Brzi je napisao:
Ja moram da priznam da sam nekako vise ocekivao od kampa Melisi. Nesto mi tu ipak nedostaje. Plaza je lepa, onaj prostor izmedju kampa i plaze meni licno ne smeta. Mokri cvorovi su ok, mada mi ideja da nosim toalet papir kad krenem da kakim deluje malo iritantno, treba se navici na to. Garantujem da bih se prvih 5 dana redovno vracao do satora po isti.
Frizideri su tragicni i ne vidim da nam zavrsavaju posao nikako. To mi je glavna zamerka. Moracu sutra, odmornih ociju, jos jednom da pogledam slike.
. . . a onda odmornih ociju nas dragi PreCednik razmislja upravo ovako :
Brzi je napisao:
Nisam bas hteo da iznosim jos sitnica. Nadstresnica, dobro osvetljenje u tom delu. Da, cinjenica je da sve poredimo sa Pefkarijem, ali kako je Pefkari daleko od savrsenog, nekako sam se nadao necemu boljem. Sa konja na magarca ne ide.
Gledacemo, trazicemo jos. Iako znam da je tako, mnogo mi znaci slika one table koja upucuje na mnostvo drugih kampova u neposrednoj blizini. Neki mora da pase, ali samo kada bi se poboljsali frizideri, mislim da bih proverio jos negde da li ima bolje u blizini . . .
. . . naravno da ima, preko Atosa do Tasosa.

Zove se kratko i jasno
kamp Pefkari.
Dragi PreCednice da li si ti to promenio misljenje u medjuvremenu ili se to meni samo cini ?!!
Ostatku ostrva dobro vece i veliki pozdrav od Sirene