milenaidaki je napisao:
1. Daco, ova fotka je
2. Pu pu, ne daj bože, ja kod čika zube nisam išla i ne treba, a da li vadi ja ne znam..
3. Pef i tebi
1. Daaaaa! Taman odgovara danasnjem lepom suncanom danu!
2.

To sam juce zaboravila da prokomentarisem (oglas)...to samo kod nas ima!
3.
Jelena je napisao:
Možemo i danas da se grlimo, iako je svetski dan zagrljaja prošao?
Ma, možemo
Naravno!
Jeco, Lucky je presladak! Znas da izgleda nekako "odraslije"!
dujaspasa je napisao:
1. Onoj našoj dragoj putnici ( Pefkari) želimo sretan put, sa željom da kad se vrati postavi puuuuno slika!
2. Biće šaljivo večeras kad se takva pojavim na rodjendanu kod prijatelja. Kad pričam pomalo me boli. Ne mogu da žvaćem, a ne smem da pijem alkohol (zbog antibiotika)! Šta ću ja tamo?

Ima da budem mirna k'o buba!

1. Hvala, Dujo, potrudicu se da tako i bude!

Samo da me prodje ova glavobolja, sa kojom sam se probudila..i da nas posluzi vreme! Prostudirala sam sve, napravila "plan", a koliko ce biti izvodljiv, to cemo videti! Iscitah, jos jednom, Dextov putopis, na netu pronadjoh jos dosta info...e sad, posto imamo vodica "pola dana", gledacu da obidjemo jos nesto, ako se bude moglo...plan je da se zicarom popnemo na tvrdjavu...to bih mogla i da preskocim, obzirom da sam je vec videla, ali snajka nije...pa, koliko stignemo! "Neprijatelj" nam je, pored umora (jer nocas spavamo u busu i sutra celog dana "vitlamo"!), hladnoca...na netu pise da snega ima oko 2 cm, ali to cemo tek videti kako je...u svakom slucaju, spremila sam "cebence i jastucence", patike- ako bude suvo...sve sam zavrsila! Jos da skuvam rucak za danas i popodne da napravim sendvice za put...i, mozemo da krenemo!
2. Dujo, sto rece neko pre mene- bitno je dobro drustvo, zaboravices na muke i uzivaces sa njima!

Opusti se i uzivaj!
Jelena je napisao:
Malo sam možda zakasnila, ali evo jedan kompletić za dobro jutro
Za lepe stvari nikad nije kasno!
Volela bih da svi krenete veceras sa mnom!
Dobar dan, svako dobro!