Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 05 Oktobar 2026, 21:22

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1555, 1556, 1557, 1558, 1559, 1560, 1561 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Utorak, 15 Decembar 2015, 20:08 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Pol: Seka
:brrrr: Dobro veče! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Decembar 2015, 20:19 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Deki r-4 je napisao:
VlaMar je napisao:
Što me majko rodi kao dobricu? Ja da pomognem, čovek sa bebom, a hoće da se druži sa nama i da nam piše o putovanjima. Trebao sam da to prepustim grupi xDI. Samo da znate već sam dobio ostav.
A rado bih sa vama na pivo.

Nije ovo dovoljna zaštita za RDI-a, ako slučajno klikne (a voli da klikće gde ne treba) može da nam rikne drug.
Druže nema ovde nikakvog 18+ sadržaja, ne diraj!

VlaMar neka bolje je sto si ti pomogao nasem niskom prijatelju. :hand: Da sam se ja latio posla ko zna kako bi sve to zavrsilo,mada sam ubedjen da bi ta strana bila jako posecena.Barem sto se muske populacije ovog foruma tice. :whistle: Ipak sto se piva tice smatracu da sam ga posteno zaradio, pa ce Petronije vec prvom prilikom biti prinudjen da se za isto isprsi. :D a ima i jos jedan mnogo veci povod tako da ga svakako cekamo na zicer "ko ozeb'o sunce". :obscene-drinkingcheers:

Јес, Вламара мучим да ми направи нешто, али твој труд је ипак обимнији и заслужујеш бар три пива :haha: .
Он је имао прилику да види о чему се ради и надам се да вреди труда.

За пиво увек!!! :kolo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Decembar 2015, 21:01 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Pol: Bata
VlaMar ne piminji Irsku pobeci ce nam Duja glavom bez obzira. :lol:
Petronije kad vidim i ja licno moci cu da sudim,do tada nista. :hand: M salim se malo, ne sumnjam ja u tebe ni najmanje cak sta vise jedva cekam to klipce. :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Decembar 2015, 21:07 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
VlaMar je napisao:

Dujo da ne kvarim tamo temu...
Dok smo sređivali forum meni je zapao jedan post sa slikom torte iz Irske i nonšalantan tekst kako ste bili par nedelja u Francuskoj kod rođaka, pa par nedelja u Irskoj kod kumova, a skoknuli ste par dana u London da Spasa vidi neku izložbu. Retko za mene ali balavio sam na nešto drugo pored slatkiša.

Jednostavno, imali smo sreću.
Moj deda po ocu je mlad napustio svoju ženu i troje dece i otišao u Južnu Ameriku. Kratko je tamo radio pa otiš'o u S. Ameriku, pa u južnu Afriku, pa u Maroko, Španiju i završio u Parizu. U medjuvremenu se razveo i oženio za jednu Parižanku. Sa njom je imao dvoje dece i to je ta rodbina kod koje idemo, a naravno i oni svake godine dodju malo kod nas. Oni imaju rodbinu širom Francuske, a mi smo za njih osveženje i rado nas pozivaju.
Što se Iraca tiče, sa njima smo jedne godine letovali u Španiji i Tunisu. Neverovatno je kako se sa nekim ljudima naprave neraskidiva prijateljstva.
Zahvaljujući low-costu mi putujemo za zaista male pare. Sećam se da je poslednji put avionska karta do Dablina bila 20 evra! Tamo nam nadju jeftin privatni smeštaj a mi sami kuvamo. Nećete verovati, ali hrana je tamo jeftinija nego kod nas! Skuplje smo platili kartu za autobus do na primer Vranja.
Na početku tih naših putovanja smo sve živo slikali, ali na stari način film je imao samo 36 slika, i ostale su samo fotografije. Sada nas jednostavno mrzi da na primer opet slikamo Ajfelovu kulu, po "stoti" put.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Decembar 2015, 21:26 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
VlaMar je napisao:
Jasno mi je zašto je Petronije budan u sitne sate, nadam se da je lep povod i kod Pefkari kad noćom bdije i uči grčki.

