jack je napisao:
Dobro, bre, Deki, mi živeli u zabludi da je samo nivo buke podložan kućnom redu, a ne i polu-satnica, tj. dužina trajanja?!
Eto vidis
Jack covek se uci dok je ziv.

Pa ne moze to u kampu da prodje bez posledica po komsiluk. Prvo ako misli da toliko dugo ljulja prikolicu i da skirpi k'o stari djeram to ne moze,pravi buku i remeti okolinu.

Drugo u kampu ima dosta starije gospode zamisli kako ce se osecati onolike deke kada vide da ovaj nas 'oce da preturi Adriu i ne prestaje da klati duze vreme ??

Sta bi im sve pritom prigovorile njihove bake,ma propalo bi im letovanje skroz.

Ne ide tako nije po kamperskom bontonu,moramo biti solidarni sa ostatkom zivlja u ovom prostoru.
milenaidaki je napisao:
Deki, zar ja ne napisah da ona voli da putuje?! E da, voli i da flertuje, ali kako sam je razumela, samo sa momcima!
Pa ukoliko je samo to problem resicemo ga.

Zamomcicemo se i mi.
Vicky i mi placamo preplatu od kad znamo za sebe.

Ja sam inace veliki fan RTS-a i otprilike rezonujem stvari poput
Zokija i
DextOja s'tim sto ozbiljnu muziku ne slusam,nekako mi ne ide.

Pokusavao sam ali jok,na kraju sam digao ruke.

Nije mi zao zbog tih para a to sto ispadne da vecina ne placa preplatu to je vec problem drzave i svaciji licni izbor.

Tu im vec ne mogu pomoci.
DextO kad vec pomenu Politiku da iskomentarisem u vezi istog lista. U subotu sam bio kod majstor
Voje, jedinog zivog a zvanicnog majstora za cokulu, da mi nasteluje malog diva poceo nesto da kasljuca kao i ja,cim oseti zimski dah u blizini.

Radionica je kao iz proslog veka majstor takodje.Jedan stari vuk genijalan tip potpuno van klisea jednog mehanicara.

Kako izgledom tako i zivotnim stilom. Sjajno mesto za podsecanje na neko vreme proslo,za evociranje uspomena i pregrst prica iz "davnina" sto njegovih sto komsijskih,jerbo vazda neko dolazi u lokal i prica se nikada ne prekida.

Dok on cacka razvodnik i pretrazuje potencijalni problem,ja standardno lutam po radionici i trazim zanimljive detalje. Ima ti nekih postera,reklama za kojesta vezano za kola a sve iz vreena kada je karburator bio otkrovenje u auto industriji.

I naravno u maloj oronuloj kancelariji naletim na stolu na Politiku. U njoj subotnji kulturni dodatak koji
Voja redovno prati.Mnogo sam se obradovao da i tu novinu jos neko cita,seo sam i sam se podsetio kako izgleda uzeti u ruke pravu novinu,roto hartiju koja nije uzalud potrosena.

Svega i svacega tu ima a sve sto je napisano je obradjeno strucno i analiticno,nema onih kratkih i jadnih tekstova koje bih i ja mogao ispisati levom nogom.

Eto jos uvek ima ljudi koji cene i znaju sta je dobro,na moju radost,pa se makar zbog takvih tipova nadam da nece aman bas sve otici u . . . Honduras.
Dobro vece ostrvljani . . .