Dobro vece, druzino!
Lele, ko ce da "iscitira" sve postove!?
Idem redom:
VlaMar je napisao:
Što se tiče poređenja sa Pef, a gde je bazen?
Eee, neka si mu rek'o!

Obojici!
IvanBP je napisao:
Da, da, nekada je ovo bio crni dan za sve prasiće. Sad se kolje kad ko stigne.
Qq, kako ovo da shvatimo?!
milenaidaki je napisao:
Pef, da lli si ti mamurna od nekog nocasnjeg izlaska, kao i ja. Sinc smo verili dva kluba, Ruinu i URMUS (Udruzenje rok muzicara Srbije) malo je reci da sm se super proveli i naslusalli odlicne zive svirke.

Ma kakvi!

Trebalo je i mi sinoc da izadjemo, ali prijatelji otkazase "u zadnji cas"!
Samo sam konstatovala da poslednjih dana konstantno osecam umor, pospana sam...od sinoc me muci i glavobolja...mislim, i bol "u glavi" i bol "na glavi"!

Jutros sam tako "zveknula" glavom o ivicu vrata od auta, da su mi zubi zazvecali! Imala sam i "cvoku", sad je vise ne osecam...ali, otkad zveknuh glavom, glavobolja prestade! Bar neko "dobro"!
dujaspasa je napisao:
Nije mi jasno što Pefkari "preslišava" Lunatica?

Sećate li se njenih dolazaka u noćne sate na letovanju? Ja sam mislila da neće ostati živa!

Tolika energija!

Aaa, pa to nije isto! Ja sam bancila "u letnje doba", na moru...a sada je uveliko "radni deo godine"...i, Lunatic se prikazao kao "momak na svom mjestu", nije "nocu nazivao 'bar vece" u kaficu!
A sto se tice nocobdisanja, provoda...pa, ja sam poslednja osoba na ovom svetu, koja bilo kome moze nesto da "spocitava"!

Niti imam nameru! Kad ce covek da se provodi i luduje, ako ne dok je mlad!?
Lunatic je napisao:
U zadnje vreme mi dan pocinje, kao i uvek, oko pola 8, ali se zavrsava cesto izmedju 2 i 4. Dokle ce tako da bude, videcemo.
Da, ali meni je stvarno- "zbog krstenice", a tebi?
I sad- cestitke!
Bogalinac, srecan ti rodjendan! Svako dobro!
Na danasnji dan, u srecnija vremena, bili smo ili negde van grada ili na zurkama (kod drugih i kod nas)...bilo 'rane i pica koliko ti srce iste...a danas...ceo dan "nadgledanja tate", rasporedjivanje lekova (njegovih), u povratku - puni busevi i tramvaji, kao da se negde u gradu deli nesto besplatno!?

Em se nacekah, em se smrzoh...jedina "svetla tacka" dana je plivanje!