Dobro jutro drugari!!!
Pre svega:

.
Onda:
Sa malim zakašnjenjem,
SREĆAN RODJENDAN BATI, NEŠKU, I VIKICINOJ PRINCEZI
.
pefkari je napisao:
....
Nesto ste se uspavali...
Ja se danima mlatim po lekarima, ovaj put sa tatom...

Nemam više snage za borbu sa našim zdravstvom i sistemom uopšte.... Prošla sam mnogo zadnjih par godina i sa detetom i sa mužem, a i sama sam imala jako loša iskustva i mislila sam da ne može gore... ali, grdno se prevarih - može...

! Vreme prolazi, a on ne može ni na operaciju, ni na zračenje dok ne obezbedi posebne saglasnosti drugih specijalista iz odredjenih zdravstvenih ustanova (''privatne'' rezultate ne žele da prihvate), a svaki pregled mu zakazuju sa razmakom od mesec-dva...I vec tako par meseci tapkamo a vreme prolazi..Bas sam očajna...Mada, nisu to jedini problemi - lekari nas cesto zbunjuju, jer svaki predlaze drugacije...
Od sledeće sedmice kreću i meni svi zakazani pregledi (koje sam zakazala u oktobru i novembru prošle godine), a koje nisam mogla privatno da obavim...Onda u martu idu pripreme za Filipovu operaciju, u aprilu operacija...tako da... verovatno razumete što mi letovanje još uvek nije ''na pameti''...
Čak ni ne čitam ništa, jer nisam skoncentrisana i u ovom momentu ne bih mogla da ''opušteno'' uživam...
Zato malo-malo pa me i nema na Ostrvu....
Vidim da su drugari kamperi jako aktivni oko priprema za ovogodišnji ''kamperaj'', svima njima veliki

!
Vidim i da uveliko planirate raznorazna putovanja

!, a putopisi kojim ste ''oživeli'' svoja putovanja, mogu se sabrati u jedno ''kapitalno'' delo

!