Blazo da samo znas kako je dobro videti te opet,pa opet i sve tako u nedogled !!!
Dobro nam dosao druze nas veliki ljubitelju Pahisa. Ovo je plaza i lokacija koju kad god pomenemo ja se setim upravo tebe.

Sto se mene tice tako ce ostati i ubuduce.
Ovo za upis maturantkinje je onako u tvom genijalnom stilu,nedostajao si mi sve ovo vreme.
Miki i
Jack bez da vas tesim kao i
Blazu ali ce sve to leci na svoje mesto.

U krajnjoj liniji potpuno je nebitno gde ce se deca upisati,po meni mnogo je vaznija struktura dece sa kojima ce biti upisani od samog naziva i zvanja skole.

U danasnje vreme potonje zanimanje i zivot ce im odrediti druge stvari a ne profili za koje ce se skolovati.

Poput Pahisa kao i mnogo drugih stvari i ovo je otislo u tri lepe,tako da cu vas ja savetovati da se ne brinete oko upisa nimalo,spremajte decu za kasniji rijaliti zivot.

To mozete samo vi kao roditelji skola nam tu ne moze biti od velike koristi.
hiron je napisao:
Kada su se 1973 godine rasturili Bitlsi, umrla Mahalija Dzekson a Muhamed Ali /citaj Kasijus Klej/ izgubio titulu ,za mene su te stvari izgubile znacaj. Smrt boksera kakav je bio Kasijus Klej, je tacka na romanticno vreme kada su bokseri bili i lepi i bili pesnici i ideolozi bunta protiv nepravde velikih prema malim.
Sada ni ne znam ime nekom bokseru, jedne polovine Bitlsa takodje vise nema,a mozda Areta Frenklin kada peva "Nesun dorma" na trenutke potvrdi da je jos uvek bolje biti ziv. Zao mi je Kleja.

Hirone zaboravio si da napomenes jos jedan bitan dogadjaj te 1973.

Te godine sam se ja rodio.

Stari romantiku svaka cast za ovih par redova,vratio si me u neko lepse vreme nazalost tuznim povodom.

Neka mu je vecna slava bio je jedinstven i neponovljiv prava ikona plemenite vestine.

Takvi se vise ne radjaju. I ovaj
Hironov citat je dokaz da mnoge lepe stvari i ljudi zauvek odlaze u secanja svih nas koji smo ih voleli.

Odatle ih niko ne moze srusiti niti pomeriti ostace tu dok je i nas.
Dobra vam noc prijatelji . . .