je napisao:
:banana-guitar: Kupio sam prsten, kupio sam pušku....
Na onom Tašmajdanu treba da instaliraju rampe da bi starci u kolicima lakše ušli na koncert a umesto obezbeđenja i policije bolje da su angažovali patronažne i gerontološke sestre.
Do sada sam mislio da kad ne bi bilo matoraca rock and roll ne bi imao ko da svira, a sad vidim da bez nas matoraca ne bi imao ni ko da ga sluša. Dok su se deca spremala za izlazak na splavove, roditelji su na Tašu pokušavali da povrate sećanje na mladoS.
Ja da vam kažem, sve je otišlo u... Honduras!

Ministarstvo kulture pod hitno da otvori muzej rock and roll-a kako bi najvredniji eksponati ostali sačuvani za buduće generacije!
"Generacijo moja, ko nam je uzeo dusuuu..?"
milenaidaki je napisao:
:op:

Kupio sam prsten, kupio sam pušku...

Da li veruješ meni ili misliš svojom glavom?!
Bože, oprosti nam, pruži ruku i pomiluj nas!
Mi smo isto vodili našeg maturanta i kumovi njihovog sina! Mi smo bili u parteru pozadi, jedva uđosmo, jer smo došli u zadnji minut, zbog traženja parking mesta. U parteru dve bila omladona! Sve pesme znaj pevaju, ima nade za nas!
Nismo pokidli, ali ja se preznokih od skakanja. Svirali 2,5 sata uz 2mini pauze! Čudo od grupe
Ide mi se opet na neki dobar koncert!
LN
"Mileenaaa, generacijooo, Milena, generacijoooo....!"
Blaža je napisao:
Jes, u parteru bili omladinci a kod mene na tribini cela moja generacija. Samo sam čekao da odnekud izroni razredni starešina pa da proslavimo 35 godina mature.
Nisam ti poznavala doticnog/nu, ali cenim da je posmatrao/la koncert "sa nekog lepseg mesta"...
Da zavrsim pricu "o sinoc"!
Posle predstave, "drug Zuti" je napustio taj deo grada, pa smo prosetale Knezom i okolnim ulicicama...sisle do Saborne crkve, skole "Petar Prvi", "Znaka ?", Patrijarsije, Konaka kneginje Ljubice....mesec lep, okrugao...divno vece...posle one zapare i kise...a onda nas Zoki pokupio i odveo na Kej...poludela sam od zelje za slatkim!

I, par minuta pre ponoci, umlatih cokoladni mus!

A kad smo dosli kuci i jedan (sakriveni) "indijaner"!

Sva sreca da oni kilometri plivanja "pojedu" sve! Kako sam se razalavila, imala bih 100 kila!