Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Sreda, 23 Septembar 2026, 16:20

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 42  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 04 Novembar 2015, 13:43 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
Зоки je napisao:
U Firenci ima dosta slika koje su na nečemu što počinje sa: scontent-a-fra.xx.fbcdn.net. Ja te slike ne vidim, moguće je da ih vi vidite, to znači da je moj Internet provajder slep za taj sajt :( Sad ću da se zakačim za drugog provejdera, da proverim, ako ni odatle ne vidim onda nema sumnje da su ti linkovi mrtvi, pa to onda moramo drugačije rešavati...

Rekla sam ti juce da se neke slike preko tog "scontent...."-a vide, a neke ne....i ja sam na njih naletala na "Ko cita- pobedjuje" i "Photo of the day"...

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 04 Novembar 2015, 13:44 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Aliki gotov.
Pribelezi zoki da cu da odradim pored teme plaze na jugu ostrva jos i potos i limenas teme.
Takodje temu u okviru Planina u Srbiji, Jastrebac koju sam otvorio, cu da sredim. Uz nju cu jos i Taru i KOpaonik, vidim niko se nije javio za njih pa da kompletiramo sve sa planinama ;)

Poslednji put menjao Del Boy dana Sreda, 04 Novembar 2015, 13:48, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 04 Novembar 2015, 13:48 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Pol: Bata
Зоки, на твом извештају се налази и Лименас, а мислим да на тој теми није потебно ништа мењати, јер је цела тема ''моја'' и ниједна слика није на додај.рс.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 04 Novembar 2015, 13:48 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
pefkari je napisao:
Зоки je napisao:
U Firenci ima dosta slika koje su na nečemu što počinje sa: scontent-a-fra.xx.fbcdn.net. Ja te slike ne vidim, moguće je da ih vi vidite, to znači da je moj Internet provajder slep za taj sajt :( Sad ću da se zakačim za drugog provejdera, da proverim, ako ni odatle ne vidim onda nema sumnje da su ti linkovi mrtvi, pa to onda moramo drugačije rešavati...

Rekla sam ti juce da se neke slike preko tog "scontent...."-a vide, a neke ne....i ja sam na njih naletala na "Ko cita- pobedjuje" i "Photo of the day"...

Не вреди да му кажеш, мораш написати на форуму :smesko-gore-dole: !

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 04 Novembar 2015, 13:57 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

ovaj postimage.cc mi prijavljuje vec par minuta connection error. Na onom tynipic-u ne vidim opciju za preko linka nego samo aploud sa svog racunara :roll:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 04 Novembar 2015, 14:08 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
:greetings-waveyellow: Gužva na poslu. Da nije u pitanju Milenica pomislio bi da me je neko prijavio da proračun radim već 3-ći dan.
DelPiero dešavalo se i meni, odjavi se pa se ponovo prijavi i biće u redu. Ili pogledaj da li ti je link ispravan, da nisi "uhvatio" neku zagradu viška.
Ako se dobro sećam i Prašnjavi je za temu Jahorina koristio photobucket pa i ta tema može da se "zaboji".
Kad dođem kući šaljem ispravke odrađene kasno sinoć.
Ima i na temi Parga par slika koje se ne vide, znam da sam slikao program izleta telefonom i sada te slike ne mogu da nađem. Kad budem išao za JA pokušaču te papire da iskopam i ponovo uslikam, ali i ako spasimo 99,98% slika biću zadovoljan.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 04 Novembar 2015, 14:43 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
Del Piero je napisao:
Na onom tynipic-u ne vidim opciju za preko linka nego samo aploud sa svog racunara :roll:

Radis sve kao i da vuces sliku sa svog racunara i u polje za adresu fajla iskopiras URL od slike. Time zapravo sliku automatski prevuces na svoj racunar u temp folder, ali jedan korak manje pri radu.

Зоки je napisao:

To su slike sa Fejsbuka. To nikako ne treba postavljati kao link slike.

Зоки je napisao:
petronije je napisao:
Чика Зоћо, предлажем да учиниш овај пост некако истакнутим (ил нова тема, или први пост, или...) како не бисмо увек морали да тражимо средину 5. стране да бацимо око шта је, а шта треба бити урађено...

