Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 05 Oktobar 2026, 15:13

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1575, 1576, 1577, 1578, 1579, 1580, 1581 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 00:03 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Pol: Seka
Kad ste se već pre vratili :(

Jedva čekam Pefkin detaljan izveštaj :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 00:05 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Ajme meni Dujo. Pa da sam javno reagovao na takav zahtev bilo bi ih još 149.
A bojim se da su moja primanja nedovoljna za sve predsedničke obaveze. Vidite li samo koliko zubi koštaju?

Del pročitao sam i ignorišem dok se svi pokloni za praznike ne obezbede.
Dobro nisu baš sve pokloni, treba i guda i jaga da se kupe. Evo već treće veče ubeđujem moje matore da sam sve dogovorio, da će u pečenjari da iseku i da će da im dovezu, ali imam utisak da nisu baš ubeđeni. Ne bih se iznenadio da kupe "butić za rernu".

Pef i Zoki dobrodošli, drago mi je da vam je bilo lepo, jedva čekam opširnije utiske.
Vidi se da su gostoljubivi i taxi je free.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 00:07 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 00:18 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Dobrodošli Jahorinci! :romance-grouphug:
Zoki, kad je Hiron vid'o onu reklamu konstatovao je da odavno nismo bili tamo? :haha:
Čekamo da se Pefkari raspakuje i naspava, pa kad raspali po tastaturi... :office: ima da uživamo! :op:

Laku noć svima! Nisam ovako rano legla zadnjih deset dana. :techie-studyingbrown:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 09:38 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
dujaspasa je napisao:
Petronije, nadam se da je bebica dobro? Kad je beba dobro svi ste dobro. :pray:

Jeсте, хвала на питању :D . Прекјуче навршила први месец. Једе, спава, кења и зеза ко и свака беба :lol: .

Јуче бејах у Софији да мало тргујем играчке у Џамбу и по моловима. Време било да јој родитељи купе нешто за играње :smesko-gore-dole: . Тамо магла катастрофа. Срба колико хоћеш. На граници из сваког гепека искачу кесе из Џамба :haha: .

Данас опет на радном месту. Спавам и програмирам :code: ... Него неко затишје пред празнике...
Кад већ код празника, ево после две нове године поново у Србији међ петардама за дочек... А кад се само сетим...(одох погледат писанија из Беча и Атине да ме дрмне носталгија).

Добар вам овај данашњи, премијер Брзи ће прогласити већ, шта је.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 09:38 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 10:58 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 03 Oktobar 2014, 11:59
ZMAJA je napisao:
Jelena je napisao:
Odoh u IT da se momentalno žalim!!!

I, šta kažu? :mrgreen:

:whistle: :dance:

Kao što vidiš :D ! Prvo sam, onako besna i ljuta upala u IT k'o furija, ali dzaba :evil: ! Jok, nemaju oni razumevanja... Onda sam se malo smekšala, išla na šarm i ..voila :dance: !

dujaspasa je napisao:
Jelenu "muče" na poslu i ne daju joj da kači slike :o

Kako je ''problem'' u medjuvremenu uspešno rešen, izvolite - poslužite se kaficom drugari:

Slika

Dujo, drago mi je da su gosti iz Francuske uzivali! Po svemu sudeci, drugacije nisu ni mogli da prodju - jer ste bili izuzetni domaćini! Bravo!!!

VlaMar, nadam se da se i kašalj u medjuvremenu smirio i da ces u Novu godinu ući zdrav k'o dren! :dance:

Pef, Zoki, dobro došli nazad, čekamo izveštaj.

petronije je napisao:

1. Прекјуче навршила први месец. Једе, спава, кења и зеза ко и свака беба :lol: .

2. Добар вам овај данашњи, премијер Брзи ће прогласити већ, шта је.[/size]

1. Već??? Slatkica mala, ljubi je :ljubac:
2. :think: Hm... mislim da je Predsednik skupštine zadužen za današnji dan....

Ja za vikend padoh na nos - jedva sam čekala ponedeljak da se malo odmorim :roll: :lol:

'Bar jutar...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 11:29 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 03 Oktobar 2014, 11:59
VlaMar je napisao:
.... Evo već treće veče ubeđujem moje matore da sam sve dogovorio, da će u pečenjari da iseku i da će da im dovezu, ali imam utisak da nisu baš ubeđeni. Ne bih se iznenadio da kupe "butić za rernu".

:haha: Ovo sam morala da ponovim... Kao da si opisivao moje :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 11:44 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
VlaMar je napisao:
Evo već treće veče ubeđujem moje matore da sam sve dogovorio, da će u pečenjari da iseku i da će da im dovezu, ali imam utisak da nisu baš ubeđeni. Ne bih se iznenadio da kupe "butić za rernu".

