DEXT je napisao:
1.)Toga se i najviše bojim da hoću a ne mogu

2.) . . .samo još da kreneš po fazama u realizaciju i za 20-ak leta eto nama rezultata
3.) Kako li će na ovo reagovati Sebastijan?
1.) Cuo sam vec neke ljude tvojih godina kako se zale " Boze kad mi vec oduze snagu sto mi ne oduze i volju ??!"
2.) A ne,ne nisam lud tako brzo da delam.

Prvo da ispitam ove nove sto preko njih kacimo slike pa cu da pocnem.Jos jedna ovolika trauma bi bila previse za moj mentalni sklop.

Vidis i sam koliko sam toga korisnog odradio do sada.
3.) Pa to je jedan fin i kulturan covek,emancipovan,smiren pravi lala. Ma dobricina jedna

Nije bre k'o ti nasilan sa brdsko planinskim stilom i nastupom pa da nece da razume ovu nasu semu.
petronije je napisao:
Видим да те и други фарбају у дугиним бојама, па верујем да је то сад стандард.
Nije to danas standard moj
Petronije to ti je sada IN.

Ako nisi u nekoj od slicnih grupacija kao da nisi ni ziveo,pod hitno da se ufuras u neku sarenu frakciju.
pefkari je napisao:
Zamislite da 30.11. vidimo obavestenje: "Taman posla da se gasimo! Samo smo se salili!"
Ne bi to bilo uopste lose da se ne mucim mnogo.
B_A_N_E je napisao:
Никако да питам,
Има ли, у овој нашој фудбалској лиги, оно правило као у ауто-мото спортовима, да обиђеш комшију противника за цео круг ?
Vidis o tome nisam razmisljao ali je predlog zanimljiv i jako aktuelan.
Tedi je napisao:
1.) Evo da se zvanicno prijavim po dolasku iz Zagreba! Imala sam vrlo korisnu radnu posetu.
2.) Isli smo ko ekskurzija, nas 8 u jednom velikom stanu, bilo je bas zanimljivo.
1.)
Tedi ti kao mali Ivica gljivica,sve je bilo jako konstruktivno.
2.) Ups,nadam se da tvoj suprug ne zna nasu novu adresu,u suprotnom ne bih ti bio u kozi.
Dujo tvoje odsustvo neko vreme iz grupe te ne abolira od pisanja Irske.

Mi smo stare cekalice.

Dobro se ti nama povratila na najlepse ostrvo.
Dobar dan ostrvljani . . .