Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Utorak, 06 Oktobar 2026, 14:20

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1510, 1511, 1512, 1513, 1514, 1515, 1516 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Utorak, 24 Novembar 2015, 22:21 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
:bravo: , Daco! :ljubac:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 24 Novembar 2015, 23:07 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Pol: Bata
A sta vi to radite? Zar posao oko spasavanja foruma nije odavno zavrsen? :think:

Dobro vece svima.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 24 Novembar 2015, 23:18 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Kafić se radi.
Najveći deo su uradili Pefkari i VlaMar :bravo: :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 24 Novembar 2015, 23:23 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Trenutno ima prisutno 9 korisnika :: 3 registrovanih, 0 skrivenih i 6 gost

Registrovanih korisnika: Daca, pefkari, VlaMar :D :D :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 24 Novembar 2015, 23:45 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Daca je već odgovorila. Najvažniji deo posla, a to je svakako bilo spašavanje putopisa, je odrađen u nedelju dana uz maksimalan odziv svih stalnih članova. Pošto je ostalo vremena došli smo na ideju da pretresemo i kafić, svih 1500 strana. Na predložene hostove je prebačen bukvalno svaki smajli, kafica, tortica za rođendan, ali i mnoštvo mnogo dobrih slika. Za neke mi je žao što se nisu našle u putopisima. Ponekad je delovalo kao Sizifov posao, mnogo postova sa samo jednom slikom, neke slike je trebalo "oživljavati", neke postavljene preko tapatalka smanjivati. Ima i slika postavljenih uglavnom preko FB koje se ne vide i nismo uspeli da ih nađemo.
Pef je svakako najzaslužnija za to, sama je uredila polovinu kafića.

Nikada se nisam vraćao starijim postovima u kafiću, ali ima tako dobrih fora i često sam se smejao šta smo sve pisali.

Šta nam je sa Vicky? Meni u dužnost su nekako "padali" njeni postovi, od bebinih akni, preko gutanja ambalaže cedevite, lepljenja glave (pune 3 strane smo strepeli čija je glava u pitanju, a na kraju se ispostavilo lutkina), zalivanja žbuna, pokušajima da Č-om iskopa oči, fenova i bade mantila do knedli sa šljivama. U jednoj reči žena-zmaj.

Dobro veče!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 01:02 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Golem pozdrav za troclanu ekipu u sastavu Pef,Daca i VlaMar koja je odradila mozda i najtezi deo spasavanja,a to je ovaj kaficki deo. :clap: :bow-blue:

VlaMar ja jos nekada davno izrekoh da je kafic nasa najaca karta. Po tome smo bili prepoznatljivi kako na staroj tako i na ovoj novoj adresi. :D Jedne prilike kada sam bio u nekom bedaku,na staroj adresi,ja sam se vratio par hiljada strana unazad i sam sebe "izlecio" citajuci stare postove koji su me vratili u neko lepse vreme. :dance: Isto vazi i za ovu nasu adresu,procistili smo se isfiltrirali i krenuli iz pocetka da pravimo neku novu a opet staru pricu. :clap: Jednostavno ova grupa je ovisna od kafica a pri tom ta ista kafana nas je upoznala licno i zblizila. :kolo: Ma gde bili kafic nam je znak raspoznavanja,nasa licna karta. :P Mozda neki od nas "nismo" idealni putopisci,mozda ni bas mnogo tehnicki potkovani,ali ono sto zasigurno jesmo grupa koja se lako prepoznaje po svojoj dobroj energiji i koja traje,unatoc razlicitostima izmedju svakog od nas ponaosob. I trajace bas zato sto je sacinjena od dobrih i pozitivnih ljudi. :romance-grouphug: Zbog svega gore navedenog jasno je da vas trud oko spasavanja kafica nije uzaludan cak nasuprot. :naughty: Bitno je znati zbog cega ste se dobrano pomucili. :handgestures-thumbup:

Vas troje ste cuvari naseg identiteta i ja vam se u ime cele grupe ovde u nasoj kafani javno zahvaljujem i iskazujem duboko postovanje za vas voljni momenat,predanost i energiju utrosenu za sve uradjeno. Neka zive ova nasa druzenja,prijateljstva,kumstva bar onoliko koliko i mi sami budemo postojali :bow-blue:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 02:04 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

:ljubac: :ljubac: :ljubac: :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 09:03 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Deki r-4 je napisao:
Golem pozdrav za troclanu ekipu u sastavu Pef,Daca i VlaMar koja je odradila mozda i najtezi deo spasavanja,a to je ovaj kaficki deo. :clap: :bow-blue:

