Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Subota, 26 Septembar 2026, 17:08

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1792, 1793, 1794, 1795, 1796, 1797, 1798 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Nedelja, 13 Mart 2016, 12:24 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
VlaMar, lopovi su stvarno malo profitirali, ali tebe ce da kosta kupovina svih tih alata. :( Gledaj to sa vedrije strane, sada ces da kupis novo. Problem veliki jeste sa uspomenama. Kada su lopvi onomad obili nasu kucu, ukrali su neko zlato, za koje me ne vezu uspoene, pa nisam ni brinula, ali da su uzeli kameerru (koju sam dobila za rodjendan), bilo bi mi jako tesko. Sreca ne uzese je! Zato ti caletu pokloni nesto od toga sto mu uzese, jer ce to bit nova draga uspomena!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 13 Mart 2016, 13:40 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Kad mi "moler" bude platio ove prekovremene vikend sate neće biti problem kupovina :mrgreen:
Video sam jednu Bosch-ovu, planiram da mu je odnesem sledeći vikend, znam da će da se obraduje ali da će da već drugog dana početi da nalazi manu kako je "ona" bila bolja za ruku...
Za 15 godina kako je u penziji i kako imamo tu vikendicu nikada nije prespavao u njoj (u samom je gradu), ali ga sada jedva odgovorismo, rešio je da vreba provalnike jer će se oni sigurno vratiti. A kako ima 81 bilo bi dovoljno da provalnik malo jače dune. Vidiš Pef da slične probleme imamo, samo je moj još uvek zdravstveno dobar.
Najbolji je policajac koji je došao da vidi o čemu se radi, a zvale su komšije koje tu žive stalno, da je najbolje da narednih dana obilazi buvljak i da možda prepozna svoj alat. Sve što je odneo provalnik ne može da proda za par hiljada dinara.

U svakom slučaju drugari, posao je završen, tako da i meni jedan veoma kratak vikend počinje :happy-partydance:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 13 Mart 2016, 16:42 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:29
VlaMar je napisao:
Najbolji je policajac koji je došao da vidi o čemu se radi, a zvale su komšije koje tu žive stalno, da je najbolje da narednih dana obilazi buvljak i da možda prepozna svoj alat.

Na sličan način je moj brat povratio iz lokala pokraden komp, štampač i još par sitnica.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 13 Mart 2016, 17:22 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Dobar dan Svima... :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 13 Mart 2016, 20:31 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Drugari, :romance-grouphug: :ljubac:

Da smo mi živi i zdravi, biće svega. Znam da nije neka uteha, ali tek kad nas zvekne po glavi nešto baš, baš ozbiljno, shvatimo koliko se bespotrebno nerviramo oko manje bitnih stvari...

ValMar, :ljubac: uspomene su nenadoknadive, ali one nisu materijalne, i niko ne može da ih ukrade...
Što reče Brzi, za mene je veći udarac taj neki upad u privatni kutak. A opet, pomislim, kako li je crn, i pust, i bezdušan njima ovaj svet, kad se nadaju da će se okoristiti upadom u tuđe...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 13 Mart 2016, 22:55 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
VlaMar to sto je se dogodilo vama jeste nasa svakodnevica nazalost. :confusion-shrug: Poslednjih godina su te kradje bas ucestale mnogo sam cuo takvih prica,nisi ni prvi ni poslednji. :snooty: Pandur ti je dao najbolji moguci savet,siguran sam da bi na lokalnom buvljaku vec prvog vikenda nasao dobar deo ukradenog alata. E sad ko ima vremena i volje da se sa tim mlati nesto bi mozda i uspeo da vrati. :think: Kvalitet tatinog starog alata ces jako tesko uspeti da nadjes u danasnjim radnjama ili ces ga jako skupo platiti da bude u istoj klasi. :doh: Kako bilo da bilo ne treba se sekirati previse,nije bas lepo za cuti i doziveti ali ima i gorih stvari pa ako vec "mora" neka se sva steta desava u materijalnom obliku jer kolika da je,namirice se nekad. :handgestures-thumbup: Lose vreme izbacuje lose ljude to svi znamo,samo treba da saznamo kako to sve preturiti preko glave. :confusion-shrug:

Juce sam na FB video ovaj skec sto nam ga je bane postavio i crk'o sam od smeha. :lol: Dobra fora. :D

Dobro vece ostrvljani . . . :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 13 Mart 2016, 23:51 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Dobro veče :romance-grouphug:

Stvarno smo nešto utanjili poslednjih dana. Sve nade polažem u sutrašnji dan, kad se stigne na posao.

