Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 21 Septembar 2026, 09:39

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Utorak, 05 Januar 2016, 11:49 
Nije prisutan
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 30 Decembar 2015, 08:55
Pol: Bata
1.-7. Slazem se

+1

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 05 Januar 2016, 12:24 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
:doh:
Mislio sam da sam suzio izbor. Ne znam šta me je spopalo da gledam smeštaj za letovanje. Manevarski prostor oko datuma mi je mali, a ja tek u aprilu mogu da potvrdim datum godišnjeg odmora. Ali sada kada sam krenuo ne mogu da stanem.
Ipak iznenađen sam cenama, mislio sam da može da nađe povoljniji smeštaj. Istina smeštaj koji sam gledao je kvalitetniji od onog što meni treba.
Po vašim iskustvima koja je "realna" cena studia za 2 osobe u drugoj polovini jula.

Do sada mi se dopalo:
Lagomandra http://www.magdahouse.gr/halkidiki/
Castri beach http://www.castristudios.com/en
Nikiti http://www.sera-nata.gr/en/apartments/house1/driftwood
Možda i pomognem nekom.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 05 Januar 2016, 12:50 
Nije prisutan
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nemoj da te cude cene, posle ovih vesti u medijima Srbi već kupili pola Grčke, spavaće i na plažama

Magda house se ranijih godina rezervisao celu godinu unapred ili se cekalo da neko odustane i ustupi termin, ne znam kako je sada. Vidim da je i cene podigao za 10%. Cene su takve vec 3-4 god, ako bude navala kao sto pisu po novinama bice i vece. A da nas lupaju po usima, lupaju. Mali izbor, velika potraznja.

Poslednji put menjao IgorL dana Utorak, 05 Januar 2016, 13:02, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 05 Januar 2016, 12:58 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
VlaMar, pa ti baš umeš da nađeš!!

Magda house je na savršenom mestu, tako blizu jedne od najlepših plaža na Sitoniji, još imaju besplatne ležaljke za goste. Po meni, ovo je smeštaj za savršen odmor, uz uslov da nema nekih bučnih gostiju u drugim apartmanima. :) Dvorište mi se posebno sviđa. Nesumnjivo da sve ove pogodnosti prati odgovarajuća, što znači poveća cena. Ne znam samo kako biste se prevozili u neko veće mesto za večernje izlaske.

Za Castro beach mi se takođe sviđa lokacija, izgleda da je na mirnom mestu, a opet blizu Nikitija za šetnju u večernjim časovima.

Lokacija vile Sera-nata mi se najmanje sviđa, ali je verovatno i najjeftinija. Opet i tu je verovatno mirno, ali biste bili blizu centra Nikitija, te vam je sve lako dostupno za razne nabavke i za izlaske.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 05 Januar 2016, 13:06 
Nije prisutan
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ako sam dobro video ista je cena i na Lagomandri i u Nikitiju 65e/noc u julu i avgustu. Doduse u Nikitiju moze 4 da se smesti za te pare.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 05 Januar 2016, 14:08 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Za dvoje je to jaka cena, ali nekada vredi platiti više.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 05 Januar 2016, 15:10 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Prvo molba moderatoru da ovu i par prethodnih poruka prebaci u temu apartmani i hoteli na Sitoniji. Možda više pripada tamo, a ovde neka ostanu vaši utisci i doživljaji Sitonije.

Kada ste već tako dobri da pomognete, da nastavim priču, iako sam svestan da će se neki smeštaji prodati dok ja dobijem potpisano rešenje za odmor.

Milena, zar si sumnjala da umem da odaberem :)
Ne znam koliko si pratila ranije pisanje, ali zbog raznorazhnih obaveza, na more u sezoni mogu samo druga polovina jula (u principu ja sam prethodne dve godine i išao u ovom terminu, ali nije mi baš bilo nametnuto) ili neki vansezonski aranžman početak juna / septembar. Ispostavilo se kao nezgodan termin za agencijske ponude jer imam datum kad moram da budem u zemlji, pa je ideja auto i zato Halkidiki kao najbliži, a ne meni omiljena Kefalonija. U tom smislu mi odgovaraju smeštaji na plaži, a na 5-10 km od mesta za snabdevanje i šetnju / večeru. Nije da isključivo takve tražim.

