petronije je napisao:
Још једном

, хвала Јелена!
Дејевла, ако си наишао на путопис Бобе Огризовића, онда је то права ствар.
Ми смо овом приликом обишли најзначајније локалитете античке Грчке, почев од Делфа, преко Олимпије, Микене, Епидауруса, да би круна свега била Атина и Акропољ. И дан данас се сетим неких ствари које учисмо у школи пре икс година. И много је леп осећај кад се то види и уживо. Ни слике ни текст не могу да дочарају осећај кад се стоји пред ремек делима насталим пре толико година.
Писаћу касније и о кратком повратку на Пелопонез наредне године, где смо посетили Хидру, острво без моторних возила, где су магарци главно превозно средство и тиме заокружили Арголиду. Ове године је био у плану сам југ Пелопонеза, Спарта, Монемвазија, али посао није дозволио да се иде на одмор. Но, биће прилике...
Da, njegov putopis, i verujem uz tvoj, prava enciklopedija za pocetnike

On reče za Hidru da ostrvo ipak nije skroz bez motornih vozila jer ima lokalaca koji sa specijalnim odobrenjem ipak imaju motorizaciju, plus gomila motora. Jedino ti preostaje da ga eventualno demantuješ
Koliko li ste imali sličnu maršutu (pominje se dosta istih lokacija)?
Imam dovoljno vremena da se pripremimo za Peloponez jer ga planiramo tokom celog septembra 2017. leta Gospodnjeg