Petronije, videćemo kad se gos'n Brzi ispravi i pojavi ovde, pošto ga bole leđa... možda će on setiti najboljeg rešeeeenjnjnjaaa. Gle, ja o vuku a m na vrata :)

Ma jok, breee... samo je ždraknuo šta radimo i povukao se na ispravljanje...

Na kraju prvog posta ove teme nalazi se Zokijev dokument o azuriranju tema. :handgestures-thumbupright:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 04 Novembar 2015, 14:53 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
:greetings-waveyellow: Gužva na poslu. Da nije u pitanju Milenica pomislio bi da me je neko prijavio da proračun radim već 3-ći dan.
DelPiero dešavalo se i meni, odjavi se pa se ponovo prijavi i biće u redu. Ili pogledaj da li ti je link ispravan, da nisi "uhvatio" neku zagradu viška.
Ako se dobro sećam i Prašnjavi je za temu Jahorina koristio photobucket pa i ta tema može da se "zaboji".
Kad dođem kući šaljem ispravke odrađene kasno sinoć.
Ima i na temi Parga par slika koje se ne vide, znam da sam slikao program izleta telefonom i sada te slike ne mogu da nađem. Kad budem išao za JA pokušaču te papire da iskopam i ponovo uslikam, ali i ako spasimo 99,98% slika biću zadovoljan.

Proradilo brzo...u stvari je problem bio do izvornog linka slike koji je puko...

vidim imas ti na temi o Tari slike sa dodaj.rs. Odradicu i njih da znas da ne pocinjes.... nisam video da si spomenuo da si krenuo zamenu tih slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 04 Novembar 2015, 15:13 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Kako ste mi vredni! Usvojicu vas sve! :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 04 Novembar 2015, 15:14 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

petronije je napisao:
Не вреди да му кажеш, мораш написати на форуму :smesko-gore-dole: !

I ne znas koliko je to istina! :haha: (iako sam se zarekla da mu, javno, necu odgovarati!) ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 04 Novembar 2015, 15:29 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Radimo "po smenama", i "sve smene"! Kad vidim da nas je stalno tu cetvoro-petoro...a znam da spartamo kao mravi ovih dana....srce mi puno!Slika

Akcija "Spasimo sto se spasiti moze 2015." daje rezultate! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 04 Novembar 2015, 16:01 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Имам питањце...
Писало је негде да мигрирамо линкове и код цитираних слика, што је ок. Е сад, може да се деси да након сређивања линкова у ворду и слања вама неко исцитира слику са додај.рс, а пре него модератори измењају све постове на темама...Мислим, неће бити смак света, али ме занима тај други део овог захвата.
Колико цените да ће времена требати да на свим темама по свим постовима убаците ово што смо слали?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 04 Novembar 2015, 16:04 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Zoku pribelezi me za Makrijamos i golden Bic.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 04 Novembar 2015, 16:15 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
petronije je napisao:
Имам питањце...
1. Писало је негде да мигрирамо линкове и код цитираних слика, што је ок. Е сад, може да се деси да након сређивања линкова у ворду и слања вама неко исцитира слику са додај.рс, а пре него модератори измењају све постове на темама...Мислим, неће бити смак света, али ме занима тај други део овог захвата.
2.Колико цените да ће времена требати да на свим темама по свим постовима убаците ово што смо слали?
1. Ispravićemo naknadno sve greške, koliko vidim, ako ovako nastavimo neće ih biti puno.

2. Brzo, mnoooogo brže nego ovo što sada radimo, pogotovo tamo gde ima puno slika u jednom postu. Testirao sam ja kako to ide - ide EKSPRESNO. Važno je da nema grešaka u word dokumentu, onda ide munjevito.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 04 Novembar 2015, 16:24 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Зоки je napisao:
2. Brzo, mnoooogo brže nego ovo što sada radimo, pogotovo tamo gde ima puno slika u jednom postu. Testirao sam ja kako to ide - ide EKSPRESNO. Važno je da nema grešaka u word dokumentu, onda ide munjevito.

:op-op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 42  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.