dujaspasa je napisao:

Ja gledam da mi ručak ne zagori!
Svaka cast!
Tedi je napisao:
Bravo! Ja tek gledam sta da obucem da odem na pijacu! Mislim da cu ispod farmerki skijaski donji ves da se ne ubudja drugu godinu u ormanu!
ZMAJA je napisao:
Ponesi i skije, vidiš kako veje!
Danas ste bas "u fazonu"!
VlaMar je napisao:
Imam goste za vikend pa ne mogu da se intenzivnije družim sa vama.
Treba mi pomoć za burazera, apartman za 4-oro sa odvojenom sobom na Tasosu, više bi voleli da bude na plaži. Imate li neke predloge, ja ne znam puno o smeštajima.
Navukao sam ga kada sam mu pokazao vaše slike.
Ima kod Dine, u "Aktiju", samo ne znam koliko kosta...ima , u prizemlju, par koraka od mora, sigurno- bar jedan...mislim da je Goca bila prosle godine , sa svojima, u njemu...i, cini mi se, na spratu, "prvo s leva"...da li apartman ili soba, sa dve "poluodvojene" sobe (ima zid, ali ne znam da li i vrata koja se zatvaraju)...videh u prolazu, kad zene ciste...i delovalo mi je lepo...
petronije je napisao:
Стављам мало шећера, бибера, цимета, каранфилић ако имам, а углавном немам

и волим морски орашчић да нарендам. Можда данас скувам још мало

Sve ove zacine volim, bas!

Ali, kako se slazu kad su "svi na jednom mestu"?
Da li ste probali nekada kuvano belo vino? Ja jesam, i secam se da je bilo odlicno!
Dobar vam dan! (jos malo je dan!)
Prosao- "radno i paradno"! Sa snajkom, jutro- u pravljenju nekog specijaliteta iz novina...pa kod tate...pa otisla do bazena, da vratim "narukvicu-propusnicu", jer su mi termini propali, zbog tronedeljnog bolovanja i EP u vaterpolu...kad- eto meni radosti!

Teta na blagajni mi rece "da cemo to da sredimo"...i, upisa me u neku knjigu i rece da mogu da iskoristim preostale termine do 8. februara!
Kako smo prilazili SC-u, ispred nas izletese "pokrupnacki" momci "u istim terenerkama"- ruski vaterpolisti , sa kojima veceras igramo u "Areni"!

U zgradi SC-a, pored redovnog obezbedjenja- policajci u uniformama...a red na blagajni za karte- kao da nesto dele dzabe!