Matori jos jednom bravo i hvala na ovom sjajnom pisanju.

Svaka ti cast za predstavku kampa,ne bi je ni sam gazda licno bolje napravio.

Ocigledno je drustvo u kampu sastavljeno od nasih ljudi i Makedonaca ono sto nosi atmosferu i daje odredjeni smek ovom mestu. Jasno ni cena nije zanemarljiva stavka posebno u ova teska vremena. Pozicija ispod Olimpa je dobra za zdravlje,lako je do nje stici,odlicna snabdevenost okolnih mesta ali se nama ta Olimpijska regija nikako ne dopada.Prvi nas susret sa Grckom je bio Olimpik Bic,mesto sasvim solidno za debitantski nastup ali smo kasnije spoznali neke destinacije koje se nama se vise dopadaju,gde smo pronasli sebe.

Pre svega tu mislim na Tasos, potom i na Sitoniju.

Jednim dobrim delom i Halkidiki
Medjutim ova vasa prica je nesto sasvim drugo,sama lokacija u ovom stilu kampovanja je potpuno nebitna ovaj vas nacin je vec tradicija i to je za svaku pohvalu.

Nasli ste sebe u ovoj prici,sasvim je jasno po slikama i zasto je tako i ja vam cestitam na tome. Ovo je bukvalno zivot leti a ne godisnji odmor,nesto mnogo vise od toga. Sjajno ste spojili lepo i korisno.
Matori ako sam te dobro razumeo prikolica ti je u pausalu tj ostavljas je dole na cuvanju u zimovniku,jel tako ?? Koliko placas to zadovoljstvo ??
Da li je prikolica tvoja ili si je dole iznajmio pa je koristis ??
Da ne zaboravim a mozda je ovo trebalo prvo napisati. Zelim ti brz i uspesan oporavak te da jos mnogo leta provodis u tvom kampu.

Ujedno te pozivam da nam se prikljucis i na ostalim kamperskim temama i tako das svoj doprinos nekim novim kamperima koji ce sa ovih nasih strana sakupljati iskustva.

Posebno nam mozes dosta toga reci jer si ti prvi ovde iz sektora prikolicara.

Naravno ocekujemo te u nasem forumskom kaficu da popijemo neko picence i prozborimo po koju onako neobavezno.