Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Subota, 26 Septembar 2026, 18:55

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1796, 1797, 1798, 1799, 1800, 1801, 1802 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 16 Mart 2016, 07:20 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Pol: Seka
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Mart 2016, 09:17 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Lunatic je napisao:
Dobro vece.

00:59 , добро нам се вратио Лунатиче у термин :D :D :D !

Добар јутар! Још три радна дана до викенда...

Лептокарија, 04.03.2012.
Поглед на десно, снег, поглед на лево, море...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Mart 2016, 09:38 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
:romance-inlove: Petronije, divne slike

Dacilli! :ljubac:

Moje veliko dete u opšte nije dobro. :doh: Da razjasnim, naravno da smo uključili razne biljne čajeve, propolis, prsklice, inhalacije... Možda T 39 i nije ništa za manju decu, ali ja se ne sećam kada je moj klinac zadnji put imao ovakvu groznicom. On inače sam ide kod lekara, uglavnom po opravdanje, kada je malo bolešljiv na par dana. Ovo sada je nešto ozbiljnije i sasvim je logično da čovek ode kod lekara na pregled. Kada će ako ne tada? U pravu je Zmaja, ovo je neki uporan virus...

Neću više da vas davim...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Mart 2016, 09:46 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

petronije je napisao:
Slika

Slika

Kako bih se ja sada rado ovuda prošetala!

Pita mene juče jedna prijateljica za mišljenje da li je bolje da sa detetom ide na Sitoniju ili Krf. Kažem joj da Sitonija ima pitomije plaže, ali da na Krfu stvarno ima šta da se vidi. Ona mi odogovori da ide na more da se odmara, a ne da nešto gleda. Meni nije jasno da neko otputuje negde i ne intersuje ga u opšte da nešto lepo vidi. :?:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Mart 2016, 10:52 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Ja apsolutno razumem takve ljude...i sam sam medju njima! :mrgreen:
Jednostavno me posao ubija cele godine, radim svake subote, nekad i nedelju, vecinu drzavnih praznika kad niko ziv ne radi, stalni sluzbeni putevi, tereni na koje se krece u 4 ujutru a vraca uvece u 9... znas koliko mi je do obilazenja spomenika i muzeja dok sam na moru :mrgreen: jedva cekam tih 10 dana da lezim i ne radim nista, ugasim telefon i ne gledam cak ni koliko je sati jer ne zelim da znam.
Drugarica je prosle godine isla na Krf i pokazivala mi slike...e vidis ovo je je spomenik srpskim borcima, e ovo ti je muzej, ovo je spomen ploca, ovo je narodna biblioteka... dok je nisma pitao dobro bre, jel imas neku sliku mora i plaza? Nisi u BUdimpesti i Pragu bila nego na moru :)

Milena...don't hate me...ne teram ti kontru namerno, samo se tako pogodilo! :mrgreen: :ljubac:

dobar dan!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Mart 2016, 11:07 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Dobro jutro :romance-grouphug:

Miki mi se samo malo šalimo na tvoju račun, jednostavno je tvoj red :D
Naravno da brineš za dete, koliko god je malo/veliko.

Petronije nastavljaš sa odličnim fotkama.

Miki ima puno takvih slučajeva, ja se uvek iznenadim da neko ode 10-15 dana na more i ne obiđe još neku plažu, a ne neki istorijski/prirodni/kulturni lokalitet.
Ubaci mi se Del u odgovor pa da dopunim. Naravno da svako od nas ima drugačiji stil odmora. Drugari koji su sa mnom išli i na obilazak gradova i na more me zovu Džekil i Hajd. Na putovanjima uvek želim da vidim još nešto, svaka kafa mi je gubljenje vremena, maltretiram sve pravljenjem planova i kupovinom ulaznica unapred jer zašto da gubimo vreme u redovima... Na moru me pusti da uživam na plaži (i plivanje i pretvaranje sala u čvarke), a biram mesta u kojima ima još nešto da se vidi bilo po najvećem suncu kad nije za plažu bilo u slučaju lošeg dana.
Ono što ne razumem je biranje lokacije. Zašto bi neko išao do Skiatosa na primer ako je tipa dovezem auto do tamo i ponovo ga upalim za 10 dana za povratak.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Mart 2016, 11:23 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Milena, ne davis ti nas, naprotiv :ljubac:
Svako vodi svoje dete kod lekara onda kada misli da to treba. I ne znaci da sam ja u pravu sto ih ne vodim. Jednostavno, ja sam misljenja da je bolje ovako.
Nadam se da ce Dakiju biti ubrzo bolje. Moj sin prepodne uopste nema temp. a popodne i uvece ide do 38. Varira...

A sto se tice odmora, i bilo kog puta, ja sam ta koja voli da zaviri u svaki cosak :) Obavezno biram mesto gde ima lepih plaza u okolini i nekih drugih zani.ljivih sadrzaja. Ne suncam se, plivam, osusim se 5min. i onda u obilazak terena :) Sreca da ih imam trojicu pored sebe pa uvek jednog od njih mogu da ubedim da krene samnom. Sad su se vec i navikli na to ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Mart 2016, 11:50 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

:ljubac: Hvala drugari! Urb, želim da ti sinak ozdravi što pre! Kod Dakija je malo teži slučaj, on ujutro ima T 38, kašlje...