Nije bilo povoda...objasnih na temi "Ucimo grcki"...uci mi se ovih dana... :D :op-op:

Jelena je napisao:
Hvala svim drugarima ne lepim rečima u vezi ''mog raftingovanja''. :romance-grouphug:

Draga moja Jeco, ti zasluzujes lepe reci i bez "raftingovanja i putopisa"! Znas da te svi volimo! :ljubac: :kolo: :romance-grouphug:

Jelena je napisao:
Za drugare, malo da se ugreju i oraspolože:

Moje- licno! :ljubac: Vesele solje... :D

Slika

Slika

Imam ih jos, ali ne mogu sad da trazim... :oops:

Ali, evo jos poneka tasoska...

Slika

Slika

DEXT je napisao:
pefkari je napisao:
Nemoj ti meni :bravo: , nego kazuj kad pijemo kafu! :op-op: :ljubac:
Kad je neko prituri ...

Kod kuce...virtuelno...kod BanA....? :shifty:

Lunatic je napisao:
Рибарски бродић на Тасосу ( слике преузете са Никаниног профила )

Slike su divneeee! :op: :ljubac:

VlaMar je napisao:
Pef nas potpuno kulira! Moraćemo da pišemo na grčkom.
milenaidaki je napisao:
Gde nam je Pef?
Brzi je napisao:
VlaMar je napisao:
Pef nas potpuno kulira! Moraćemo da pišemo na grčkom.
Izgleda da se ubrazila, pa nece vise da se druzi sa nama na srpskom... :haha:

Πες κάτι.

:ljubac: :ljubac: :ljubac:

Tu sam, ne kuliram nikoga, nisam se uobrazila, nego sam birala "pogresan tajming" celog vikenda i pride...kad sam ja tu- svi nestanu...pa mi nije bilo do pisanja "samoj sebi" (eto, i to se desilo!) :D

I- REKLA SAM NESTO (i vise od toga!)! :smesko-levo-desno: :smesko-gore-dole:

Ostalo mi jos da pitam Dexta zasto trazi recepte...je l' to ti kuvas, DextO? :shifty: Odmenjujes Luckyja?

Petronije, nisam se gurala za "mecanje filmova", to sam poslednji put radila pre mnogo godina...na YT-u...ako si na to mislio...ako VlaMaru "zapne", kazite, pa ako ja tu nesto umem...da pripomognem! (molim da se nista ne "izvlaci"!)...ja tako pricam i onda odmah "dodju kovanice"! :D

Dujo i Spaso, samo cu reci- blago vama! :op-op: Toliko dugo nisam nigde putovala, a na to sam, tokom godina, navikla...kada nam, "za dve godine ili kada vec" bude bolje, nadam se da ce se ta praksa nastaviti! :( Sada idem da citam tvoje novo pisanije! ;)

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Decembar 2015, 22:19 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
dujaspasa je napisao:
Jednostavno, imali smo sreću...
Nisam znao za priču, ali sam naslućivao. Sad još više verujem da imate (ne persiram nego pozivam i hirona) šta da nam pričate. Ima na forumu dosta odličnih putopisa i mnoštvo dobrih slika, ali meni je Zmajin iz Amerike fantastičan iz razloga koje sam navodio. Video sam kako izgleda kuća običnog čoveka, kakve su im navike, šta spremaju za nedeljni ručak, običaje malo drugačije od naših i neka mesta koja možda nisu u turističkom vodiču. U meni ćete za ovakve priče imati vernog čitaoca.