Deki delijo mudro ti zboriš. Nema više takvog kvaliteta, možda je bolje da ja te parice potrošim u nekoj kafani ili da uplatim neki vikend :)

Nisam se ja mnogo nasekirao oko tog događaja, kao što kažete u takvom društvu živimo. I da vam kažem iskreno i čudi me da se to prvi put dešava. Uglavnom su tamo neke stare stvari, ali radi i tv, radio kasetofon sa dve glave (verujem da klinci sada i ne znaju šta je to), frižider...
Ne bih vam ja ni pričao o tome, hiljadu nekih briga imam ovih dana. Ali bilo mi je simpatično da ćaća nijednom nije rekao kako on to od penzije ne može ponovo da kupi ili da sada nema čime ruže da okopa ili kako će da popravi obijenu bravu već samo o tome kada i gde je taj alat kupio. Čini se da se ne bi setio šta se juče dogodilo, ali je u stanju da opiše svaki komad toga alata. Pa nađoh sebe u tome jer i ja često kažem da su mi putovanja i utisci sa njih važniji od krpica koje se za te novce mogu kupiti.
A policajac je verovatno i u pravu, ali da je neko od nas malađih bio. Zamišljam dekicu koji šeta po buvljaku i traži da proba trimer jer će njegov da upali samo kad ga snažno protreseš ili traži model bušilice koji ni bolji kustos u nekom muzeju ne bi prepoznao.

Deki, ti si nam osmelio pa ponovo FB klipove otvaraš :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 14 Mart 2016, 00:36 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
VlaMar je napisao:
1.) Stvarno smo nešto utanjili poslednjih dana. Sve nade polažem u sutrašnji dan, kad se stigne na posao.
2.) Deki delijo mudro ti zboriš. Nema više takvog kvaliteta, možda je bolje da ja te parice potrošim u nekoj kafani ili da uplatim neki vikend.
3.) Deki, ti si nam osmelio pa ponovo FB klipove otvaraš.

1.) Sutrasnji dan ce,siguran sam, obeleziti onaj Banetov skakavac sto nam najavljuje ponedeljak. :doh: Za ostalo cemo videti mada ponekad ni mala pauza nije losa. Ja to volim da nazovem onako pravo mediteranski, zatisjem pred buru. ;) :dance:
2.) Nema sumnje sta je bolje,ja te podrzavam iz sve snage za bilo koju od ponudjene dve opcije. :handgestures-thumbup: Samo molim te vodi racuna da nas ne cuje tvoj stari. :shhh: :character-oldtimer: Bilo bi belaja. ;) :violence-smack:
3.) Ih bre jos pitas. :snooty: Pa ja tamo vrsljam i cuda pravim samo tebe nema da to sve vidis. :D :whistle:

Danas smo malo bili u tazbini na nedeljnom rucku sto samo po sebi i nije neka velika novost ili ti dogadjaj. :naughty: Ali dok sam parkiravao kola na parkingu ispod solitera spazim jednog simpaticnog lika,vidim poznat mi covek iako okrenut ledjima od mene. :think: Ja radoznao k'o pas sitnim korakom do coveka kad ono ON. :shock: Nas dragi drug Rale suprug od jos draze nam Vicky. :dance: Bas sam se obradovao i pozdravio nam drugaricu i on vas je sve puno pozdravio. :greetings-waveyellow: Eto nadam se da je ovaj neplanirani susret najava da ce nam se nasa Vikica uskoro ponovo prikljuciti. :pray:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 14 Mart 2016, 07:28 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
DJ!
Spavaaaa mi seee!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 14 Mart 2016, 10:16 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Док се дежурни не разбуди и не постави стандардни коментар, један цитат да раздрмамо кафану...

B_A_N_E je napisao:
:op-op: П О Н Е Д Е Љ А К :op-op:

У то име, ево мало морских из личне архиве...

Slika

Slika

Slika

ПС. Да ли сам нешто превидео или у петак није био петак... ВлаМару сигурно није био петак :mrgreen: ...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 14 Mart 2016, 10:31 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
:op-op: П О Н Е Д Е Љ А К :op-op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 14 Mart 2016, 10:37 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 14 Mart 2016, 11:02 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

:poklon: Dakibal sretan rođendan, puno fenomenalnih kadrova ti želim :poklon:

Slika

Tedi i tebi čestitke za ćerin rođendan.

Ne može samo Del da bude povlašćen pa da mu petak uvek stiže kasnije.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 14 Mart 2016, 11:43 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Rodjendancima srećan rodjendan!Slika

Na trenutak pomislim :think: da je zavladala neka opasna zarazna bolest! Pu, pu, pu! Daleko bilo! Samo nas par smo izbegli zarazu i pojavljujemo se u PUS-u. :nevera: A i mi nismo nešto mnogo zabavni! Koji li nam je!?
Evo i sunce izašlo i Petronije i Daca stavili sliku i B_A_N_E korekto skakutao, iiii... ništa! :(
Znam nedostaju nam zelembaći! :op-op: Pa oni što vole sarmuSlika i čokoladu, pa oni što peglaju :teasing-binkybaby: pelene, pa oni što sa čežnjom gledaju u snežne :sneg: padine i šumu... T. J. SVI. :ljubac:

Mi odosmo u šetnju. :greetings-wavingyellow:
Dobar dan Svima... :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 14 Mart 2016, 12:10 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
VlaMar je napisao:
Ne može samo Del da bude povlašćen pa da mu petak uvek stiže kasnije.

I meni ko i ovih dana tebi, nekad ne stigne uopste :mrgreen: s tog aspekta mi je maaalkiceee lakse :mrgreen:

Srecan rodjendan! :zurka:

Dobar dan svima!

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1792, 1793, 1794, 1795, 1796, 1797, 1798 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.