Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Utorak, 06 Oktobar 2026, 08:18

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1529, 1530, 1531, 1532, 1533, 1534, 1535 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 21:29 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
Dakle, mLogo ste "blesavi"- svi! Prvo- :ljubac: :ljubac: :ljubac: , pa :romance-grouphug: :romance-grouphug: :romance-grouphug: Prvo da se :haha: :haha: :haha: , a onda da krenem " s citatI"! :op-op:

E, onda...

Lunatic je napisao:
Ja juce ponovo krenuo na terapije. :doh:

Dusa me boli kad citam sta "vas mali klub" pise! :( :ljubac:

dujaspasa je napisao:
1. Pefkari, možda dotični žele da budu :romance-kisscheek: što bliže, pa nisu dobro ocenili!?
Kad moja prijateljica i ja plivamo u moru, a doslovce nikog blizu nas nema, ona me stalno gurka a da nije svesna toga. Kasnije sam saznala da nezna da pliva baš najbolje i da se plaši. :more:

2. Razmišljam... :think: niko ništa ne kaže da li da se spoje teme N o s t a l g i j a i Anegdote sa putovanja, pa neznam gde da pišem?

3. Razmišljam... :think: da li da otvorim temu o "Cveće sa putovanja i iz naše bašte" i kako da je nazovem? Možda neko ima ideju i želju da mi se pridruži u pisanju? Da ne bude kao sa Afrikom, ja sama :( !

4. Juče sam napravila veliki pleh pite sa višnjama. Sad sam htela da uzmem parče, a ono ostala dva-tri okrajka! :shock:

1. Draga Dujo, ako se ovo odnosi na "omladinca- studenta", koji me je juce "zveknuo" po glavi, doduse- slucajno, sigurna sam da nije imao nikakve druge "ideje"! ;) Suvise je izgledao "kao devojcica"! Samo- "sa jakom rukom"! :shock: :lol:

2. Nista nisam rekla, jer sam razmisljala...a onda videh sta ti je Jelena odgovorila...i "tamo" smo pisali na dve teme slicne ovim nasim...i ja mislim da "Nostalgija" podrazumeva "nasu proslost i davna putovanja", a "Anegdote"- neobicne, smesne stvari sa bilo kojih putovanja...tako da bih ih i ja ostavila "kao odvojene"...

3. Uvek-za! Cvece obozavam, mada ga vise ne gajim (nemam kad!) Imam i ja slika....i sa putovanja, i inace...i, ja bih SVUDA da stignem, na SVEMU da ucestvujem...i hocu, samo kad stignem! :ljubac:

4. Mislim da ce taj "pleh" interesovati SVE, od "pucanstva" do "rukovodstva"! ;)

Brzi je napisao:
A gde je torta? Pa, drugarice mogle ste umesite nesto na brzaka. Ivane, srecan rodjendan!

Radila sam "to" i za prethodne Ivanove rodjendane, pa mogu i sada! :op-op: Izvinjavam se sto, malko, kasnim...stigla kuci tek oko pola 7! :oops: Ceo dan sam bila van kuce!

Slika

VlaMar je napisao:
Ima li nekog ko se razume u međunarodno pravo?
Što pitam za pravnog eksperta? Oni to meni nisu vratili, pa računam kamata za 35 godina, pa međurepublička podela imovine i te stvari. Pa kad već idem do tamo da svratim da to podignem.

:haha:

Jelena je napisao:
E, da...
da li biste se iznenadili ako vam kažem da je stariji sin proveo 5 dana u Amsterdamu/Roterdamu/Alkmaru? :)?

:bravo: za omladince! Nadam se da imas i neke slicice za nas! ;) :ljubac:

VlaMar je napisao:
1. Izvadili i zadržali, praktično oteli od malog deteta. A kad su ukapirali da uskoro postaje punoletan i da može da kaže "I'll be back" oni se otcepili, Beograd im ometao napredak, šio mi ga Đura.

2. A ja šta ću kada sam dobrica. Posle se ničega ne sećam. Posle sam ukapirao da je ta organizovana grupa unajmila i anesteziologa da me drogira.

3. Vrhunac bezobrazluka vodili moje roditelje da vide da paru čuvaju po ključem. Bilo je tu i klikera, kockica za jamb, figurica za "ne ljuti se čoveče"... Ako ima neko slično iskustvo neka se javi na pp pa da uputimo grupno potraživanje.

