Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Sreda, 23 Septembar 2026, 23:25

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 42  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 17:11 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
Pol: Bata
Sad ću da ja pogledam te wordove, ali kontrolu možeš i ti da uradiš: otvoriš "kompletan editor" bilo gde, u bilo kojoj temi, uradiš copy/paste posta iz tvog worda i klikneš na "Pregled". Ukoliko se pojave male sličice znači da treba ponovo seliti sa dodaj.rs na postimage (ili tinypic - šta ti se više sviđa), a prema uputstvu koje smo dali.

Kad uradiš jedan post, prvo ga probaj na predhodno opisani način - kako se tebi pojavi na ekranu, tako će i nama, nema razlike.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 17:32 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 24 Avgust 2014, 00:53
Pol: Seka
Dajte mi neki zadatak, imam vremena da radim.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 17:59 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Evo Zmajo, sad ću ti poslati tvoj najveći putopis iz USA. Ja sam postove iskopirao u word i na oko 1/3 prebacio slike sa dodaj.rs na postimage, ostalo ćeš ti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 18:02 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Зоки je napisao:
Sad ću da ja pogledam te wordove, ali kontrolu možeš i ti da uradiš: otvoriš "kompletan editor" bilo gde, u bilo kojoj temi, uradiš copy/paste posta iz tvog worda i klikneš na "Pregled". Ukoliko se pojave male sličice znači da treba ponovo seliti sa dodaj.rs na postimage (ili tinypic - šta ti se više sviđa), a prema uputstvu koje smo dali.

Kad uradiš jedan post, prvo ga probaj na predhodno opisani način - kako se tebi pojavi na ekranu, tako će i nama, nema razlike.

Probao sam u tome i jeste fora i bilo je ok :mrgreen:
Sutra sabajle prvo to radim. Zalepicu na vratima kancelarije kao žika: otišo sam na probi!
Ili otišo sam da fatam ribu!
:smesko-gore-dole:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 18:59 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Čekam... :roll:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 19:20 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 10:02
Drugari svaka Vam čast !!!! :bravo:
Za kratko vreme toliko ste uradili da nemam reči. :bravo:

Ja se evo fajtam sa par stotina slika i jedva uspevam. Mogu misliti kako je bilo Vama koji ste ih hiljade propustili kroz ruke. :bravo:

B ili Z valja li čemu ono što sam poslao na e-mail?
Svi pokušaji da na bilo koji način istovremeno "preselim" više od dve fotke su se završavali tako da su fotke, pri probnom postovanju na 4um, imale oko 100-tinak piksela. Da li je razlog to što su pre stavljanja na dodaj.rs neke kropovane, neke su bile 400, neke 600 a neke 800 piksela, pojma nemam, ali probao sam i sa "ne menjaj dimenzije" i sa menjaj i ovako i onako, i ... ali ne, ne i ne :

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 20:00 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
pefkari je napisao:
Evo ovako (nadam se da nikog necu zaboraviti!):

1. VlaMar, hvala ti od srca, bas si se angazovao i puno posla zavrsio! :ljubac: :ljubac: :ljubac: Nemam nikakve "primisli" i znam da si iz najbolje namere radio! :bravo:

2. Daco, sto se tice avatara, ja sam sve slike, koje je trebalo staviti kao avatar ili u potpis, smanjivala na 90X nesto (90X90, 90X60)...cak i gif slicice.

3. Daco i VlaMar, ako ste voljni, vi promenite fotografije, ja cu smajlije. Ili da se podelimo po stranicama? :think: Najvaznije smo uradili, a ovo sto je preostalo, mozemo "kako nam volja"....ima dovoljno vremena! Ako niko nece ili ne moze, ja cu sama, "no problemo"! :D

Pefka, meni je sve jedno kako ćemo se podeliti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 20:04 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Daco, jedva ti prepoznajem rukopis od kada si se ofarbala. Inače, lepa ti je nova frizura. :mrgreen:

DextO, nemoj da se praviš glup, nećemo nasesti! :naughty: :nja-nja:

Čekam... :roll:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 20:10 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Zmajo morala sam. Kad god pročitam Milenin post, pitam se kad sam to napisala :lol:
Deki R-4 nas je sinoć zamenio :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 20:16 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

DEXT je napisao:
B ili Z valja li čemu ono što sam poslao na e-mail?
Deki, word je odličan, bez grešaka, slike si namerno ili ne, ali PAMETNO :) povećao na širinu 800, što je ispalo bolje nego u prvobitnom izdanju. Tvoje poruke sam, zato, izmenio za 5 minuta.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 20:28 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Kažem vam ja da se samo pravi da je malkice glup. :snooty:

Više ne čekam... vreme je da počMem... :op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 20:41 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
DEXT je napisao:
Svi pokušaji da na bilo koji način istovremeno "preselim" više od dve fotke su se završavali tako da su fotke, pri probnom postovanju na 4um, imale oko 100-tinak piksela.

