I za nas od danas vazi: konacno je stigao raspust !!!

Oba naslednika su briljantno zavrsili svoje skolske obaveze eto jos uvek bar sa te strane stvari dobro funkcionisu.

Nadam se da ce i ubuduce nastaviti tim tempom.
Miki,Dzek i
Blazo zelim vam puno srece u narednim danima i da se deca upisu u zeljene skole.
Zmajo uzivaj u zasluzenom raspustu,zavidecu ti narednih meseci u vise navrata,siguran sam u to.

Nisi objavila datum polaska u vase selo ili je to strogo cuvana tajna ??
VlaMar nije ova stolica najsrecnije resenje za terasu.

Kako PreCednik rece to je idealna plazna stolica ali za terasu ti treba nesto komotnije i udobnije.

Svaka ti cast za onu jagodinsku vazdusnu luku mada da budem iskren ni ja nisam imao pojma da to imamo u zbiru aerodroma zemlje Srbije.
Tedi dobro nam dosla siguran sam da ce se do kraja leta iscackati jos neki putic ka velikoj vodi i malom ostrvu u njoj.
El Presidente uz svu pocast tvog lika i dela ipak jedan je Supermen.

Kako saznadoh da je u pitanju plasljivac tvoj podvig je dobio drugu dimenziju u mojim ocima.

A taman se poradovah da ce letecih pacova biti sve manje i manje. Ne vredi moracu sam da zasucem rukave i podesim nisanske sprave.
Del Piero od plazne galanterije ima da dobijes finu liniju po povratku sa mora.

Poslusaj savet i ponesi pumpu verujemo ti mi na rec da je tvoj kapacitet pluca na najvisem nivou.

Ima da se ubijes puhajuci te gumene naprave na plazi.

Meni su se camci,bazencici i ostale skalamerije smucile,sto zbog puhanja sto zbog besomucno bespotrebnog nosenja po plazama diljem Jadrana i Egeja.
KDI srecan ti put i lep provod !!!
Dobro vece ostrvljani . . .