VlaMar je napisao:
Pef i Zoki sretan vam sinu rođendan, da mu se ostvari sve što poželi.
Ne znam kada krećete ali sretan vam put, želim vam lepo vreme i odličan odmor.
Drugarima sa foruma koji praznike praznuju po Gregorijanskom kalendaru sretan Badnji dan i Božić. Neka vas anđeli kroz život vode.
Daca je napisao:
Pef i Zoki, srećan sinu rođendan, sve najbolje!
milenaidaki je napisao:
Pef, Zoki, srećan vam sinu rođendan, neka je živ, zdrav i srećan još 150 godina!
Lunatic je napisao:
Пеф, Зоки, срећан сину рођендан. Нек је жив и здрав и увек срећан и насмејан.
Dragi drugari, hvala vam puno, puno na lepim zeljama!
Totalno sam zaribala, ali radim punom parom...odavno sam ustala i spremam hranu...pece se spikovan but...hladi se krompir za jednu od salata...jedna napravljena i torta...
VlaMar, jos nisam pocela da se pakujem...kada zavrsim ovo sve sto sam sinu obecala, tek onda mogu da mislim na pakovanje! U medjuvremenu je oprano nekoliko masina vesa, popeglano, usisano, obrisano...onooolikooo!

"Zapreceno mi je" da slucajno "ne padnem" posle svih tih radova, pa da put propadne..tako da, nakljukala sam se svim i svacim (kao Silja u onom crtacu kad ga virus napadne!), maramica imam tonu u dzepu, a koza na rukama mi je postala providna od stalnog pranja! Mada, mislim da je kod mene u pitanju prehlada...plivanje, mokra i polumokra kosa i hladnoca u kombinaciji...koliko god da se meni cinilo "da nije mi nista", ipak treba izaci na zimu, posle 2,5 sata u bazenu...obicno to tako bude- kad ne treba! A toliko sam imala planova za ove dane...no, dobro, tako je- kako je...
Moram samo da kazem- istina je ono sto Jack rece- u mom ste

uvek i svuda!
Volim vas, drugari!
Daco, hvala ti za onu morsku sliku!
I, cestitam i ja Badnji dan i Badnje vece svima koji danas slave!