4. Kako sada vidim situaciju:
Blindirano vozilo - Blaža :handgestures-thumbupleft:
Telohranitelj - DextO :handgestures-thumbupleft:
Veštak (ako ne pristanu na poravnjanje) - Tedi :handgestures-thumbupleft: (Možeš da iskoristiš i mucanje iako nije od toga)
Transfer novca na Devičanska ostrva - Jelena :handgestures-thumbupleft:
IT zaštita - Brzi :handgestures-thumbupleft: (Briši svakog sa čudnim imenom, pa makar bio i jubilarni 150-ti)
Rescue tim - Daca :handgestures-thumbupleft: (Prebacuje slike sa jednog hosta na drugi uz čestu promenu rezolucije dok ne postane neprepoznatljiva)
Agent za nekretnine - Pef :handgestures-thumbupleft: (Pristajemo i na slovenačku posteljinu, samo da je najbolje)

I onda okupljanje u Slika

Svi ste pozvani.
Kamperi koji žele osećaj slobode mogu šatore da postave iza.

Ovo je, danas, "najpotpunija prica"! :bravo: :ljubac: Smejala sam se, samo tako! Mada "povod" bas i nije za smeh! :shifty: :oops:

1. :haha: :haha: :haha:
2. :haha: :haha: :haha:
3. Nije slicno...mislim, "novci" bili "domaci"...nas kumic, kad je bio skoro beba, progutao novcic...mislim da je bila "dvodinarka"....majka (kuma) je morala , sama, da vrsi "operaciju", slusanjem saveta lekara iz Hitne pomoci....tresla sam se kad nam je pricala, a i sada osecam nelagodu, kada se setim kako je morala da bude "hladna kao spricer", da se upusti u ono sto su joj rekli da uradi, da bi dete doslo do vazduha!??? :? :? :shock: :shock: Priznajem, ja ne bih imala tu pribranost! Svaka joj cast! :clap:
4. :clap: :clap: :clap: Svaka ti ka' u Njegosa! ;)

Trcim na onu plazu...ko me stigne, posle brckanja spremam klopu po zelji! :op-op: :romance-grouphug:

Eee, sad jos samo da "ode" ovaj "razvijeni carsav" od poruke! :nevera: :shifty:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 21:47 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Kad ne pisete- nigde vas nema! A kad se "raspisete", cak i ja tesko postignem sve da procitam! :romance-grouphug:

Dan prosao radno...bazen bio prazan- :smesko-gore-dole: ....tata, bar 50 puta pitao da li cu "da nosim kuci" palacinke koje sam njemu pekla!? :? :? :? Strpljivo, koliko to jedna "ovnovska priroda" dopusta, odgovarah...i odgovarah...da NECU, jer sam to njemu spremila! :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:

Neki dani "samo prolete"....takav je danasnji...inace, cujem se sinoc sa cerom..hoce da mi "sredi" da ucim grcki...ljubi je majka! :ljubac: :op-op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 21:55 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Да се прво захвалим свима којима нисам :) .
Прође прва ноћ и први дан...
Читам и пратим колико могу и видим да се Зловенац Декстоња расписао и рассликао :). Пропратио сам и Грац, додуше више у сликама, али вратићу се.

Вламар, знам да су те ословљавали са Владо, а у Нишу би те прозвали Влајко, прочитах да си имао занимљиву анегдоту са давног путоавања. Можда би је могао преписати и тамо, да се не изгуби :) .

До куцкања...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 22:04 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Petronije, mah-mah! :ljubac:

Evo jos torti za Ivana! :clap:

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 22:10 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 18:42
Petronije, pošto uopšte nisam u toku, molim te da mi ispričaš sve iz početka. Shvatih da si postao tata :romance-heartbeating: i na tome ti od srca čestitam. Ostalo želim da čujem od tebe.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 22:13 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Ma nije moguće! Ivanu je rođendan i ja se baš danas pojavim posle toliko vremena. Eto!

Ivančice, srećan ti rođendan!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 22:19 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

:techie-hourglass:
Vreme mi ističe. Još koji minut i nema meee.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 22:20 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Duujooo, bravo za potpis! Spatifilum je jedna od meni omiljenih biljaka! Slika imala sam ih, broja im se ne zna! Delila sakom i kapom...sada nemam ni jedan jedini primerak! :(

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 22:22 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Za ženu koja se brine za mene :ljubac: !

