Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Petak, 02 Oktobar 2026, 09:54

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1627, 1628, 1629, 1630, 1631, 1632, 1633 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Utorak, 19 Januar 2016, 22:33 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Pol: Seka
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 19 Januar 2016, 22:43 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Pol: Bata
VlaMar jednom kada postanes ravnopravni clan ostrvske grupe,zauvek ostajes u njoj. :clap: Sve i kada bi pozeleo da uslovno receno izadjes iz kola ili se difoltujes ili nesto tome slicno,znaj da ti to nece poci za rukom. :naughty: Sve drage clanove iz grupe,koji vise nisu aktivni, jos uvek spominjemo u prici i duhovitim podsecanjem zive sa nama, iako nisu fizicki prisutni. :confusion-shrug: Dzabe ce ti biti da se koprcas od toga se pobeci ne moze,dobri ljudi zauvek ostaju tu sa nama. Ti si jedan od tih dobrih tipova,ti si drug moj jedan od nas. :greetings-clappingyellow: I tako neka zauvek ostane,a difoltovali su se oni koji su to i trebali da urade,oni koji su ovde u potpunosti zalutali i nisu se ni sami osecali kao deo grupe,jednostavno nisu ostrvljani. :romance-grouphug: To se samo od sebe procisti.kao sto vidis na tvoju "zalost" ti si nam prirastao za srce i bojim se da ces tu lokaciju tesko uspeti da promenis. :romance-heartbeating: Veliki pozdrav za velikog VlaMara :bow-blue:

Dujo hvala sto mislis na mene,cenim to i znacu da uzvratim. :text-thankyouyellow: Jeste hladno ali malo bolje nego onaj post novogodisnji period. :think: Ipak na mene ovo lose utice guram na silu nema mi druge. :confusion-shrug: I naravno,cekajuci prolece, uzivam u tvojim i Dacinim fotkama,tvoja paznja i njeni pejzazi greju bolje od bilo kakve grejalice. :romance-heartbeating: :greetings-waveyellow:

Dobro vece ostrvljani . . . :kolo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 19 Januar 2016, 23:28 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Deki delijo prosto je teško posle tebe pisati, samo ti umeš ovako poruku da sastaviš. Pu-pu, nemam nameru da nešto napuštam, kod mene je dijagnoza jasna, teška zavisnost. Vidiš da me ponekad ima svaka 2 sata, kada god prođem pored kompjutera (koji je stalno uključen) hajde da vidim ima li šta novo. Ostavih zanimljivu knjigu na pola da bih se pridružio u istovremenom čitanju druge, nisu tu čista posla.
Nego me Zoki čačnu svojim postom. Koliko mi je nekad bilo važno da pišem skoro isključivo o putovanjima, tako mi sada nije neobičan ni post koji sadrži samo "dobar dan".
Pišem ovo i zbog gostiju. Kad je burazer krenuo da me "smara" pitanjima oko letovanja samo sam mu dao link i rekao mu da se javi kad iščita Sitoniju i Tasos i vidi da li je nešto od toga to što traži. Pregledao je malo i kafić, slatko se ismejao, ali se nije učlanio.
A mi smo skroz normalni :whistle: i svaki pozitivac je dobrodošao.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 19 Januar 2016, 23:34 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Bas tako svaki dobar covek je na ovom ostrvu uvek dobrodosao. :text-welcomewave: Kriterijumi nisu previsoki,dovoljno je biti samo jedan obican ostrvljanin. Time je sve receno. :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 20 Januar 2016, 00:04 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
VlaMar je napisao:
Deki delijo prosto je teško posle tebe pisati, samo ti umeš ovako poruku da sastaviš. Pu-pu, nemam nameru da nešto napuštam, kod mene je dijagnoza jasna, teška zavisnost. Vidiš da me ponekad ima svaka 2 sata, kada god prođem pored kompjutera (koji je stalno uključen) hajde da vidim ima li šta novo. Ostavih zanimljivu knjigu na pola da bih se pridružio u istovremenom čitanju druge, nisu tu čista posla.
Nego me Zoki čačnu svojim postom. Koliko mi je nekad bilo važno da pišem skoro isključivo o putovanjima, tako mi sada nije neobičan ni post koji sadrži samo "dobar dan".
Pišem ovo i zbog gostiju. Kad je burazer krenuo da me "smara" pitanjima oko letovanja samo sam mu dao link i rekao mu da se javi kad iščita Sitoniju i Tasos i vidi da li je nešto od toga to što traži. Pregledao je malo i kafić, slatko se ismejao, ali se nije učlanio.
A mi smo skroz normalni :whistle: i svaki pozitivac je dobrodošao.

