VlaMar je napisao:
''Nova godina će, razume se, stići i onima koji je ne budu čekali. Međutim, sva čar i jeste u čekanju, a ne u Novoj godini. Lepo je čekati nešto u šta ste sigurni da će doći. Čekali smo u životu razne stvari, to svi znamo, a uvek su nam i sigurno dolazile samo nove godine.''
Duško Radović
Ne bih imao mnogo toga da dodam jos manje da oduzmem. Jedna od stvarnih legendi glavnog grada gadja pravo u metu,u par recenica da svima bude jasno.
Iz mog uvodnog izlaganja mozete zakljuciti da ja volim,tacnije od svih praznika,da najvise volim NG.

Ja sam Titov pionir i jos uvek vise verujem u deda Mraza nego u bilo sta i bilo koga drugog.

Razlog tome je sto su me u medjuvremenu i prostoru mnogi razocarali i prevarili,moj crveni deka nije nikada.
Saglasio bih se sa
Blazom da je euforija prosla odavno ali necemu se valja radovati i sto je jos vaznije, necemu nadati.

Zakljuciti jednu otvoriti drugu stranicu zivota,makar i fiktivno,onako kalendarski.

Nista nije beskonacno osim svemira i one ljudske gluposti tako da ne bi valjalo ni da godina nema kraja.

Negde se moramo zaustaviti i podvuci crtu,cisto da bismo znali bilans dokle smo stigli i koliko nam je jos potrebno za dalje.
Rezime ove godine je jako sarolik bilo je mnogo lepih nazalost i mnogo tuznih dana.

Sam kraj za mene jako emotivno los i tezak, nadam se da cu to sto pre prevazici.

U nedelju smo ponovo imali skup odeljenske zajednice iz OS i to me je vratilo malo u zivot.

Kako je dobro videti ih opet,mada se realno nikada nismo ni rastavljali,ali ovaj adrenalin od prekljuce me jos uvek "tuce".

Eto sitnice koje zivot znace,makar za takve prilike valja ziveti.
Kao i za ovakve ljude kakvi ste vi moji ostrvljani.
Dobro vece prijatelji . . .