Slažem se, osim kulturno - istorijskih znamenitosti, veliki je užitak posmetrati lepo prirodno okruženjem, pa i to ubrajam u kategoriju "ima šta da se vidi" na nekoj destinaciji! :D Kada mi neko kaže da ga sve to u opšte ne interesuje, meni stvarno nije jasno. :snooty:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Mart 2016, 12:01 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Del Boy je napisao:
Ja apsolutno razumem takve ljude...i sam sam medju njima! :mrgreen:
Jednostavno me posao ubija cele godine, radim svake subote, nekad i nedelju, vecinu drzavnih praznika kad niko ziv ne radi, stalni sluzbeni putevi, tereni na koje se krece u 4 ujutru a vraca uvece u 9... znas koliko mi je do obilazenja spomenika i muzeja dok sam na moru :mrgreen: jedva cekam tih 10 dana da lezim i ne radim nista, ugasim telefon i ne gledam cak ni koliko je sati jer ne zelim da znam.
Drugarica je prosle godine isla na Krf i pokazivala mi slike...e vidis ovo je je spomenik srpskim borcima, e ovo ti je muzej, ovo je spomen ploca, ovo je narodna biblioteka... dok je nisma pitao dobro bre, jel imas neku sliku mora i plaza? Nisi u BUdimpesti i Pragu bila nego na moru :)

Milena...don't hate me...ne teram ti kontru namerno, samo se tako pogodilo! :mrgreen: :ljubac:

dobar dan!

:haha: I do not hate you!

Ti malo lagiš, :naughty: ako te ne itneresuje da nešto lepo vidiš, odakle sve one tvoje super slike sa raznih visinskih tačaka sa juga Tasosa?!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Mart 2016, 12:09 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
urbi je napisao:
Obavezno biram mesto gde ima lepih plaza u okolini i nekih drugih zani.ljivih sadrzaja.

da ne ispadne kako sma ja skroz za penzionerski rezim :mrgreen:
naravno da cu obici plaze i zanimljiva mesta ali necu neke umetnicke/istorijske lokalitete. Na Tasosu smo ustajali u 7 i busom obilazili i za 10 dana videli dvocifren broj plaza...al mi npr. nikad nije ni na momenat palo na pamet da idem po onim selima u brdima :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Mart 2016, 12:39 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
:character-oldtimer: Nemoj sad da se vadis penzioneru jedan :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Mart 2016, 12:40 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
milenaidaki je napisao:
:romance-inlove: Petronije, divne slike

VlaMar je napisao:
Petronije nastavljaš sa odličnim fotkama.

Тенкју :D ! Написах јуче да ћу се мало потрудити да свако јутро окачим сличице са неких протеклих путовања и тиме убијем неиздрж који се јавља...

У дискусију о начину одмарања гласам за активни одмор. На Пелопонезу практикујемо ред историје и културе, ред бањања, па укруг :haha: .

И тако... Нема нам зелених. На срећу све су фини гости по кафани па нема потребе за интервенцијама :smesko-gore-dole: . Поздрав за наше гуштер девојке, Змају која се повремено зазелени у листи гостију и Пефку, која нас је изгледа заборавила :greetings-waveyellow: !

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Mart 2016, 13:06 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Del Boy je napisao:
al mi npr. nikad nije ni na momenat palo na pamet da idem po onim selima u brdima :mrgreen:
Grešiš sinko, grešiš. Kad ožeže najjače sunce na plaži, a ti pobegneš pod platan na ja...tinu i ohlađeno vino

Pusti Petronije drugaricu da odtuguje odlazak deteta, obećala je od 15-og da nam se vraća.

A za finu kafanu se slažem, sve neki pitomi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Mart 2016, 13:10 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Del Boy je napisao:
da ne ispadne kako sma ja skroz za penzionerski rezim :mrgreen:
naravno da cu obici plaze i zanimljiva mesta ali necu neke umetnicke/istorijske lokalitete. Na Tasosu smo ustajali u 7 i busom obilazili i za 10 dana videli dvocifren broj plaza...al mi npr. nikad nije ni na momenat palo na pamet da idem po onim selima u brdima :mrgreen:

Jesm li ti rekla da lagiš! Sada si priznao :mrgreen: Kada sam rekla da na Krfu ima šta da se vidi, stvarno sam mislila 20 posto na istorijske znamenitosti, a čak 80 posto na prirodne lepote.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Mart 2016, 13:24 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Zelena vas obilazi nekoliko puta dnevno, ali nema posla. :-)
Baš ste dobri! (uglavnom) :D

Miriše pokošena travica! Jeeeeeeeeee!

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1796, 1797, 1798, 1799, 1800, 1801, 1802 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.