VlaMar je napisao:
Dobro veče
Dobro nam se vratila Pef, nekako je neobično kada se neko na koga smo navikli ne pojavljuje dugo.
VlaMar, ti znas koliko vas volim! Nisam se pojavljivala, jer me "ponela akcija"! Ne znam gde cu pre! Dan mi je kratak, a zelja- 100!
Tedi je napisao:
Pefka, ajd kad si vec u zaletu da mi uradis moj domaci iz grckog!
Daj da vidim, ako znam- uradicu!
Danas imam cas....moram jos da radim, kad vec ne idem na plivanje!
Povredih oko u nedelju ujutro, bas sam popi*dela! Pa sam isla na plivanje, nije mi prijalo, pa sam resila da ova dva dana pauziram...
Blaža je napisao:
Flojdova sestra od tetke
A kolko mož da razvije?
Je l' se vidi da je od kartona? I da cucim?
milenaidaki je napisao:
Sutra ce u Bg biti 18 stepeni! Sada stvarno ne znam sta sutra da obucem! Uvek mi je tesko da se presaltam iz jedne garderobe u drugu!
Pef, bas smo se zabrinuli gde se!
Daco, dobro nam dosli!
Da li je to "ono sutra 2017."?!
"Dan tmuran, ja- mamuran...."
Nema razloga za brigu, Milenice! Tu sam, samo ne postizavam...dobro je kad je tako!
Brzi je napisao:
Del Boy je napisao:
Dobro vece.
Aj ukratko, kad je poceo sa radom portal? Otkud to?
Nije jos poceo sa radom, uskoro ce. Ovo mu dodje kao mali "preview" za redovne u kafani. A svecano otvaranje, zahteva slikanje, smeskanje, preuzimanje tudjih zasluga, blacenje konkurencije, jer predizborna kampanja je u toku. Borba za svaki internet klik.

Blesko!
petronije je napisao:
Ја помислио свашта. Дође на форум, писне нешто по темама, па нестане ко гуме на трамвају. У кафану не свраћа. Још ми је чудније било што три дана не одговара на честитке. Право се забринух

! Тим пре што је чика З имао више постова од тебе

.
Ne znam na sta si ti pomislio, ali, ko god me zna, zna da sam "drug do koske"...dok sam "drug"!
A za ovo poslednje-

(znam da je to vec nesto iz domena naucne fantastike...ali, eto, tek da vidite da moze i drugacije!)
petronije je napisao:
Можда би

могао да погледа

.
petronije je napisao:
Ја, размислим да ли да хефтам или не, ипак се суздржим. Није нам потребан међународни коинцидент. Шалим се, све се ово десило, али нисам хтео да хефтам, делили су руже и другим припадницама женске популације, као и онима који се тако осећају

.
Луне, право да ти кажем, не сећам се

.