VlaMar je napisao:
Ne odoleh savremenim trendovima - selfi

Baš si isp'o šlang!

I ja bih bila podnošljiva da se tako slikam! Ne treba mi dijeta!
Ovo vreme me baš nervira. Iduće nedelje opet kiša.
Juče smo imali susret treće vrste! Naša ulica je slabo prometna i često kroz nju voze bicikle, mame šetaju kolica sa bebama, ujutru neki trče-treniraju da budu k'o
VlaMar 
... E tako sam ja predveče orezivala ružu na travnjaku ispred kuće...
...kad je lagano, dobro natovaren rancem i drugom opremom prolazio jedan matorac na biciklu. Mahne mi on... mahnem mu ja... Zastane i na francuskom me upita za pravac koji ga je interesovao. Kako ja neznam šta je levo a šta desno

pozovem Hirona ( koji i bolje govori francuski od mene). Ispričaju se oni...rastvorili mapu... I da ne dužim! Pozovemo čoveka da udje. Ispostavilo se da je iz Bretanje! Biciklom je iz Bretanje išao do Atine usput video šta ga je interesovalo i sad se preko Madjarske i Austrije vraća kući! Svaka čast!
Naravno da smo ga počastili večerom i kako je u priči vreme poodmaklo Hiron mu ponudi da razapne šator kod nas u dvorištu, što on prihvati. Eto, jutros oko 6 h smo doručkvali i u 7 je otišao. Dao nam je njegovu adresu da ako budemo blizu njega, svratimo! Čovek je jako interesantan! Nije mu ovo prvo takvo putovanje!
Dobro jutro Svima...