Pogledao sam i ponude agencija i cene se kreću od 55-65e za 2-krevetni studio a mnogo skromnije opremljeni od ovih. I kod Nikane je slična kategorija ovim smeštajima sa sličnom cenom.
Na primer smeštaj u kome je bila Jeluška je ili poskupeo ili može cenkanjem da se spusti cena 15-20% u odnosu na ono što piše na sajtu. Zato sam pitao koju cenu mogu da očekujem.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 05 Januar 2016, 15:52 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Znala sam da umeš, ali ovo je stvarno ekstra.
Da, sada se sećam da si još pre rekao da bi opet najradije išao na Kefaloniju, ali da zbog blizine biraš Sitoniju, ali nisam znala da ćeš ići kolima. Onda je sve rešeno, možeš da biraš bilo koji smeštaj i moćićeš i da obiđeš Sitoniju ako budeš hteo.
Meni se čini da je ta cena za dvokrevetni apartman malo veća, to zavisi i od veličine istog i drugih činilaca. Moguće da su i ove godine Grci povećali cene. U ostalom to pomalo rade sveke godine, što je i logično, jer je potražnja više nego odlična.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 05 Januar 2016, 17:46 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
VlaMar, ovo spada u naša iskustva sa Sitonije:
Paradizo, N.Marmaras. Baš zato što je bilo na plaži, a do grada nekih 20 min šetnjice. Arvanitidis za snabdevanje na 3 min, gore na magistrali.
I da ti kažem još da je oba puta bilo puno slobodnih soba na celom Paradizu, i na boom je moglo da se bira. Nas je 4, pa nam je i teže da nadjemo app odgovarajuće veličine, zato ja volim da rezervišem unapred. Za Itamos studios 2014 nisu mi ni tražili avans, totalno cool žena (ta je vila drugi red do plaže, kaže Malo dete: nema 70 koraka), ona je imala slobodnih soba i dok smo mi bili (07.07-20.07.) Tako da, ako si iole raspoložen za avanturu, i ako nisi mrtav posle toliko vožnje, ne moraš ni da rezervišeš...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 06 Januar 2016, 00:24 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Bude li tako na licu mesta jeftinije?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 06 Januar 2016, 01:15 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Mi smo bili za 40€ u 3+1 studiju, došlo dvoje klinaca Nišlija i uzeli isti takav za 30.
Zna gazdarica da je najskuplja soba ona koja zvrji prazna.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 06 Januar 2016, 01:50 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Evo nađoh i te slike, mada ne znam da li će moći lepo da se zumiraju
Elem, imaju table duž magistrale sa planom kuća i kontaktima, pa sam slikala jednu od tabli, za svaki slučaj :mrgreen:

Plan:
Slika

I kontakti
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 06 Januar 2016, 10:03 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Noćas se komirah, evo da dopunim i tekst
Kad pogledaš plan, Itamos je ispod 4 od broja 24 (blago desno), kuća je postavljena paralelno sa plažom. Kad odatle kreneš dole, izlaziš na plažu kod hotela Bara (imaju wifi :mrgreen:)
Od one crvene tačke kad kreneš desno magistralom, u toj prvoj račvi je Arvanitidis, a prekoputa njega su ribarnica, pekara, i još jedna bakalnica.
Mogu da preporučim tavernu hotela Miramare, dnevni izbor odličnih kuvanih jela na birkanje (po 5-6 €), imaju naravno po želji sa menija, za nas 4ro klopa sa sve sokićima i kafama ukupno bivalo do 40. Voda, 1 žestica i desert gratis :D
Kuvana jela na meru (dok se ne rasproda) ima market Masoutis, par kilometara niz magistralu, na izlazu iz NM, to je bliže onima koji uzmu smeštaj na gradskoj plaži.

2013 smo bili u j&p studios, oni su br 9 na slici. I tamo je bilo ok, jer je baš pekoputa plaže iako za nijansu skromnije od Itamosa. Taj put nije prometan, tj muvamo se samo mi gosti kad idemo na druge plaže :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 06 Januar 2016, 10:36 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Ja sam isto pretpošle godine merkala ove j&p apartmane na Paradiso plaži. Dosta su povoljni, a na samoj su plaži. Prevagnula je odluka da se smestimo uz gradsku Neos Marmaras plažu, ali avaj, tuda je prolazio jedini glavni put kroz NM, pa nam je bilo malo bučno od kola i noćnih vožnji motora. Vila se zove Rodo i ništa ne vredi što je uz plažu kada je u prilično krš stanju (doduše čisto), ali mi smo se za par dana navikli na sve to. Svakako, vilu Rodo ne bih nikome preporučila.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 06 Januar 2016, 10:51 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Jack u prvoj turi pregleda smeštaja najmanje mi se dopao smeštaj u Neos Marmarasu.
Ipak pomogla si mi i otklonila dilemu. Tvoj smeštaj je na sajtu sa cenom 50e/noć, tako da si mi potvrdila da je Grčka ili poskupela ili se u direktnim pregovorima može dobiti cena i do 20% niža. Ako uspem da dobijem popust 10-ak eura bio bih zadovoljan.
Hvala ti i za ove slike apartmana i kontakte, mislim da će mnogim forumašima i gostima biti od koristi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.