Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Subota, 26 Septembar 2026, 04:18

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Ljubimci
PostPoslato: Subota, 12 Decembar 2015, 15:49 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Pol: Seka
Žao mi je, Miki... :-(

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 12 Decembar 2015, 16:59 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Milenice, zaista sam se nadala da ce prebroditi to...zao mi je! Znam kako je kad izgubis ta mala bica za koja se jako vezes! :(

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 12 Decembar 2015, 21:49 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Dragi moji drugari, mnogo mi znace vase reci utehe. :ljubac:
Lunatic, jako mi je zao sto si bas ovo morao da vidis, jer ova tema je jedna od najlepsih, jer nasi ljubimci nama donose puno radosti..
Petronije, ako znas kako je kada se vezes za jedno cetvoroinoznno stvorenje, onda i ja znam kako je bilo vama. Mislim da si vec prico o tome, to bese jedna kuca.
Dujo, nadam se da je kod vaseg Mike samo prolazna faza i da ce se oporaviti. Srecna si sto je sa vama tolike godine, nas Cici je bio sa nama samo 6. Opet, toliko radosti je uneo u nasu malu porodicu... Da li je Mika macak ili pas? Mi imami psa u dvoristu, koji je star 15 godina i da kucnem u drvo, dobro se drzi! Pisi kako je Mika.
Pef, naravno da sam se do kraja nadala da ce Cici da prezivi i ovu krizu, jer smo morali zbog neke bolesti ili teske povrede da ga nosimo veterinaru bar dva puta godisnje. Jednom je nestao na 3 meseca, a jednom ga nije bili mesec dana. Sada se tesko razboleo. Ipak mi ostaju samo lepaa secanja, a najdraze mi je ono kada bi lezo na mojim grudima dok zadovoljno prede.
Zmaki... :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 13 Decembar 2015, 01:28 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Naš mačak se zove Marko, a ja mu tepam Makica-Maka, a on na to uvek mjaukne. Zna, pametnica. Veterinar je rekao da mora da mu uzme krv na analizu, pa će onda znati bliže šta mu je. Inače mi imamo i Irskog setera, zovemo ga Džimi. Isto je matorko. Oboje su u našem malom dvorištu, a preko zime u staklenoj bašti. Spavaju u istoj kućici. Spasa im je čak napravio izolaciju krova sa stiroporom i namestio zavese na ulaz!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 13 Decembar 2015, 02:24 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Miki, i ja sam imala sijamskog mačka - Micka, 13 godina. Došao je iz Lazarevca sa nama u BG i jedva se navikao na život u stanu. Muke smo imali. Sve saksije je raskopavao, piškio u njih, kakio ispod stola... tako je neko vreme besneo, pa se navikao... jednom je nestao na mesec dana i kao leš se vratio - oživeli smo ga, očistili od buva i koječega... kao mače je zamalo ostao bez uveta - mama mu je vidala rane nekim žutim praškom i sastavila mu uvo s glavom... upao je u krečanu i jedva se izvukao...
Spavao mi je na glavi, mami uvek ispod nogu, sestri na leđima. Jedva sam preživela njegov odlazak. Nisam gledala kako nestaje, jer je ostao kod mame nakon moje udaje. Znalo se - prvo njemu otvaramo vrata da izađe na terasu i sipamo mu doručak, posle sve ostalo...
Tužno je to, navikne se čovek... ja ga se često setim, nedostaje mi njegovo društvo i sada...

Moje prvo mače, koje sam dobila za rođendan (stiglo je sa sve crvenom mašnom oko vrata), tata je iste večeri zgazio u garaži. Nije ga video. Tada su me jedva sačuvali da ne poludim.

:ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 13 Decembar 2015, 09:28 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Oh Zmaki, nisam znala. Drago mi je sto si i ti imala macka! :) Mora da je bio puno lep! Neverovatno je da ste u opste uspelivda ga naviknete na zivot u stanu.
Mojoj sreci nije bilo kraja sto sam udojom dobila i dvoriste i tako bila napokin okruzena macama i jednom kucom. Ovaj macak je prvi koji je spavao sa nama u kuci isto tako na nasim glavama, ledjima, grudima, u krilu... :) Mace su najsenzibilnija bica, ja mislim.