Некако ме тај бутић у рерни враћа у најлепше детињство. Празник, нема школе, спава се дуже и пробуди те мирис из кухиње. И онда скачкам око шпорета, чекам да стигне, па кад га мајка извади, прстима кидам и једем. :)

Добар дан свима. Опет нам се врати зима. Мада колико видим, сунце се не предаје. :dance:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 12:36 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Petronije prvo sam pročitao tvoj post u drugoj temi i pomislio sam " #!?# već je vodio dete na put" :D Toliko su jeftinije igračke u Bugarskoj da se isplati put.
Jelena takva nam je sudbina. Moji su u nekim ozbiljnim godinama, na svu sreću još uvek fizički vitalni. I koliko se god sestra i ja sada trudili da im obezbedimo što komforniji život postoje neke navike koje je teško promeniti.
Lunatic ja sam tako čekao da ispeče prase i da mu otkinem rep. Što mi je to bilo tako ukusno nemam pojma. A pošto prase ima samo jedan rep, uvek je bilo priče kako "dedino prvenče" uvek dobije šta želi.

Dobar dan.
:romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 12:50 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
Petronije prvo sam pročitao tvoj post u drugoj temi i pomislio sam " #!?# već je vodio dete na put" :D Toliko su jeftinije igračke u Bugarskoj da se isplati put.

Нисам је водио. Још је мала, а и обећао сам јој прво путовање у Солун, а не Софију :D
Да ли су јефтиније или не, не знам, али има већег избора на једном месту. Додуше, у Џамбу су доста повољне. Е сад, питање је квалитета, мада може да се пробере.
Што се тиче саме Софије, пут ме кошта цирка 25 евра за плин и вињету. Походимо неки од молова, Икеу и, од ове године, Џамбо. Има доста снижења. Мада, мене више привлачи могућност избора. Па ком опанци, Том и Џери :D . Неки пут купим нешто, неки пут и не. Важно је да .упе види пут :shock: и да разбијемо рутину свакодневнице.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 12:51 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Ja nemam vremena ni dobro jutro da vam, kažem, a od jutros pokušavam da bar to napišem....

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 13:35 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Jelena je napisao:
1. Već??? Slatkica mala, ljubi je :ljubac:
2. :think: Hm... mislim da je Predsednik skupštine zadužen za današnji dan....

Хоћу, тенкју :ljubac: !

Мислим да је боље да претитулишемо преЦедника у овог што има већу моћ по Уставу и Закону. Али, боље је да не мислим :haha: :haha: :haha: !

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 13:47 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Deki r-4 je napisao:
Pef srecan vam sincini rodjis!!! :occasion-birthday: Zelimo vam lep provod,prirodnim snegom pokrivene staze i vatrene noci. :romance-adore:

Dragi Deki, hvala najlepse na lepim zeljama! :ljubac: :romance-grouphug:

Sinak se lepo proveo sa drugarima....hrane su imali dovoljno, da je ceo komsiluk mogao da pozove! :D Izvinite sto ove godine nisam posluzila nista.....nekako mi se sve skupilo...i razbolela sam se....i sve je "proletelo"....nadoknadicu to prvom prilikom! Mozda vec danas, kad prebacim slike sa aparata! :romance-grouphug:

VlaMar je napisao:
Pef i Zoki uživajte, siguran sam da ćete naći zanimaciju iako ne bude snega za zimske sportove.
milenaidaki je napisao:
Pef, Zoki, uzivajte!!!
Daca je napisao:
Pef i Zoki uživajte! :ljubac:
dujaspasa je napisao:
Pefkari i Zokiju želim lep provod na planini :greetings-wavingyellow:
dujaspasa je napisao:
Jel uživate na tim planinama?
milenaidaki je napisao:
Pef i Zoki sigurno maksimalno uzivaju!

Dragi moji, :romance-grouphug: , :ljubac: :ljubac: :ljubac: :ljubac: , sve je bilo kako ste nam pozeleli! Hvala vam puno! :romance-heartbeating: Posla sam skroz slomljena, sa kasljem, slinava, sve vreme u nekom stanju "pred temperaturu"...premorila sam se pred put, spremajuci kucu i hranu za sinovljevu proslavu....htela sam da njemu i drugarima bude lepo, makar ne krenula na put...sa druge strane, imala sam "presing" od Zokija, da se ne razbolim do te mere da ne mozemo da krenemo...elem, sve se stiglo, sve je lepo proslo... :romance-grouphug:

Blaža je napisao:
Zoki i Pefke, odoste vi nama u skijaše.
Da li primećujete kako iz te perspektive (sa žičare) zima takođe ima svojih čari?
Držte se čvrsto za ogradu i ne naginjite se kroz prozor!

