Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 28 Septembar 2026, 15:00

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1758, 1759, 1760, 1761, 1762, 1763, 1764 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Četvrtak, 25 Februar 2016, 01:48 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 10:02
Pol: Bata
Izgleda da je jedna za laku noć pomogla.
Ja ću morati po treću :whistle: :shhh:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 25 Februar 2016, 07:45 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Pol: Seka
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 25 Februar 2016, 09:21 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Ovo je zvanično saopštenje sa sajta vodovoda i kanalizacije :Deki-R-4:
Ko nadje grešku, tj novu reč našeg jezika dobije pitu sa višnjama. Ostali su samo okrajci, al' ja u okrajke stavim najviše višanja i oraha jer znam da ih po pravilu ja dobijem! :lol:

"Од петка 26/02/2016. године од 21.30 до суботе 27/02/2016. године до 17.30 сати без воде ће остати потрошачи:

у општини Сурчин и
виши периферни подручја општине Нови Београд и Земун.
У суботу 27/02/2016. У 6:00 пре подне до 17:30 часова смањен притисак и прекиди у снабдевању водом ће потрошачи:

у другим деловима Новог Београда и Земуна.
Резервоари, најхитније потребе за пијаћом водом су обезбеђени за приоритетне потрошаче.

Плеасе потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе."

Dobra jutro Svima... :op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 25 Februar 2016, 09:51 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Please mi reci je li ovo moguce?!

Dobro jutro!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 25 Februar 2016, 10:25 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Please :haha:

Čitam bre onaj San Diego, interesantna priča od Bakija, ali nerviram se. LJudi bre ofarbaju drvene kućice i naprave turističku atrakciju, a mi nismo u stanju da rekonstruišemo (i promovišemo) onolike srednjovekovne tvrđave, koje smo mi lenčuge. :( Prošle godine kada sam išla u Golubac, već svi znaju za golubačku tvrđavu na interesantnom mestu, ali toj ruini, urasloj u korov, ne možeš da priđeš ni sa jedne strane! Takvih primera kod nas ima koliko hoćeš. :(

Ja ću da se izvinem unapred ako me malo ne bude bilo, spremam priču o Rumu, a to nije mali zadatak. Hoću da kažem, malo je glupo da napišem recimo ovako: " Bili smo na NEKOM trgu, a tamo je JEDNA ili DVE fontane, a tu su i NEKE velike palate, pa TAMO NEKA CRKVA.... :lol: Tako neće baš da valja!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 25 Februar 2016, 10:46 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 12:50
ZMAJA je napisao:
Još da mi poslužiš keks i mleko i mogu na lalanje...

:haha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 25 Februar 2016, 13:36 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
Плеасе другари.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 25 Februar 2016, 13:37 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Daco,
jel no Њу Нау?

dujaspasa je napisao:
Ovo je zvanično saopštenje sa sajta vodovoda i kanalizacije :Deki-R-4:
Ko nadje grešku, tj novu reč našeg jezika dobije pitu sa višnjama. Ostali su samo okrajci, al' ja u okrajke stavim najviše višanja i oraha jer znam da ih po pravilu ja dobijem! :lol:
Daj pitu, znam odgovor. :roll:

milenaidaki je napisao:
LJudi bre ofarbaju drvene kućice i naprave turističku atrakciju, a mi nismo u stanju da ...
Miki grdno grešiš !!!
Zahebali smo USoffA poodavno. Evo npr. prefarbaše Prokop i predstavljanje zaseni nekadašnje otvaranje Metro stanice kod Vuka.
Projekat rekonstrukcije beogradskih pijaca je urađen pre oko 5 godina i OPA eno je sad postavljena maketa na palilulskoj (bem ti miša, još malo pa će biti u razmeri 1:1).

Ja se mLogo izvinjJem ako je zabranjeno Spominjanje taj čaroban reč - MAKETA :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 25 Februar 2016, 14:16 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

:haha: Dext, lud si skroz! :ljubac:

Kada smo kod Prokopa, upravo znog njega mi došlo da plačem kada sam se pela i pela po podzemnim spratovima (i nikako da izađem na površinu) u metro-železničko-autobuskoj mega giga stanici Termini u Rimu. Tražim tako izlaz po Terminiju, setim se okrečenog Prokopa i suze mi same naviru na oči. :|

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 25 Februar 2016, 15:14 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Taj događaj s traženje ulazno/izlazni terminali , nalaženje gateova i sl zahebancije,
sas Prokop mož da ti se dogodi ako oš sa jednim od dva voza za N.N. (nejasno je da li je to jedan te isti voz pa stigne dvaput tamo-amo). Ako oš neku drugu prugastu destinaciju tu ti ne mogu pomoći pošto nema na tv-u da se 270km putuje dvocifren br. sata, bez kašnjenja, narafski.

