Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39 Postovi: 18981
Pol: Seka
Pef, ti sve duži dani će sigurno pozitivno uticati na naše raspoloženje! Tačno je da posle toga hitamo ka letu, ali biće lepi i januarski sunčani neradni dan, dok se na livadama i poljima sija čisti beli sneg. Zar ne?
Jeco, odlična kombinacija Maribor - Grac. Imaću to u vidu.
Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18 Postovi: 3365 Lokacija: Zemun
Pefkari ONO sa tvoje strane nije "humano"! Srčka će da me strefi! Slike su perfektne, a more još perfektnije! Nekih drugara nema često. Mora da su nečim sprečeni!? Doći će oni kad budu mogli, sigurna sam. Hiron je ispekao kokice! Njam, njam!
Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46 Postovi: 4013 Lokacija: Beograd / Jagodina
Pol: Bata
Dobro veče! Vidim da ste bili vredni i da pisanja ima na raznim temama. Drago mi je da vidim i neke nove nickove, neke koji ređe svraćaju, a neću da ponavljam kako mi neki nedostaju. Sada odoh da čitam i spamujem po forumu.
Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28 Postovi: 21468 Lokacija: Ministarstvo za odnose sa javnoscu RP
milenaidaki je napisao:
1. ... ali biće lepi i januarski sunčani neradni dan, dok se na livadama i poljima sija čisti beli sneg... 2. Jeco, odlična kombinacija Maribor - Grac. Imaću to u vidu. 3. Ne javljaju se nešto Viki i Daca?!
1. Znam da mi necete verovati...ali, ja i u plivanju nalazim zadovoljstvo! A, ako jos moze da se "mrdne" negde dalje...jupiii! 2. I ja bih volela da ovo probam! Imam drugaricu iz mladih dana u Mariboru....bas bih volela da je vidim! 3. Da....nesto su se ucutale...
dujaspasa je napisao:
1. Pefkari ONO sa tvoje strane nije "humano"! Srčka će da me strefi! Slike su perfektne, a more još perfektnije! 2. Nekih drugara nema često. Mora da su nečim sprečeni!? Doći će oni kad budu mogli, sigurna sam. 3. Hiron je ispekao kokice! Njam, njam!
1. Nisam "namerno"! Ranije sam privlacila drustvo lepim slikama Tasosa...sada, izgleda, nista vise ne pomaze! Inace, Dujo, "moja plaza" je tako izgledala pre nekoliko godina....ljudi, mnogi, ne veruju da se na toj plazi "konfiguracija terena" promeni "od jutra do popodneva"....mada ima i onih koji su se uverili da je bas tako! Moja lepa, prelepa, najdraza plazaaa! 2. I ja se nadam! 3. Jao, ne pominjite mi vise hranu! A ceka nas slava, pa sinovljev rodjendan, pa Nova godina...pa Badnji dan, pa Vece, pa Bozic, pa Srpska nova godina....a izmedju- rodjendani! ....a onda ce mi "omiljena pesma" biti...
Jelena je napisao:
Eno ga DEXT, ''uredjuje deželu'' .... Čekam da završi da ga ne uznemiravam
DEXT je napisao:
Slobodno uđi bez kucanja, trenutno se sexsam sa Netom...
dobro veče
"Mi smo ludaci i nista nam ne treebaaaaa...."
Blaža je napisao:
DEXT je napisao:
Da, sitno.
Na kraju Neta po pustila, tako da, za sada, Čiča - Miča sa Deželom gotova priča.
Samo do marta, dragi moj komšo, samo do marta
A ja vas drzim...za rec!
Ljudiiiii! Sin "zadao zadatke"...al', o tom- potom! Bice mesEnja, kuvanja, pecenja...
Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53 Postovi: 6959 Lokacija: Lenjivac
Ko izmisli tu školu i učenje?! Ja bih od sutra mogla na poduži odmor, a ima još 2 nedelje da se guli... i da se pregleda, ocenjuje, ispituje... a nije još polugodište...
Odoh sad da pogledam šta ste pisali, ali ne obećavam da ću sve sada pročitati. Nadam se da ste bili dobri, da nema nedozvoljenih sadržaja.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu