Dobra noc, drugari!
Pratila sam vas ovih dana sta pisete...da ne krenem sa citiranjem, nego ovako, po secanju..
Roditelji i djaci "mucenici", nadam se da cete sve obaviti kako treba, sto se upisa u skole tice...koliko se secam, a znam da se secam dobro, kada prodje sva ta frka sa prijemnim ispitima, deca se prebacuju u skole...i uspeju da se ubace cak i tamo gde "po bodovima" ne bi trebalo da mogu....znam da, kada je nas sin trebalo da upise gimnaziju, moglo je! Ali, nismo hteli "da radimo stvari kako nije red", pa nije upisao gimnaziju...greska! Koga zanima, mogu "opsirnije"...kasnije..
Zmaji i svima koji su uspesno zavrsili svoje razrede (deci i roditeljima)- cestitam i zelim da lepo i u radosti provedu raspust!
Petronije, "plava Pefka" ume da se cuva i sama, nemoj da brigas! A kao ministar za odnose sa javnoscu, dobro se snalazim u tim "internacionalnim krugovima"!

(sto se tice brace Turaka, ne biraju oni mnogo, vole i brinete, crnke...)
VlaMar, ti nesto pita za Zokija...

....cek', cek' da se setim, sta ono bese...znam da sam "momentalno" htela da "reagujem"...

...seticu se!

Slike su super...i Srbije i ove "stranske"!
Del, nisam iznenadjena slikama malise, jer ga vec imam "umemorisanog",

, ali ne mogu da se slozim s tobom...lici na oboje, veruj mi!

Slatkis! Ako dozivim da ih vidim kao odrasle, mozda bude i forumaska svadba "druge generacije"! (mislim na najnovije "bebe"):op-op:
Urb, drago mi je da ste i vi resili pitanje mora!
Jack, ne znam sta ti se ruzno desavalo, samo naslucujem...zao mi je!
Dujo i Spaso, slabo se javljate, mora da uzivate! I ja bih na vasem mestu!
I, koga zaboravih...oprostite, vraticu se da pogledam...
A da!
Dejevla, uzivajte, lepa fotka...salji jos!
Bato, videh da nas "prozivas"- ce vidimo!

Ljubi mi kumu!
I tako...
Leto pocelo...lipe nikad lepse i jace nisu mirisale- za mene je to "utisak meseca"...
Otvorili sezonu na Dunavu...sedeli na omiljenom msetu, ja overila "sex on the beach"...dva...

(nije adekvatan smajli, al' ne mogu sad da ga trazim!)
P.S. Ja cuh da ce biti "trtiejt"!

Ako je suditi po tome da je u ponoc (na Dunavu!) bilo 31*...!