Namerno sam citirala ceo post...jer, svaki njegov deo, objasnjava ponesto.... daje odgovor na pitanje: "Zasto vi to tako?!" :D Koliko mi je poznato, a mislim da dovoljno dobro kapiram ovu grupu ljudi, ima tu dosta onih , koji su rezonovali kao ti i Zoki- forum o putovanjima sluzi iskljucivo za razmenu informacija na tu temu, i nicemu vise! Znam, jer smo godinama o tome pricali...ali, kako je vreme prolazilo, bas kako si ti rekao, svaki nick je dobio svoju fizionomiju, svoju licnost i, oni koji su pazljivo i "verno" pratili, mogli su da stvore sliku kako ti "nickovi-likovi-ljudi" izgledaju, kako razmisljaju, sta vole, ne vole....poceli su "da zive svoj sopstveni zivot" i da, kao takvi, pocinju da "imaju svoju publiku", "pratioce", "simpatizere"- nazovite to kako hocete...i, ti ljudi su citali, iako nikada ni rec ovde nisu napisali...eto, Goca vam je to rekla, cim je stigla na forum...pricala sam vam da su mi ljudi prilazili u Pefkariju i pitali me da li sam ja "ta i ta, pod tim nickom", a da me pre toga nikada nisu videli (pre nego sto sam pocela da stavljam slike na kojima se vidim!)...i to su bili ljudi koji ne zive u Srbiji...hocu da kazem da, onaj ko voli ovakav nacin pisanja i druzenja lako moze "naci srodne duse", a cak i one "neverne Tome"- cesto se "preobrate"! :op-op:

Mnogo vise nego ovde, pisali smo o Tasosu... niko nije bio uskracen za odgovor i pomoc, samo ako je neko od nas bio na forumu tih dana i ako je znao odgovor na postavljeno pitanje...ja sama sam bila "protiv foruma", dok ga je Zoki "cesljao" sam i dok se nisam prikljucila...a onda me je "duh foruma" prosto "usisao"! :op-op: I mnogo mi je drago sto je tako! Ljudi koje sam upoznala preko foruma su mi postali vazan deo zivota, bili su i danas su u mojim mislima, ma sta da se desava oko mene (i lepo i ruzno), a o putovanjima i da ne pricam! Pored toga sto vas stalno pominjem, trudim se da slikam svakome ono sto voli...ukoliko prilika dopusta! Da se raspitam o necemu sto odredjenu osobu zanima...I meni je to sasvim normalno, lepo i prihvatljivo... :smesko-gore-dole: ...nemam dovoljno vremena da svuda stignem i da se vidjamo i uzivo koliko bih htela, jer prosto, kao i svi ostali, pored ovog, imam i "realni" zivot...ali, za sve se nadje bar malo vremena...ako ne "uzivo", onda "virtuelno"...

I, obojica ste, i ti i Deki, rekli najvazniju stvar: mi smo normalni, obicni, pozitivni i veseli ljudi i volimo ovako da se druzimo! :ljubac: :ljubac: :ljubac:

Dobro vam vece! (tek sad, bas sam "zapenila"!) :D

Dodjosmo sa slave, a vala...ni tamo nisam zaklapala! :shifty: :lol:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 20 Januar 2016, 00:11 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
VlaMar je napisao:
...Nego me Zoki čačnu svojim postom...
Pa, ja ponekad umem da budem neotesan i da kažem i ono što stvarno ne mislim. Izvinjavam se, a stvarno mislim sledeće:

Da nema pozdrava, čestitki i ostalih postova koji šire dobro raspoloženje ovaj forum ne bih osećao kao nešto "živo", mesto gde ću da osetim radost ili dobro raspoloženje, kada neko želi da to podeli sa ostalima. Dakle, volim kada vidim PiČ (pozdrave i čestitke), a ako ih u nekom trenutku ne bude, ostavljaću ih i ja da nadomestim šta fali. Eto.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 20 Januar 2016, 01:06 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Mnogo filozofirate, ja se trenutno ne mogu ukljuciti u ove dupokoumne razgovre! :D

Ja cu samo da ponovim divnu sliku sto je Daca postavila, nesto sto svi volimo, sunce koje zalazi, more i san. Laku noc...

Daca je napisao:
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 20 Januar 2016, 01:49 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Miki u potpunosti si u pravu necu ni ja. ;) Uzivam u Dacinim fotkama ovih dana je pokidala sa pejzazima i porukama. :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 20 Januar 2016, 02:11 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Deki! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 20 Januar 2016, 07:48 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Slika

Slika :smesko-levo-desno:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 20 Januar 2016, 08:10 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Dobro jutro. Minus 18 :cry: :brrrr:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 20 Januar 2016, 09:13 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 08:21
Srećna Slava svima koji slave (pa i nama), a na ovaj Sveto-Jovanski mraz mi vas vodimo na plažu... vitamin SEA za sve

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 20 Januar 2016, 09:59 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

:bravo: J&B

Del Boy je napisao:

A ja mislila da je naših -11 hladno.... :brrrr:

Srećna slava sivma koji slave i prijatno bilo svima koji idu u goste, u koje spadam i ja. :D :kolo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 20 Januar 2016, 10:46 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Del Boy je napisao:

Па што си тужан, то је свакако мање од -26. :whistle:

Добро јутро.

Срећна слава свима који славе. Да је проведете у миру и благостању са драгим људима. :obscene-drinkingcheers:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 20 Januar 2016, 11:13 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 10:02
Свима који данас славе
СРЕЋНА СЛАВА.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1627, 1628, 1629, 1630, 1631, 1632, 1633 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.