IvanBP je napisao:
Pef, Bato, ubiste ovim slikama na ovu 'ladnoću. Još kad prebrojim koliko ima do sledećeg letovanja .....
Ja sam se "doubila" slikama sa neta mog omiljenog hrvatskog letovalista, tacnije- brackog....ovih dana me uhvatila neka nostalgija...i krenula da trazim...milion poznatih mesta, coskova i coskica, svako "ima svoju pricu, aktere"....ehhhh, mladostiiiii.....!
Lunatic je napisao:
Хоћу да се створим овде ( Валтос )
Ovi narandzasti suncobrani deluju tako toploooo!
VlaMar je napisao:
Dobro jutro!
1. Kako i ne bi bilo dobro kad sačekaju ovakve slike.
2. Telepromtujte i mene, nema veze na koju destinaciju.
3. Znam jednog našeg drugara koji Pefkinu čokoladu neće ni da pogleda, a kamoli da proba.
4. Ipak šta misliš o ovom rešenju
1.

Zadovoljstvo mi je!
2. Nemoj mene da zaboravis! Bicu spremna za 10 minuta! Stvari vec cekaju- spakovane!
3.

A bas je dobra "kad ti padne secer"!
4.

"Bebu- varvarina" (bar iz Vickycine price!) nista ne moze zaustaviti!
VlaMar je napisao:
Veoma važno nikako ne treba spominjati VlaMar-a u tom razgovoru, rekoše mi da je lovac.
Nije lovac, al' moze da te pogodi!

(salim se- ne znam da li je
i lovac, al' oruzje nosi!)
Tedi je napisao:
Sramota me da kazem Dobro jutro, odvalih 10 sati spavanja! Konacno!
Blago tebi! Sreca te je jutros bilo bar malo sunca, "kad se krenuh put grada"! Opet tata, lekari, "intervencija"....bio mi se "malo zanesvestio", pa smo u ordinaciji, umesto 5 minuta, proveli sat i po...plus cekanje pre i sedenje (da dodje sebi) 15 minuta posle...plus 50 minuta "prelaganog hoda", da stigne kuci, 3 ulice dalje!!!!???

Totalno mi je iscrpljena energija, pa sam sad sebi napravila jedan veeeliiikiii koktel grejpa i narandze...
milenaidaki je napisao:
Sunce se opet vratilo u grad!

I ja kuci, iz grada!
Deco, drago mi je da su vas slike malo "podigle", Ivane- zao mi je sto su tebe ubedacile!

Bice bolje! Jos samo jedna godina, pa cemo opet na letovanje!