Prepoznaće se.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 22:34 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
VlaMar je napisao:
Pošto je ostalo vremena došli smo na ideju da pretresemo i kafić, svih 1500 strana. Na predložene hostove je prebačen bukvalno svaki smajli, kafica, tortica za rođendan, ali i mnoštvo mnogo dobrih slika.
Šta nam je sa Vicky? Meni u dužnost su nekako "padali" njeni postovi, od bebinih akni, preko gutanja ambalaže cedevite, lepljenja glave (pune 3 strane smo strepeli čija je glava u pitanju, a na kraju se ispostavilo lutkina), zalivanja žbuna, pokušajima da Č-om iskopa oči, fenova i bade mantila do knedli sa šljivama. U jednoj reči žena-zmaj.
Spominjali smo te često, odmah se primeti kad neko od "stalnijih" preskače.

Pef sada si zadala domaći Dext-u u kategoriji najdužih poruka.
Drago mi je da sam vas malo zasmejao, svi događaji su istiniti. Na koji način sam uspeo u igri u stojećem položaju da progutam novčić, ali bukvalno kao bombonu, nije mi jasno.
Mislio sam da to bude samo kratka crtica, podstaknut Dextovim fenomenalnim slikama, a ispade čitava priča.

Petronije u pravu si, moj forumski nik je akronim imena i prezimena, kada sam postavljao filmiće znao sam da sam odao taj deo privatnosti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 22:46 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Vicky je napisao:
Za ženu koja se brine za mene :ljubac: !

Prepoznaće se.
VlaMar je napisao:
Spominjali smo te često, odmah se primeti kad neko od "stalnijih" preskače.

Prepoznao se i "on"! ;) :ljubac: :romance-grouphug:

VlaMar je napisao:
Pef sada si zadala domaći Dext-u u kategoriji najdužih poruka.

Mislis?! :nevera: ;) :lol:

On ima "vise domacih": da pije kafu sa drugaricama, da me vodi u Katice, da organizuje sa Blazom put u Dezelu...Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 22:55 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Vicky je napisao:
Za ženu koja se brine za mene.
pefkari je napisao:
Prepoznao se i "on"! ;) :ljubac:
:angry-tappingfoot:
pefkari je napisao:
On ima "vise domacih": da pije kafu sa drugaricama, da me vodi u Katice, da organizuje sa Blazom put u Dezelu
Onda su kola puna, ostaje još da razjasnimo ko nam se tamo pridružuje jer je apartman 5-o krevetni.

A ja kao sedim za računarom u pokušaju da radim, sa otvorenih 10 prozora, ne promakne mi nijedna poruka na forumu, nemam pojma šta sam poslednje nacrtao. Možda je vreme da batalim.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 23:13 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:

1.
Vicky je napisao:
Za ženu koja se brine za mene.
pefkari je napisao:
Prepoznao se i "on"! ;) :ljubac:
:angry-tappingfoot:

2.
pefkari je napisao:
On ima "vise domacih": da pije kafu sa drugaricama, da me vodi u Katice, da organizuje sa Blazom put u Dezelu
Onda su kola puna, ostaje još da razjasnimo ko nam se tamo pridružuje jer je apartman 5-o krevetni.

3. A ja kao sedim za računarom u pokušaju da radim, sa otvorenih 10 prozora, ne promakne mi nijedna poruka na forumu, nemam pojma šta sam poslednje nacrtao. Možda je vreme da batalim.

1. Sta sam pogresno rekla?! :shifty: :shifty: :shifty: Zar nisi pitao gde nam je Vicky? A ja ti rekla ono sto je i ona? Pa, onda jos i "proverila"...i, zbog tebe, napisala da vas Vicky sve pozdravlja "i da ce se javiti cim bude mogla"?! :smesko-levo-desno: :ljubac: :ljubac: :ljubac:

2. :haha: :haha: :haha: Nadam se, my husband! :roll: :dance: (oli Kekec?) ;)

3. Isti slucaj! Samo, ja "zamenim" pokoji postic...pa opet- "u kafanu"! :shifty: :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 23:27 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
Vicky je napisao:
Petronije, pošto uopšte nisam u toku, molim te da mi ispričaš sve iz početka. Shvatih da si postao tata :romance-heartbeating: i na tome ti od srca čestitam. Ostalo želim da čujem od tebe.

Шта те конкретно интересује ? Која поза ? Колико пута ?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Decembar 2015, 23:28 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Sve je kako Pefk kaze(m). :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1529, 1530, 1531, 1532, 1533, 1534, 1535 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.