Kud cete vas nekolicina o fudbalu bez mene ??

Ma salim se samo vi nastavite ionako nikada u zivotu nisam igrao taj fuzbal menadzer.

Ja sam se vise zanimao za knjisko stivo a vezano za fudbalsku taktiku i metodiku treninga.

Jos od Ivana Toplaka pa na ovamo.
Nego vidim da su vam interesantni moji FB ispadi jel ??

Meni uopste nije bilo do smeha bar ne s'pocetka,kasnije kada sam video razludjenu
Sirenu uhvatio me je napad nekog ludackog smeha.

Nije da se vadim ali mislim da nije moja greska,u stvari mozda i jeste ali totalno bezazlena i bez namere. Usao sam na objavu mog prijatelja tj kolege s'posla (nije nikakav manijak niti ima slicne porive,pritom ima i porodicu) a na njegovoj objavi je pisalo da je to preuzeo od izvesnog Luke Dimitrijevica (ako se dobro secam imena ovog klinca) koji je bar na slici dete i potpuno bi nebulozno bilo ocekivati ovakvu posledicu. Jeste golotinja bila u najavi ali ni priblizno onome sto me je sacekalo kada sam otvorio taj nalog. A tada je vec bilo kasno za sve.

Jednostavno snaslo me je cudo nevidjeno. Ostatak vec znate da se ne ponavljam,bilo pa proslo ali mi je krivo zbog nekih ljudi koji su zbog ovoga mogli ili su imali probleme.
Petronije samo ti farbaj za neko brzo ce proleteti do Uskrsa pa ce ti valjati to znanje farbanja.
Pef neka dece neka se celice (
Lunatic i
del Boy)
Hiron ala ga ispece svaka ti cast.U stilu veliki majstora raznja.
I dalje pisem kao po skolskoj tabli,sve veliko i razvuceno samo sto su mi ruke ciste,nemam kredu. te vas tom prilikom zamoljavam da imate razumevanja ukoliko primetite neke nepravilnosti.Ovo posebno vazi za
Zmaju 
Ni ja ne vidim bas najbolje ono sto pisem.
Dobro vece ostrvljani . . .