Dujo i nas macak se zvao isto Marko II, bio je sin Marka I, koji je ziveo preko 15 godina i bio najveci i naopasniji macak u kraju i nikada nije bio lecen kod veterinara. Mislili smo da ce i ovaj takav biti, nadimak mu je Cici (ili Prcoje, kako ga nas sin zvao) je bio mnogo nezniji i bolesljiv. :( Na kraju sam tek videla i koliko. :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 14 Decembar 2015, 09:36 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 03 Oktobar 2014, 11:59
Milenice, mnogo mi je žao :(

Znaš i sama da smo bili u istoj situaciji prošle godine kada nas je napustila naša Mona, tako da znam kao vam je i kroz šta prolazite. Meni je trebalo dugo, dugo vremena da se oporavim. I dan danas sa setom i tugom mislim na nju...
Kada nam je Mona nastradala, Filip je bio neutešan, pogotovo što je nastradala njemu pred očima. Nekoliko dana nije ustajao iz kreveta, tuga ga je skroz slomila. Bili smo jako zabrinuti i za njegovo zdravlje, jer je sve jako teško podneo. Ko nema ljubimca, mozda to ne može ni da razume. I dalje gleda njene slike često i priča o njoj... Svima nama Mona i dalje zauzima posebno mesto u našim srcima. I znam da ce i vama vaš macan još dugo nedostajati, a ljubav koju imate podelite sa drugim ljubimcima i veruj mi, biće lakše.

Laki nam je pomogao mnogo, uneo je novu radost i sreću u našu porodicu!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 14 Decembar 2015, 09:56 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 14 Decembar 2015, 11:10 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Jelena je napisao:
Milenice, mnogo mi je žao :(

Znaš i sama da smo bili u istoj situaciji prošle godine kada nas je napustila naša Mona, tako da znam kao vam je i kroz šta prolazite. Meni je trebalo dugo, dugo vremena da se oporavim. I dan danas sa setom i tugom mislim na nju...
Kada nam je Mona nastradala, Filip je bio neutešan, pogotovo što je nastradala njemu pred očima. Nekoliko dana nije ustajao iz kreveta, tuga ga je skroz slomila. Bili smo jako zabrinuti i za njegovo zdravlje, jer je sve jako teško podneo. Ko nema ljubimca, mozda to ne može ni da razume. I dalje gleda njene slike često i priča o njoj... Svima nama Mona i dalje zauzima posebno mesto u našim srcima. I znam da ce i vama vaš macan još dugo nedostajati, a ljubav koju imate podelite sa drugim ljubimcima i veruj mi, biće lakše.

Laki nam je pomogao mnogo, uneo je novu radost i sreću u našu porodicu!

:romance-kisscheek: Hvala Jeco na utešnim rečima!

Sada mi se čini da naš Cici ne može da ima ni jednu zamenu, mada mi imamo nekoliko maca u dvorištu i kucu, što nam jeste neka manja uteha. Ko zna, ako nekada naiđem na malu macu koja liči na našeg Prcoja, sigurno ću ga istog momenta uzeti i doneti kući. Ludilo, totalno. :romance-heartbeating:

Lubim te puno! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Decembar 2015, 17:43 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Dujo, kako je Maka?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Decembar 2015, 19:00 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Sinoć je bio veterinar. Kaže da Maka ima dijabetes i da mora da pije puno vode i da će oslabiti. Mora da prima ili neke inekcije (siroma' Maka) ili da mu kapamo nešto u nos. Sad gledamo gde možemo da kupimo te kapi i odgovarajuću hranu. Ma, šta da ti kažem! Džimi samo ide oko njega i liže ga.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Decembar 2015, 21:08 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

E jadan Maka.. Citala sam i ja da macke mogu dobiti dijabetes, sada sam svasta saznala o macijim bolestima. Sreca, to moze da se drzi pod kontrolom... nadam se.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 12:34 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Dujo, u pet shopu (ujedno i veterinarska apoteka) u maloj Piramidi, imaju i medicinski program za kuce i mace - Farmina ima posebnu hranu za ishranu ljubimaca koje imaju odredjene tegobe (medju njima i diabetes), tako da tamo možeš pogledati.
Ako mi napišeš koje kapi i koju hranu treba da joj kupite, javi mi - mogu ja pogledati da li imaju...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 22:33 
Nije prisutan
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 04 Novembar 2015, 12:20
Pol: Bata
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 17 Decembar 2015, 00:11 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Bogalinaaac, kakva lepa maca! Slika

Dujo, kako je Maka? Pored toga sto je maca, koje ja volim, imamo isti nadimak! Slika

Milenice, kako si ti? Slika

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.