Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Sreda, 23 Septembar 2026, 14:50

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 42  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Utorak, 03 Novembar 2015, 12:55 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Pol: Seka
Pef, i ja sam tako počela da radim samo svoje. Međutim, kako koju temu otvorim, još neko je postavljao slike. Odlučila sam da odradim sve do kraja i da se stavim tačku na tu temu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 03 Novembar 2015, 12:56 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
:bravo:

Nije nikakvo cudo sto svi isto razmisljamo! :ljubac:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 03 Novembar 2015, 13:02 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
pefkari je napisao:
Zoki smislja kako da napravimo "sistematizaciju", da ne bismo duplo gubili vreme...
...pogledaj teme koje su postavili oni koji retko ili vise uopste ne svracaju: Medo, Sonja...Zoki je, na moju molbu, odradio "Afriku" i Dujaspasine putopise...moje misljenje je da SVE treba spasiti...

Sistematizacija bi nam olakšala posao, ali i ovakav "haos" ima svog šarma.
Kao što ranije napisah ja sam pre objavljivanja uputstva počeo da radim na svoju ruku i snimam slike na računar, a zatim i da ih "podižem" na tynipic. Imao sam odrađene sve slike iz Afrike, ali nema veze.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 03 Novembar 2015, 13:05 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Треба ми савет. На теми Фиренца је 20ак мојих слика невидиљиво. Да ли да сад одрадим овако како јесте, па да кад прође овај хаос полако поново попуним тему сликама које се не виде ? Или да сада одрадим све то одједном? Мени је свеједно, питам да не бих одступио од неког правила по ком радимо.

И јш нешто, шта радити са сликама са tinypic-a ? Видим да сам чак и то користио за качење слика. :)

Урадићу ја цео Крф у сопственој режији, пошто ту имам само пар фотки на додај.рс, а Медо је неактиван, па ћу да одрадим и његов део.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 03 Novembar 2015, 13:23 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

:bravo: , Lunatic! Hvala puno! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 03 Novembar 2015, 13:32 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
Lunatic je napisao:
Треба ми савет. На теми Фиренца је 20ак мојих слика невидиљиво. Да ли да сад одрадим овако како јесте, па да кад прође овај хаос полако поново попуним тему сликама које се не виде ? Или да сада одрадим све то одједном? Мени је свеједно, питам да не бих одступио од неког правила по ком радимо.

И јш нешто, шта радити са сликама са tinypic-a ? Видим да сам чак и то користио за качење слика. :)
Lunatic, kad završimo izmene postova odnosno preseljenje slika sa "dodaj.rs" onda ćemo da rešavamo ovakve slučajeve, oni se mogu i naknadno rešiti - naravno, ukoliko imaš u svojoj ličnoj bazi slike koje si tamo postavljao, a koje se ne vide.

Ako imaš vremena da se SADA zezaš s time, ti možeš i sada da upload-uješ slike na npr. postimage i onda novodobijene linkove turiš u word, umesto ovih što ne rade.

Ako ne sada, to može i kasnije, natenane s moderatorom... ili, ako ti zapadne, s moderatorkom :)

Slike koje su ti na Tinypic ne diraj... to je hoster kojega smo takođe predlagali, da i na njega selimo slike.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 03 Novembar 2015, 13:45 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Немам сачувано, зато ми је и лакше да сада одрадим онако како јесте, а да се накнадно, кад све ово завршимо, зезам са тим.

И још нешто и да не смарам више. :) Колико је изводљиво да се направи нека листа шта је све одрађено? Да ако ја урадим целу Фиренцу нпр. , да зна Вики да не уради и она исто то. Да не понављамо више нас исти посао и тако непотребно губимо време.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 03 Novembar 2015, 15:31 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
:greetings-wavingyellow: Dobar dan!
Malopre sam pročitala šta radite. Drago mi je da ste obratili pažnju i na moje postove. Hvala!

