petronije je napisao:
Драго нам је!
1. А овако (τα ταξίδια στην καρδιά) се на грчком зове наш ПУС!
2. И нек сутра, односно вечерас, све прође како треба, да сад ја преживим

.
3. Како каже наш народ, Боже здравља, на пролеће је водимо у Солун.
1. Znam, znam, zato sam te i citirala!
2. Preziveces, k'o i svi pre tebe!
3.

Tako ce i biti! A da i mene povedete?
Brzi je napisao:
Za ostale, utesna nagrada - PETAK.
Ludace!
dujaspasa je napisao:
:techie-typing: Eto, ja sam završila priču o Hilton Long Beach-u. Malo sam preterala, ali po ovakvom tmurnom vremenu nisam imala srca da neku sliku ne okačim, iako je većina ostala da čeka!
O izletima i šetnjama otom-potom! Ima toga mnogo! Obzirom da većina vas ne ide u tom pravcu, ni neznam o čemu da pišem!?
A ja cu, cim se vratim iz posete da zavrsim citanje! Sve vreme sam "pratila" tvoje pisanje...
Dujo, ako si pratila sta ovde pisemo, vecina ljudi nije bas zainteresovana za Madjarsku, a ja samo "stancujem" putopise "iz odande"...

...muski pisu o fudbalu, koji mene licno interesuje "k'o lanjski sneg"...a uvek ima neko koga te teme interesuju...ja volim da citam tvoje opise tih destinacija...prvo, uzivim se "kao da sam i sama tamo negde bila"...drugo, stavljas predivne slike...trece, ko zna- mozda, jednom, i stignem do tamo...nije da ne zelim! Ja zelim da obidjem ceo svet!

Samo nemam "vremena" (para), kao i vecina ljudi...zato te molim da pises o svemu sto se tih destinacija tice, ukljucujuci i vasa zajednicka zapazanja i osecanja...vazi?
milenaidaki je napisao:
: Što se tiče forme, trudim se, pomalo, ali mislim da nisam ni prići formi u kojoj je sada naša Pef!

Treba da se ugledamo na nju.
Jelena je napisao:
Pef sad sigurno pliva

Evo ko prati ono sto pisem!

(po poljubac svakoj!)
Da, Jeco, i danas- bila!
Imate svi pozdrav od nase Jeluske!

U guzvi je, javice se cim bude mogla!
Zoki me pozuruje, moram da se spremam...idemo u goste....u Zemun...kuckamo se kasnije!