VlaMar ja jos nekada davno izrekoh da je kafic nasa najaca karta. Po tome smo bili prepoznatljivi kako na staroj tako i na ovoj novoj adresi. :D Jedne prilike kada sam bio u nekom bedaku,na staroj adresi,ja sam se vratio par hiljada strana unazad i sam sebe "izlecio" citajuci stare postove koji su me vratili u neko lepse vreme. :dance: Isto vazi i za ovu nasu adresu,procistili smo se isfiltrirali i krenuli iz pocetka da pravimo neku novu a opet staru pricu. :clap: Jednostavno ova grupa je ovisna od kafica a pri tom ta ista kafana nas je upoznala licno i zblizila. :kolo: Ma gde bili kafic nam je znak raspoznavanja,nasa licna karta. :P Mozda neki od nas "nismo" idealni putopisci,mozda ni bas mnogo tehnicki potkovani,ali ono sto zasigurno jesmo grupa koja se lako prepoznaje po svojoj dobroj energiji i koja traje,unatoc razlicitostima izmedju svakog od nas ponaosob. I trajace bas zato sto je sacinjena od dobrih i pozitivnih ljudi. :romance-grouphug: Zbog svega gore navedenog jasno je da vas trud oko spasavanja kafica nije uzaludan cak nasuprot. :naughty: Bitno je znati zbog cega ste se dobrano pomucili. :handgestures-thumbup:

Vas troje ste cuvari naseg identiteta i ja vam se u ime cele grupe ovde u nasoj kafani javno zahvaljujem i iskazujem duboko postovanje za vas voljni momenat,predanost i energiju utrosenu za sve uradjeno. Neka zive ova nasa druzenja,prijateljstva,kumstva bar onoliko koliko i mi sami budemo postojali :bow-blue:

Амин!

ДЈ

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 09:36 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
Deki r-4 je napisao:

:clap: :clap: :clap: :text-bravo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 10:19 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Deki, ovo što si napisao je predivno! :bravo: :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 10:35 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Dobro jutro, drugari! :ljubac:

Dan tmuran, al' ja "nisam mamuran"! :D Obavila sve jutarnje poslove, spremna za plivanjac! :op-op: Imam 40-ak minuta da poradim jos ovde ponesto...sto se mene tice, zavrsila sam sve planirano, jos da "izvrsim kontrolu"... :shifty: ....same sebe...

Ovih dana citam samo "kratke poruke", jer nemam vremena za "duge"....tako da, izvinjavam se onima cije putopise nisam procitala, jos! :D Vala, jedva cekam da se sve ovo zavrsi, pa da se vratim uobicajenim aktivnostima na forumu! :op-op:

Ostajte mi dobro, kuckamo se kasnije! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 11:31 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Daca je napisao:

Registrovanih korisnika: Daca, pefkari, VlaMar :D :D :D

Slika :ljubac: :ljubac: :ljubac:

Veliko poštovanje za spasioce našeg kafića!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 12:18 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Deki pogodio si suštinu zbog koga sam se prihvatio ovog zamornog posla. Ja sam živi dokaz tvojih reči. U nekoj drugoj kući sam par godina bio redovni, ali nemi posetilac kafića. Upravo zbog te pozitivne energije koja se oseća u porukama.
Voleo bih da nas je više i žao mi je što neki članovi više ne učestvuju aktivno. Voleo bih i da ima više putopisa ili makar opisa slika. Ali prvo pogledam šta ima novo u kafiću i ako dugo nema poruka pitam se šta se dešava.
Prethodne dve nedelje nisam se redovno javljao, ali se sada vraćamo normalnim aktivnostima.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 12:34 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 03 Oktobar 2014, 11:59
Dobar dan....
:romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Novembar 2015, 12:46 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 03 Oktobar 2014, 11:59
:mrgreen: Pre nego što skroz ''padnem'' morala sam da svratim malo i na Ostrvo...
Čoveku naidje težak, ponekad i pretežak period, i prosto ne može ništa više da uradi što već nije uradio, ali nikako da krene na bolje!
Ma....nek ide kako mora ....

Nego, šta se dešava ovde, kakve su to akcije sredjivanja foruma? Svašta sam nešto propustila... Naći ću valjda vremena da sve pročitam!
Videh da mi drug Lunatic muči muku sa ledjima - welcome to the club :)) doktorka kaze da su mi ''diskovi'' otisli u .... da ne kažem gde, boli kao sam djavo, ali nemam vremena da idem ponovo...trenutno sam zauzeta posetama drugim specijalistima :angry-banghead:

Idem da citam polako... trebace mi vremena...

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1510, 1511, 1512, 1513, 1514, 1515, 1516 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.