Ja sam odvojeno sačuvala sve fotografije misleći da će kad-tad trebati, ali vidim da ste vi o tome već razmišljali i što je još važnije i uradili! :text-thankyouyellow:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 03 Novembar 2015, 16:03 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
Krenuo sam sa Aliki temom. Ne znam kad cu zavrsiti... Ima 4 strane i postova od tedi i dace (da znaju da ne pocinju isto). Tako da eto, pribelezite Aliki kompletno radim

Poslednji put menjao Del Boy dana Utorak, 03 Novembar 2015, 16:05, izmenjena 2 puta

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 03 Novembar 2015, 16:04 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Sve sto je , bilo ko, ovde napisao i postavio je trud i nase BLAGO! :D Onaj ko uziva da cita ono sto drugi pisu o putovanjima zna to da ceni...e, pa mi smo ti takvi! :D Sacuvacemo sve sto su pisali clanovi koji su dosli...pa otisli...iz nepoznatih razloga...bilo bi lepo da se svi ti ljudi vrate...ali, to je njihova odluka i dobra volja... :romance-grouphug:

Pozdrav tebi i Spasi! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 03 Novembar 2015, 16:32 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Evo, malo mi se na poslu situacija smirila, inače je baš haos, sada ću da se latim posla do kraja r.v.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 03 Novembar 2015, 16:43 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
Lunatic je napisao:
И још нешто и да не смарам више. :) Колико је изводљиво да се направи нека листа шта је све одрађено? Да ако ја урадим целу Фиренцу нпр. , да зна Вики да не уради и она исто то. Да не понављамо више нас исти посао и тако непотребно губимо време.
Ma ne smaraš, postavljaš pitanja koja bi i drugi postavljali.

Upravo sam napravio listu, OČI MI ISPADOŠE... :( To je zato što me napala žestoka kijavica, ležim kući i jedva gledam, ali bar da iskoristim priliku jer dok sam na poslu ovo ne bih mogao da radim...

Sad, samo da je testiram i uz pomoć Pef da obeležim šta je urađeno, šta se radi, šta ne treba... pa ću da je postavim ovde, to jest link na listu koju ćete moći da pogledate a ja ću je par puta dnevno ažurirati na osnovu onoga što šaljete i informacija ovde. Trebalo bi tako da nam bude lakše.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 03 Novembar 2015, 16:54 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Ajd što je Dejevla imao ogromnu inspiraciju da kači divne slike na temi Sitonija i to je super, a šta meni bi da ga toliko citiram?! :confusion-shrug: :obscene-hanged:

Šalim se of kors! :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 03 Novembar 2015, 16:57 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

E, ako hoću da uhvatim malo sunca, moram bataliti sada copy-paste-copy-paste-upload-citiraj-copy-paste-save i da jurnem napolje iz firme! ODMAH!

;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 03 Novembar 2015, 18:39 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Poslao sam deo putopisa koje sam ispravio.
Zoki verujem da je bio ogroman posao da prikupiš sve teme. Da ti pomognem listom šta sam ja do sada uradio, uglavnom teme koje sam otvarao ili dominantno pisao na njima:

SRBIJA: BEOGRAD viđen mojim očima, JAGODINA, ZLATIBOR, LISINE, MANASTIRI I CRKVE, IZLETI - samo postovi VLAMAR
GRČKA: TASOS putopis, KASANDRA, KEFALONIJA, PARGA putopis - CELE TEME (znači i postovi Dejevla, Pefkari, MikaNikolic, Sonja, Lunatic, Slađa)
EVROPA: ISTANBUL, ALANJA, SALCBURG, DRAKULA TURA - CELE TEME

PLANIRAM: da završim svoje teme RIM, BUDIMPEŠTA, MINHEN, DVORCI BAVARSKE, PARIZ, KRAKOV
PLANIRAM: da uzmem teme iz Evrope koje su "van foldera" autora MEDO, MAJUS, URBI, VICKY

Pefkari slobodno edituj moje slike na koje naletiš

Dujo ako ste već voljni da pomognete obnovite BERGEN, te slike se već neko vreme ne vide, a ja sam prvi navaljivao da ih postavite

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 42  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.