ZMAJA je napisao:
Izvinite što ste čekali, ne stigoh od šetnje ranije da vam se javim. Dan je bio božanstven!
Evo nekoliko sličica. Nemam ih baš koliko bih volela... (bateri mi je lou, čemu se Kića posebno obradovao... otprilike je izgledao ovako:

)
Da znas da mi je Zoki vec pokazao sa FB!
Ove slike su sjajne, ali tek one vase....!

Drago mi je da uzivate! Snega nema mnogo, ali ovo sve jako lepo izgleda!

VlaMar je napisao:
Pef ne čitaš pažljivo, i mene zanima otkuda ovoliki buk kada je ovoliko zeleno.
Citala sam pazljivo, ali sam shvatila sasvim drugacije!
Mi smo bili kad je bilo puno vode, ali ne bas ovoliko!
Milenice, drago mi je da ste uspeli da resite problem! Znam da je Zoki negde pisao bas o tom "vazenju pasosa"...ne znam gde je o tome pisao...mozda bas ovde...
Da, svecano, objavim: putopis "Ljubljana na blic" je upotpunjen (i pricom i slikama), tj.- konacno je gotov! Mislim da je ovo "najsveobuhvatniji" opis Ljubljane i njenih znamenitosti na srpskom jeziku!

Kada sam trazila takve tekstove (pre puta, da bih se sama pripremila, a posle puta da bih vam sve docarala i verodostojno iznela cinjenice), bas sam se mucila! Jer, na srpskom je sve to jako oskudno, slovenacki- ne znam, a engleski- "comme ci, comme ca"!

Tako da sam prevodila, prekrajala i, cini mi se, "lepo skrojila" kompletnu pricu! Ostalo je jos mesta koja nismo obisli, ali, ono sto smo videli, opisala sam, koliko se dalo, do u tancine!

Pa, koga zanima, sada moze da procita sve!