DEXT je napisao:
Ček, ček !
Zar od 45-te Rovinj nije van Italije?

Pa, to ti i kazem! Nisam "izvrsila zadatak" u Italiji, vec u Rovinju! A ima ko je , i za tebe, jeo sladolede usred Venecije!
petronije je napisao:
Видим таблу, а није Трстеник. Реко, мора буде Трс'

.
Da si citao moj putopis iz Trsta..."na onom nekom drugom mestu", davno pisan, video bi trscanskog Ficka odavno!
VlaMar je napisao:
Ima li nešto slatko?
Dobar dan
P.S. Nije što ste PUS-ovci, ali mnogo ste mi lepi na slikama

petronije je napisao:
DEXT je napisao:
VlaMar je napisao:
Ima li nešto slatko?
Nema
Како нема, све ПУС-овке су нам слатке

!
Evo "najsladje" da se javi!
Hvala, Petre, ime bakino!

(nadam se da govorim u ime svih PUS-ovki!)
hiron je napisao:
Drugarice i
Drugari!
Dobar vam dan!
Nego, moram samo kratko da vam se požalim. Ova moja žena, da ne kažem supruga, nije baš sasvim...!

Samo što ne nosimo kavez sa kanarincem!!!

E, Hirone, bas si nasao crkvu u kojoj ces da se molis!? Pa, ja sam izmislila "pakovanje svega sto se moze poneti"! I, bas si meni nasao da "tuzakas" Duju!? Dujo, ne brini, ovde si "zakonom zasticena"!

ZMAJA je napisao:
1. Ja- odlicno! Znas kako te ohladi bazenska voda- nemas vremena da se "mrcis", odmah te "raz'ladi"!

Vidim da su ljudi (mladi, uglavnom!) prilicno smrknuti...ja- super!
2. Eto, ne videh da je koleZinica vec to uradila!
3. Dobro mu odgovori, vec me "zasvrbeo jezik"!
B_A_N_E je napisao:
Pomešala si nas sa nekim. Mi smo bili neljubazni, nedruželjubivi, zatvoreni, drčni, nevaspitani, NAJLEPŠI, sektaši ...
Meni se, konacno, neko od "zvanicnika" odande obratio: obavestio mi da mi "skracuje potpis", jer "nije u okvirima dozvoljenog"!? Bio je 8 godina, ali sada NIJE!???

Sto bi rek'o moj omiljeni lik: "Budale!"

Mogu da mi pljunu pod prozor! A ja cu da bacim kofu vode i operem tu pljucu!
DEXT je napisao:
Ne i nisi !
Na koga li si mislio?

Ako si kojim čudom mislio na mene,
samo da ti reknem da sam samom sebi NajPreLepšiJi .
Ovde bih dodala i "ludaci"! Pozitivni!
ZMAJA je napisao:
Pef je najlepša!

Sasvim neskromno (sto uopste ne lici na mene!) cu reci:
Falaaaaa!
Dujo, pusti "one tamo", mi ovde bas uzivamo..kao kad se raskomotis u svojoj fotelji, razgacis kad nema gostiju...zar ne?

Zalila sam, neko vreme, za onim sto je bilo dobro tamo...kljucna rec"BILO"!

Ono sto je ostalo od svega ne bih komentarisala- nije vredno paznje! Za "Afriku" (jos) nemas sagovornika, jer nismo tamo bili...a citamo i uzivamo u vasim slikama i pricama...i, mani se kanarinca, "onih nekih", nego hvataj te Svedjane! Ih, sto nisam na tvom mestu!