Ne znam da li je primereno u ovo doba reci DOBRO JUTRO, ali, drugari, ja se jutros probudih tek u 10.20 h!
Mrtva sam od cele prethodne nedelje, pa se jutros debelo uspavah!
Kasljem k'o sloncina...jos se kuvaju tone cajeva..."suste" eferalgani i vitamin C...a nisam nas "pohvalila", kakvu smo igranku imali noc pre ove! Posto radimo k'o zahuktale masine (glavu ne dizemo od ekrana!), samo "razmenimo pokoju" kad jedemo i spremamo "medEcinu" u vidu cajeva, imali smo incident! Mogao je da bude veliki, srecom- pa nije! Naime, pre 2 noci smo se zaradili bili bas....i, pred zavrsetak radova, buduci da me je kasalj bas "davio", Zoki krene da nam stavi caj....u onom "brzom kuvalu"....i, umor ucini svoje! Spetljao mu se kab(E)l i vrela voda ga je polila po rukama...znaaaaciiiiii!!!!???? Usred radova, uzasnog umora, znajuci da opet zbog tate moramo rano da ustanemo, jos i to!!!???

"Brza interventna" (ja) poce da "leci": daj mazi ulje, daj u hladnu vodu sa sodom bikarbonom...on trpi bol, ja se nerviram i razmisljam "kud sam mu i rekla da hocu caj"!!!??? A nekoliko minuta pre toga sam uradila 300 poslova, sve oprala i rasklonila (podove, sudove...)...zvali smo "pomoc u kuci", da pitamo za savet, jer narednih sat i po smo se bavili "spasavanjem ruke"...kako izvadi iz posude sa vodom, tako ga uzasno pece!

Oni nam posavetuju, buduci da smo sprecili stvaranje plikova, da stavi "Saljicev melem"...u 2 h ujutro sin je isao u dezurnu apoteku, da ga kupi...i tako, noc se pretvorila u dramu...na srecu, sve se dobro zavrsilo! Ujutro, posle cele sprovedene procedure, niceg nije bilo!
Eto! Valjda se sva "dramatika, umor, rad" udruzili, rezultat- jedva se jutros probudih! Odo' da "kopam"!