Al zatooo je s Makete mLooogo lakše, takoreći savršenstvo :
Maketlarnica radi punom parom. Na biletMaketlarnicu :
-dobri dan,
-dobar dan,
-ja sam iz SMS ogranka opštenarodnoveseljepartije,
-svih 150% i više našeg popula su taki, ali izvolte,
-molim ve jednu maketlu za vazduplohovnu raketlu za planetlu AV.VulinTom.
-izvinte koji planetoID?
-pa onaj što će ga nađu umesto Plutona Šiljinog,
-aaa to beše onaj čije svečano otkrivanje se poklapa sa presecanjem rozle vrpce u teretnom liftu, tj. biće nam bolje za 2 svemirskecgodinice ! Evo izvolte sedište br.2 pošto je br.1. numerisano za njegovo prstoukrštenonapućenstvo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 25 Februar 2016, 15:17 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Dext, moraćeš nešto drugo da pogodiš :hand: , Urbi je bila prva! :clap:
Nego, očekivala sam da :Deki-R-4: reaguje i krene u odbranu? On sigurno, jadničak radi :pray: , pa nije stigao. :lol:

Auuu! :doh: Pefkari! Ili ti se načisto pokvrio računar ili vežbaš za maraton u plivanju? Ned'o Bog da je nešto treće. Baš nam fališ! :(

Milena, ako budeš pravila materijal za simpozijum o Rimu ima da se vratimo sa letovanja dok ga ti ne napišeš. :think: Bolje ostavi Neku fontanu i Neki spomenik...snaćićemo se mi. :techie-studyingbrown: Zamisli kako bi bilo Bakiju da je za svaku sliku o Kaliforniji pisao poreklo teme sa slike?! :doh: Ovako možemo polagacko da uživamo i zamišljamo ...
Sasvim se slažem da smo mi u dobroj većini lenj narod. Ne održavanje spomenika kulture (osim manastira i crkava) je naš obeležje.
Takodje pogledajte samo svoju najbližu okolinu (lift, hodnik u zgradi, prostor ispred zgrade, kontejner...svoj pisaći sto, prozor u kancelariji...) koju mi koristimo i prljamo. Nikom ne pada na pamet da malo sredi!
Sećam se, jedne godine, bila sam službeno u Augsburgu. Jednog dana su svi ošišali svoju živu ogradu ispred kuće i svi je pod konac naslagali. Posle desetak minuta je prošao kamion o to odneo. Kod nas, ispred kontejnera još uvek stoji neko granje od jesenas, a da ne pričam o totalno zapuštenim prilazima privatnim kućama! Dosta sam gnjavila! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 25 Februar 2016, 15:23 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 00:54
DEXT je napisao:
Daco,

milenaidaki je napisao:
LJudi bre ofarbaju drvene kućice i naprave turističku atrakciju, a mi nismo u stanju da ...
Miki grdno grešiš !!!
Zahebali smo USoffA poodavno. Evo npr. prefarbaše Prokop i predstavljanje zaseni nekadašnje otvaranje Metro stanice kod Vuka.
Projekat rekonstrukcije beogradskih pijaca je urađen pre oko 5 godina i OPA eno je sad postavljena maketa na palilulskoj (bem ti miša, još malo pa će biti u razmeri 1:1).

Ja se mLogo izvinjJem ako je zabranjeno Spominjanje taj čaroban reč - MAKETA :mrgreen:

Ko kaže da se ne radi. Evo upravo čitam šta je sve urađeno u opštini Voždovac i to na tri prospekta u kvalitetnoj štampi u boji, koji su svi stanovnici Voždovca dobili od svog predsednika. Na prvom nabrajaju 8 škola u kojima je sređen wc ili popravljena ograda, 8 uličica gde je nabačen asfalt preko makadama (kad kažem uličica, akcenat je na ca, jer su neke dugačke i čitavih 20 metara) i naravno urađena ulica V. Stepe, mada ne vidim kakve to veze ima sa opštinom. U drugom prospektu koji ima naslov "sa reči na dela" je to isto prikazano na 40 sličica "pre i posle obnove", a na trećem koji se zove "Voždovac postaje lepše mesto za život" je to isto prikazano na 10 većih slika. Dakle, radi se, gradi se....

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 25 Februar 2016, 17:10 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
- Nije Sava, nego Savo. Sava je žensko a Savo je muško.
- E pa derane, kod nas u Vojvodini, Sava je muško, a Savo je Bosanac :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 25 Februar 2016, 17:15 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
DEXT je napisao:
....Evo izvolte sedište br.2 pošto je br.1. numerisano za njegovo prstoukrštenonapućenstvo.

:haha: Pun pogodak!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 25 Februar 2016, 17:16 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

dujaspasa je napisao:
Milena, ako budeš pravila materijal za simpozijum o Rimu ima da se vratimo sa letovanja dok ga ti ne napišeš. :think: Bolje ostavi Neku fontanu i Neki spomenik...snaćićemo se mi. :techie-studyingbrown: Zamisli kako bi bilo Bakiju da je za svaku sliku o Kaliforniji pisao poreklo teme sa slike?! :doh: Ovako možemo polagacko da uživamo i zamišljamo ...

:oops: Kako si me samo provalila!? Međutim, ja sam takva, dok ne savladam potpuno celokupni materijal, prosto ne umem ni da ga sažmem, a obećavam da ću to da uradim. Nećeš verovati, evo na googl-u moram tačno da vidim kroz koje trgove smo sve prošli i šta sam sve to slikala... pa kako se zove svaka crkva, fontana, freska... a uz sve ide neka priča... :doh: joj ljudi šta sve u Rimu ima... potrudiću se da skratim priču..

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1758, 1759, 1760, 1761, 1762, 1763, 1764 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.