Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Subota, 26 Septembar 2026, 12:52

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1803, 1804, 1805, 1806, 1807, 1808, 1809 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Subota, 19 Mart 2016, 11:53 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Pol: Seka
Pariz pre skijanja, za mesec dana je pokret! Losiji deo je sto smo resili da idemo autobusom. Sta da kazem, to ce biti mucenje, ali vredi. Razlika do aviona pokriva stan u Parizu tako da ce morati tako! Uveliko se planira sta obici. Imamo shemu za besplatne ulaske u muzeje. Jedan dan se posvecuje Diznilendu. Uvek sam mislila kako je tuzno sto nasa deca uglavnom ne vide Diznilend dok odrastaju, za razliku od neke druge dece, i evo sad cemo uhvatiti poslednji momenat dok je jos nase dete malo , od 20 godina! Tome se posebno radujem. Dakle prolece u Parizu, i potom sneg u Alpima! Nema tog aviona koji bi primio toliku kolicinu prtljaga koji cemo mi imati! Zao mi je sto necu imati slobodne ruke da vam fotografisem nas kad stignemo kako se vucemo kroz Pariz sa sve koferima i skijama i zimskim jaknama po, nadam se,nprolecnom vremenu!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 19 Mart 2016, 13:04 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Pol: Bata
Tedi, ako nije tajna, podeli sa nama kako besplatno obici muzeje u Parizu. Bas ti zavidim i jedva cekam izveštaj.

Ocekujem da kroz par meseci neko i iz Berlina ostavi putopis ovde. Samo da nam se malo poklope kockice. Meni ne znam koliko ce finansije da dozvole tako nesto, ali ima ovde ljudi za koje mislim da to nece propustiti. ;)

Dobar dan svima.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 19 Mart 2016, 14:06 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
U Berlinu ima mnogo krigli punih piva, kobaja i prsatih konobarica? Hm, znam da bi neki samo zbog toga otišli... :D

DD!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 19 Mart 2016, 15:02 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
pefkari je napisao:

Konstatovah, po ko zna koji put, da ste "hiperaktivni" samo kad ja nisam tu...u to ime- odoh na plivanje! ;)

Pade mi na pamet da pocnem da nosim laptop sa sobom... :think: ....na plivanje, u bus(u)..."u izlaske"....tako cu jedino "da postizavam"! :smesko-gore-dole:

E, neće biti! :naughty: Kad si ti tu sve nekako živne! :op-op:

Što se nošenja laptooa tiče, bolje kupi neki tablet za podvodno kucanje. Znaš, kao oni fotoaparati? Lepo ga vežeš oko vrata i kucaš dok plivaš. A može da se koristi i u autobusu! :lol: :laughing-rolling:

ZMAJA je napisao:
U Berlinu ima mnogo krigli punih piva, kobaja i prsatih konobarica? Hm, znam da bi neki samo zbog toga otišli... :D

Jel se ti, koje znaš kao takve, zovu na prvo slovo D? :obscene-drinkingcheers: Slika

Lunatic je napisao:
Tedi, ako nije tajna, podeli sa nama kako besplatno obici muzeje u Parizu. Bas ti zavidim i jedva cekam izveštaj.

Evo ja da doprinesem odgovoru. Ako se kupi Paris pass, on obuhvata paket obilazaka znamenitosti i pri tom je na pr. ulaz u Luvr džabe.
Mi smo ovog leta u Madridu imali sreću i uspeli smo da udjemo u muzej Prado, besplatno! Čekali smo na red desetak minuta. Doduše, bilo je bar 42°, ali vredelo je!

Bila je izložba Pikasovih dela, ali, moram priznati, da ga je sve ostalo zasenilo!
Zato je dobro sve isplanirati unapred. Nije beznačajna ušteda!