Low-cost, možda možete da formirate novu temu. Ovih dana pratim ponude iz Budimpešte i Temišvara za proletno putovanje. Koliko unapred kupujete karte, šta znači doplata za izbor sedišta, kakva su vam iskustva oko prtljaga, koliko su striktni, da li ste imali kašnjenja na letu (na primer polazak koji mene zanima sleće po redu u 23:15 pa mi to pravi problem jer me nijedan stanodavac neće čekati posle ponoći pa moram 1 noć u hotelu, a ujutru da pređem u stan)...
pefkari je napisao:
Nije bilo povoda...objasnih na temi "Ucimo grcki"...uci mi se ovih dana... :D :op-op:
Do pre nekog vremena kada bih pisao u sitne sate to bi značilo da sam se vratio iz provoda ili da se spremam za put. Sada to znači da me nešto boli pa ne mogu da spavam, da bratanac (još uvek maloletan) spava kod mene za vikend, a da sam ja već slagao da se vratio iz grada, ali da se tušira, da je nekom 150 km daleko skočio pritisak, ali da neće da zove hitnu pomoć jer će to jutra da bude sve u redu. Na to sam mislio kada sam poželeo da je povod bio lep.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Decembar 2015, 22:28 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
pefkari je napisao:
1.)Ostalo mi jos da pitam Dexta zasto trazi recepte...je l' to ti kuvas, DextO? Odmenjujes Luckyja?
2.)Petronije, nisam se gurala za "mecanje filmova", to sam poslednji put radila pre mnogo godina...na YT-u...ako si na to mislio...ako VlaMaru "zapne", kazite, pa ako ja tu nesto umem...da pripomognem! (molim da se nista ne "izvlaci"!)...ja tako pricam i onda odmah "dodju kovanice"!

Ma pusti ga Pef hoce i on da bude fensi. :D Sada je u modi da se muskarci bacakuju po kuhinji a zene po ringu. :snooty: E on je upao u ovu prvu grupaciju. :doh: Misli da ce svojim kulinarskim majstorijama zaseniti i Stevu Karapandzu inace njegovog ispisnika. :lol:

2.) O nee !!! :doh: Sada ces i ti da mi marnes pivo ispred nosa ??! :think: ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 00:37 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
1. U meni ćete za ovakve priče imati vernog čitaoca.

2. Na to sam mislio kada sam poželeo da je povod bio lep.

1. I u meni! :op-op:

2. VlaMar, znam da si imao dobre namere! I, povod i jeste lep- uci mi se! :ljubac:

Deki r-4 je napisao:
O nee !!! :doh: Sada ces i ti da mi marnes pivo ispred nosa ??! :think: ;)

Ne boj se, RDI, ja ne volim pivo! :lol: Da je neko dobro crno vino, koktel, dzin-tonik...mozda...ali, pivo- :puke-front: :lol: znam, znam ne razumete vi to, ali- tako je! Nije da bas ne mogu da ga popijem, ali ne uzivam u njemu...cak sam i rakije savladala, ali pivooooo....!!!!??? :mrgreen:

Evo, veceras pijem omiljeno tasosko vino i gledam film koji nam je Del Piero preporucio...moram da priznam da me je prikovao za fotelju... :|

I, opet nikoga nema...Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 00:41 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

pefkari je napisao:
I, opet nikoga nema...Slika

Kaко нема. Ту смо ми ноћне тице :D . Видим да си чика З-ија испратила у кревет јер сам малопре био измеђ вас, ал нисам хтео да вам кварим момент :mrgreen: и да се огласим.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 00:48 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Nisam ga ni primetila, u razlicitim smo prostorijama...a ja gledam film i izmedju scena bacam pogled na forum... :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 00:55 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Да видимо ко ће сутра да осмисли најинвентивнију причу на ову твоју изјаву :haha: :haha: :haha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 01:07 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

:D

Sta sam sad "izmiksovala"... :mrgreen: ... a da ni sama ne vidim..? :think: :shhh: :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 01:21 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Видећемо...

Заврших шесту причу о Солуну. Одох на пола сата у кревет :shock:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 01:27 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Jos mozgam, ali ne vidim kakvu pricu bi bilo ko mogao da smisli... :think: :lol: ...nas dvoje...dve prostorije...svako gleda u svoj laptop...gleda drugi program na TV-u..."moderna tehnologijo" i "moderna vremena"- Slika :lol:

Ti dremaj, sad ce Vanja... :ljubac: ....volim Solun! :op-op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 04:49 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
Dobro veče ...

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1555, 1556, 1557, 1558, 1559, 1560, 1561 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.