Zima ima svojih drazi, naravno, ali samo tamo gde smo bili! :sneg: :grudvanje:....bilo bi lepse da je bilo sve pod snegom...pri dnevnoj temperaturi od 7-8-10*, sneg se otopio na velikim povrsinama...onda, preko noci, temperatura padne ispod 0, pa sutradan se sve cakli od leda...a strmo...ja ne volim led, osim kad gledam profesionalne klizace! :D

Zicara za panoramsko razgledanje me je odusevila....da je bilo vise vremena, da sam bila skroz zdrava, da ima vise para- vozila bih se dvaput dnevno! :shifty: :D

Зоки je napisao:
Pefka nije smela ni da pogleda dole dok se nije setila da se pela i na Tokio Tower... eee, pa kad može odande da pogleda dole, može i odavde :)

Slabi smo ti mi skijaši... a velika gužva koja se preko dana ovde stvorila je, u stvari, rezultat toga što nema vetra u Sarajevu i napravio se baš gust smog pa se Sarajlije razbežale u visine da udahnu malo vazduha.

Nisam se plasila- strah sam savladala u avionu...i na zicari u Japanu, gde nas je bilo vise od 20 u kabini, koja se njihala iznad dzinovskog drveca...tu sam imala pravi "neizdrz" da se voznja sto pre zavrsi! :shifty:

VlaMar je napisao:
Poslednji vikend u godini, ne mogu da verujem koliko mi je ova godina brzo prošla.
Daca je napisao:
Prolete godina dok smo se okrenuli. Neka smo zdravi i veseli, a one neka si nižu...
milenaidaki je napisao:
Prodje godina...

Ovo smo svi konstatovali! I Zoki i ja, u putu...nikad vise ruznih desavanja, muka, manje putovanja, radosti, para....a- prolete! :(

Daca je napisao:
Kad ste se već pre vratili :(

Jedva čekam Pefkin detaljan izveštaj :)
VlaMar je napisao:
Pef i Zoki dobrodošli, drago mi je da vam je bilo lepo, jedva čekam opširnije utiske.
Vidi se da su gostoljubivi i taxi je free.
dujaspasa je napisao:
Dobrodošli Jahorinci! :romance-grouphug:
Zoki, kad je Hiron vid'o onu reklamu konstatovao je da odavno nismo bili tamo? :haha:
Čekamo da se Pefkari raspakuje i naspava, pa kad raspali po tastaturi... :office: ima da uživamo! :op:

Laku noć svima! Nisam ovako rano legla zadnjih deset dana. :techie-studyingbrown:
Jelena je napisao:
Pef, Zoki, dobro došli nazad, čekamo izveštaj.

Hvala vam svima, bolje vas nasli! :romance-grouphug: :ljubac: :ljubac: :ljubac:

Stigli smo relativno rano...oko 19.30 sinoc...docekalo nas je malo, preslatko, lajavo stvorenje....snajkin ljubimac! Slika :ljubac: Iako sam saznala, pred povratak kuci, da su ga doveli kod nas (uprkos tome sto sam se davno izjasnila da ne zelim psa u kuci!), ovo stvorenjce me je "kupilo" u delicu sekunde! Malo, skakutavo, kao navijena igracka! :romance-grouphug: Samo sam se bacila na kolena i zgrabila ga "da se davimo medjusobno", sto je "Lekiša" oberucke prihvatio! Odmah je krenuo da se umiljava, uvija, namesta za mazenje! I, da pokazuje "da je glavni"... i da svi moramo u njega da gledamo! :D Ne mogu da vam opisem koliko me je razgalio...

Onda je sin odbacio devojku, sa ljubimcem, kuci....kad se vratio, nije mogao da izdrzi i "odao mi je tajnu": ovo je bila "proba" za mene, snajka i buduca prija su se dogovorile da mi za rodjendan daruju Leovog potomka! Slika Tako su me raznezili! :romance-grouphug: :ljubac:

Onda je usledilo raspakivanje, sklanjanje razmestenog namestaja zbog proslave, vracanje svega u normalu...od jutros nemamo vode....rasklanjala sam ostatke hrane....Blazo, "keksusa" je bila mmmmmm!!!! ;)

Sta cu imati na napisem, sto Zoki vec nije rekao- videcemo! :D
Pomislila sam da je Prasnjavi, mozda, tamo... :shifty:

Trebalo je na pocetku, ali dok sam iscitirala...!?

DOBAR VAM DAN! :ljubac: :ljubac: :ljubac: :romance-grouphug:

Nadam se da svi bolni polako ozdravljuju, da virusi "kupe prnje" i da cemo svi biti uskoro bolje! :romance-grouphug: :ljubac: :ljubac: :ljubac:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 28 Decembar 2015, 14:01 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
pefkari je napisao:

Ovo smo svi konstatovali! I Zoki i ja, u putu...nikad vise ruznih desavanja, muka, manje putovanja, radosti, para....a- prolete! :(

Некако се ово провлачи код већине мојих пријатеља. Код мене пре свега. Јако тешка година и ако је почела фантастично.

Него Пеф, кад можемо да очекујемо фото извештај? :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1575, 1576, 1577, 1578, 1579, 1580, 1581 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.