VlaMar je napisao:
1.
pefkari je napisao:
Šta sam sada uradio

Jednog dana ženi se šta čekaš, drugog dana nemoj da gledaš, qq.
2. Za selidbu nemam šta pametno da ti kažem (ovde sada ide onaj tešilica smajlić, ne mogu da ga nađem).
1.

Nemoj da se "uzbudjavas"! To ja samo vidim "pozitivne promene"...ili si nam se samo "otvorio"! U svakom slucaju, vidis da svi pozitivno reagujemo!
2. Nema sta da mi kazes! Ja sam normalna osoba i smatram da deca, jednom, moraju da se "odvoje"! Ja sam sa 20 vec "otisla"...ovaj "moj" ce uskoro 30....pa, ne moze vecito da se krije "iza moje suknje"- vreme je "da rasiri krila", "da poleti" sam!
3. Sto se tice smajlija...mislio si na ovaj...

?
Brzi je napisao:
1.
Lunatic je napisao:
Dobro veče.
Kako da metnem yt link preko tetrapaka, ali da se vidi kako treba, ne samo link?
https://youtu.be/OKzBMxJRjmgNe znam za Tetrapak, ali moras da koristis "pun" link
http://www.youtube.com/watch?v=OKzBMxJRj umesto ovog skracenog.
2.
pefkari je napisao:
Pokvarismo coveka totalno...
3. Njoj ne trebaju strelice:

1. Oops, ne videh da si pokusao da pomognes! Probah da "zamenim" link, ali mi ne ide!
2. Vidis! I ja to pomislih!
3. Da...njoj treba "STRELAC"!
petronije je napisao:
Е, то су близанке...
Данас, с опроштење, једна госпођа у годинама их на плажи избацила у топлес, а међ њима пупак...

Aaaa, pa ne shvatih!
A za drugi deo-

!
dujaspasa je napisao:
Ništa ne stižem ni da počnem, a kamo li da završim! Izgleda da sam dobila virus zvani Pefkari! Mora da je zarazan? Spremila sam puno slika sa Malte i iz Stokholma, al' nikako da mi dodje muza za pisanje.

Vidis kako meni "nije lako"!
Dujo, ja sam, stvarnoooo, imala bas "zivahan" period, unazad neko vreme...prvo, provedem pola dana na bazenu, (priprema, odlazak, plivanje, povratak), pa trka po kuci, pa tata, pa poneko putovanj(C)e...prodje 5 meseci, dok dlanom o dlan!
Brzi je napisao:
dujaspasa je napisao:
Drugari, slike koje ovde stavljamo su sve lepše. Jedino mi je žao što će ih "pojesti mrak". Teško da ćemo ih naći već za desetak dana.
Ne mogu a da se ne slozim. Ova poslednja je najlepsa. I nema govora o mraku, kad god nam je potrebna, mi je caskom nadjemo. Evo je, zivi vec godinama.
Laku noc drugari.
Druze Predsednice, svaka ti je na mestu! Laku noc!
Tedi je napisao:
Umirem od smeha na ovo

Jes'' da sam popila casu crnog vina, al' me nije toliko "drmnulo", da ne znam sta radim!

Ovi citati se "nizu" kako im se cefne! (a ne redom!)...tako da, nije do mene!