Tedi je napisao:
Ma bas kad napisah pomislih preko tudje pozadine ni batine ne bole! Znam koliko ste se svi mucili i koliko se zrtvovala i trudila! Svaka joj cast! Samo meni vreme leti, sve mi se vratilo zivo secanje kako ste je pratili prvi put!
Tedi je napisao:
A koju temu radi za doktorat?
Daaa...sto se toga tice, i meni deluje "kao da je juce otisla"...ali, kad pomislim koliko dugo je nisam zagrlila, osetila...to je vec nesto drugo!

Videle smo se, pre neki dan, preko skypa...problem je u tome sto, kad se, konacno, "nadjemo" na skypu, ne znam sta bih je pre pitala, sta bih pre sa njom pricala!
Sto se tice "teme", koliko znam- jos je nije odabrala! Bavila se drugim stvarima, pa to jos uvek "ceka"...ja samo ne razumem zasto se za doktorat "trace" citave 3 godine!? Kad izaberes temu, sednes i pises (pa ljudi romane napisu za koji mesec!)...sta tu ima toliko da se ceka i "tupi"?!

Nego, samo da se "uzmu pare"!

Jooj, kako bih ja sve to - u*ranom motkom....!
dujaspasa je napisao:
Tedi i Pefkari, čestitamo na odličnim uspesima vaših ćerki! Ne znam kojoj više da čestitam!

Hvala, Dujo!
Svima zelim da osete srecu sto su im deca uspesna (sta god izabrala da rade u zivotu!), ali da, ipak, ne budu toliko daleko...i da ih ne vidjate jednom do dvaput godisnje! Znam da ima puno dece koja dodju iz manjeg grada u Beograd, ali to nije isto! Sa tom decom roditelji mogu da se cuje stalno, a deca dolaze za vikend kuci...i roditelji mogu da dodju do njih...eto, moja zelja je bila da, do tog letnjeg raspusta, odemo mi do nje...na par dana...da vidim gde ona "to i sta"...kako "na terenu" izgleda "zivot u tudjini"...

Daca je napisao:
Tedi i
Pefka, čestitke za ćere!

Hvala, Dacko!