Uf, ja se raspričah! :text-imsorry:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 19 Mart 2016, 16:39 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Lunatic je napisao:

Ocekujem da kroz par meseci neko i iz Berlina ostavi putopis ovde. Samo da nam se malo poklope kockice. Meni ne znam koliko ce finansije da dozvole tako nesto, ali ima ovde ljudi za koje mislim da to nece propustiti. ;)

Dobar dan svima.

Posto je tajna, odgovor stize na pp

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 19 Mart 2016, 21:04 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Dobro veče :romance-grouphug:

Tedi jeste udobnije avionom, ali u razmišljanju avion ili 6 dana u Parizu mislim da bismo svi izabrali ovo drugo. Mene više zanima kako će izgledati kada vas kolima dočekaju na železničkoj stanici :) U nekoliko tura će valjda da prebace stvari do apartmana.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 19 Mart 2016, 21:28 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Najmanje što bih želela jeste da u Parizu u proleće provodim vreme u muzejima, ali to je moje mošljenje i mora da je bezveze. :) Bar da su to neki mali muzeji, za jedan muzej treba potrošiti pola dana!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 19 Mart 2016, 21:34 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
Dobro veče :romance-grouphug:

Tedi jeste udobnije avionom, ali u razmišljanju avion ili 6 dana u Parizu mislim da bismo svi izabrali ovo drugo. Mene više zanima kako će izgledati kada vas kolima dočekaju na železničkoj stanici :) U nekoliko tura će valjda da prebace stvari do apartmana.

Izgleda da je stvar u mom skabijem znanju francuskog pa samrazumela kola, ipak je to autobus. Srecom!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 19 Mart 2016, 21:36 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
Najmanje što bih želela jeste da u Parizu u proleće provodim vreme u muzejima, ali to je moje mošljenje i mora da je bezveze. :) Bar da su to neki mali muzeji, za jedan muzej treba potrošiti pola dana!

Pa Miki privlacno je jedno i drugo! Tesko je odluciti. Znam da svakako hocu u dva muzeja gde su impresionisti. To je na mene i ostavilo pre 25 godina najveci utisak. Za Luvr ne znam. Ja bila, ostatak ekipe nije bas lud za muzejima, videcemo. Ako se zalomi kisa onda cemo se vise baviti muzejima. Ali nadam se da nece

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 19 Mart 2016, 23:05 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Imoresionizam volim najviše od svih stilova! Sigurno je u muzejima velika gužva!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 19 Mart 2016, 23:06 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Сви смо различити и све нас привлаче различите ствари. Ја музеје, нарочито у Паризу, не бих никако прескочио.

Ако сте љубитељи Монти Пајтона и ако волите мјузикл, имате најпопуларнији бродвејски мјузикл Спамалот сада и код нас. Синоћ сам гледао у Дому синдиката и мало је рећи да сам одушевљен. Два сата одличне забаве. Одлична глумачка екипа и повратничка Којина представа, који се после 20 година вратио на сцену. Карте можда мало скупље, али ништа претерано.
http://www.spamalot.rs/

Добро вече свима.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 19 Mart 2016, 23:28 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Nismo svi isti. Dakle, u Parizu bi mi poseta muzejina bila na zadnjem mestu, posebno ako je gužva, a sigurno jeste. ;)

Sutra ujutro rano dolazi nam proleće!

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 20 Mart 2016, 00:45 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Dobra vam ova Mega noc ostrvljani . . . :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 20 Mart 2016, 01:03 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
Nismo svi isti. Dakle, u Parizu bi mi poseta muzejina bila na zadnjem mestu, posebno ako je gužva, a sigurno jeste. ;)

Sutra ujutro rano dolazi nam proleće!

Slika

E prosli put bejah u Parizu pune dve nedelje, spala sam s nogu i opet je bilo malo vremena da se sve vidi

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 20 Mart 2016, 01:39 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

E vec kod druge, treće posete, može da se ode i u muzeje. Ja bih sada volela da odem mesec dana u Rim i da polako obiđem sve i svašta... :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1803, 1804, 1805, 1806, 1807, 1808, 1809 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.