:think:
Del Piero hajde probaj sutra pa da uskačemo u pomoć ako je ovo problem. Ja sam sada probao da prebacim slike iz teme Plaže sa juga ostrva, svih 10 slika iz jednog posta na postimage i nije pravilo problem.
Daca je napisao:
pefkari je napisao:
Evo ovako (nadam se da nikog necu zaboraviti!):

1. VlaMar, hvala ti od srca, bas si se angazovao i puno posla zavrsio! :ljubac: :ljubac: :ljubac: Nemam nikakve "primisli" i znam da si iz najbolje namere radio! :bravo:

2. Daco, sto se tice avatara, ja sam sve slike, koje je trebalo staviti kao avatar ili u potpis, smanjivala na 90X nesto (90X90, 90X60)...cak i gif slicice.

3. Daco i VlaMar, ako ste voljni, vi promenite fotografije, ja cu smajlije. Ili da se podelimo po stranicama? :think: Najvaznije smo uradili, a ovo sto je preostalo, mozemo "kako nam volja"....ima dovoljno vremena! Ako niko nece ili ne moze, ja cu sama, "no problemo"! :D

Pefka, meni je sve jedno kako ćemo se podeliti.
Nisam 100% siguran da treba da ulazimo u ovo, ali ne mogu da pustim dame da se same muče. Pef je uradila prvih 250 strana, Daco kreni od 400-te, ja ću od 600-te, ako se još neko prihvati posla zna šta mu je činiti, moderatori neka psuju u sebi :)
pefkari je napisao:
Ako niko nece ili ne moze, ja cu sama, "no problemo"! :D
Zoki pitaj dete i kako se ovo zove.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 20:49 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

VlaMar, možemo da sačekamo šta će veliki štrumf i njegovi saradnici da kažu na sve to.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 20:54 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Vlamar ujutru kad krenem printskrinovacu korake rada pa da vidimo gde gresim

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 08 Novembar 2015, 21:23 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Del Piero je napisao:
Brzi, zoki
Probajte da ubacite nesebar i 3 teme koje sam radio u okviru lefkade, pa ako ni one ne valjaju da ih uradim opet!
Obeležio sam Del Piero, treba ih ponovo uraditi - to jest linkove za slike koji su u nizu 2 ili više komada. Ovi drugi - tamo gde je po jedan link za slike, to si dobro uradio.

Ponovo ih moraš uzimati od dodaj.rs - znači, ponovo iskopiraj u word sadržaj poruka, pa onda izmeni. Greška je, verovatno u izboru koji treba napraviti nakon što se drugi put klikne na "pošalji" i kad se pojave sličice. Preporučujem sledeći izbor:

- Kodovi za sve slike
- Hotlink za forume 1
- 1 kolona

Kliknuti na "kopiraj u klipbord" i kada postaviš linkove u word, tj zameniš stare, treba ručno obrisati reklamni string koji ti postimage uvali na kraju svake grupe linkova a koji izgleda ovako: url=http://postimage.cc/]free photo hosting[/url (uklonio sam mu prvu i poslednju veliku zagradu da ovde ne bi pravio problem, u ovoj poruci). Treba ovaj string obrisati odmah zato što neće moći kasnije grupno da se briše jer se ovaj tekst u plavom menja, svaki put ti uvali drugačiji. Ceo string i dva "entera" koji su dodati - ovo brišete zato da kanije ne bi bio veliki razmak između poslednje slike i eventualnog teksta koji je ispod.

(Može se i nekliknuti na "kopiraj u klipbord" i onda pažljivo iskopirati tekst u postimage prozorčiću sa novonapravljenim linkovima slika, bez reklamnog stringa)

Kad ste sve slike zamenili, onda ide grupno uklanjanje još dve vrste stringa koji vam je postimage uvalio, a koji se lako uklanjaju preko word funkcije "replace". Jedan izgleda ovako: url=http://postimage.cc/ a drugi ovako: /url s tim što sam na oba uklonio velike zagrade da biste ih videli u ovoj poruci.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 42  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.