pefkari je napisao:
Izvinjavam se, dešava se i najboljima.
Sada sam

zbog Jelene, a ne mogu više da brišem post.
Neobično ali kod mene je učestalije pojavljivanje na forumu povezano sa povećanim obavezama.
Povremeno se pojavi neko ko želi da plati usluge koje pružam (

isključivo intelektualne). Iako na prvu loptu kažem da je to suviše obaveza neki tip koji mi se uselio u glavu počne da mi pokazuje slike plaža, atrakcija po belom svetu i na kraju popustim. Iako odbija da se predstavi ne sumnjam da će za koju godinu da kaže da je Alojz Alchajmer.
To onda otprilike izgleda ovako 07:30-16:00 posao (nije da ne mogu da povremeno proluftiram, ali dobar tempo je i tamo), trk kući, ako sa nekim treba da se vidim ili popijem piće to je uvek na putu do kuće, pa od 18:00-23:00 dežuram uz računar (da vidim šta pišete). Kada su mi klijenti još stranci sa kojim se skype-ujem u gluvo doba noći garantovano misle da sam pod uticajem lakih opijata.
Onda tu vi stupate na scenu, sa terapeutskim dejstvom.
Ako uzmem novine čekaju me teroristi, izbeglice, otkazi...
TV ne smem da uključim jer me garantovano čeka napućeni.
Igricu ne igram jer sam nervozan pa sam nekoliko miševa sredio.
Samo što popusti malo ručna pa pišem svašta, onda se ujutru sekiram da li se neko uvredio.
Del iz navedenih razloga Nesbe ide malo sporije. Počeo sam "Lovci na glave". Malo mi nedostaje nesavršeni Hule, ovaj lik je intelektualno moćan, bogat, sa lepom i mladom ženom, cinik prema ljudima i životu, ne kažem da mi se ne sviđa, ali još uvek nisam došao do "žice".