Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Subota, 29 Avgust 2026, 01:06

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 200 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Četvrtak, 04 Februar 2016, 11:27 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Pridružio se: Sreda, 03 Februar 2016, 10:48
Pol: Bata
Da,da noći umeju da budu jako hladne. U julu i augustu se noćne spuste i do 18 stepeni,dnevne na plaži oko 40, u kampu 25-26stepeni.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 04 Februar 2016, 11:31 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Ehej Che!!! Ma ne postizavam da iznajmljujem :dance: Mi odemo u junu 3 nedelje,pa ćerka sa svojim društvom 3 nedelje,pa sim sa svojim 3 nedelje i na kraju ja i matora 3-4 nedelje da sklopimo i oteramo u zimovnik.Naj ludje mi je bilo 2012 jer sam u junu bio 58 dana u kontinuitetu te zena je došla kasnije i za rodjendan mi dovela muziku iz Beogada :haha: Ludilo!!!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 04 Februar 2016, 11:35 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Što se tiče iznajmljivanja,mislim da nemožeš to da praktikuješ jer nije bas uputno da ti neko spava u tvom krevetu,koristi tvoj wc u prikolici i slično. To možeš samo blisik ljudima,drugarima,rodbini...a i koliko da im naplatiš za svo cimanje oko prikolice!?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 04 Februar 2016, 11:36 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 25 Jul 2015, 13:08
sjajno, tebi je tamo kao neka vrsta vikendice. fenomenalno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 04 Februar 2016, 11:38 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač
Korisnikov avatar

matori61 je napisao:
Što se tiče iznajmljivanja,mislim da nemožeš to da praktikuješ jer nije bas uputno da ti neko spava u tvom krevetu,koristi tvoj wc u prikolici i slično. To možeš samo blisik ljudima,drugarima,rodbini...a i koliko da im naplatiš za svo cimanje oko prikolice!?

da, u pravu si
nego, da li kamp ima prikolice za iznajmljivanje?
na tasosu sam dobio prikolicu u fulu za 35e dnevno

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 04 Februar 2016, 11:39 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Pa za male pare... Evo prošle godine smo koristili 96 dana svi podjednako i izašlo nas je 1680evra. Žena i ja 2 puta,ćerka 21 dan i sin 19 dana,sve sa gorivom,smeštajem hranom... :sator:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 04 Februar 2016, 11:41 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Misli da neki Kragujevčani iznajmljuju u Evridikiju za 20evra po danu,nisam siguran al se da proveriti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 04 Februar 2016, 12:03 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač
Korisnikov avatar

e to ne bi bilo loše da se vidi
ove godine mi je plan slovenija (koper, izola, piran) preko airbnb-a, ali moram da imam i plan B

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 04 Februar 2016, 12:13 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Blizina Olimpa:

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 04 Februar 2016, 13:25 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Pridružio se: Ponedeljak, 08 Jun 2015, 16:23
Matori,hvala na informacijama koje su su nam izuzetno pomogle da sklopimo mozaik zvani Evridiki. Iskreno se nadam da cemo se upoznati ovog leta Moj pik je Pefkari, ali zahvaljujuci tvojim prilozima ranije misljenje njemu sam promenio, Faktori prednosti,barem po meni su udaljenost od granice, izuzetna hladovina, blizina recica zbog ribolova,srpska kolonija( koja ne manjka ni Pefkariju), neko napisa ta pozitivna anarhija, koja meni kao starom izvidjacu bas godi, a tek sta reci o cenovniku koji je za nas Srbe(trenutno,ali to trenutno se bas oduzilo)bitan cinilac.Dejevla, ne bi bilo lose da se nadjemo na istom mestu,u isto vreme.Mozemo da pocnemo i od 300,samo da nam se pivarke ne ohlade,a tek sto bi nasim maltezerkama izbili adute da nemaju drustvo i da im je dosadno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 04 Februar 2016, 13:39 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:29
Ako se poklopi x faktora, a među njima i to da se tamo nađemo oko 20.6. eto nama pref zabave... :dance:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 04 Februar 2016, 13:48 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Trenutno me je klepio infarkt pa se lagano oporavljam,te mi je jun dalekoo.Do sada smo praktikovali ceo jun i od 10 augusta još 3 nedelje. Videćemo...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 04 Februar 2016, 14:05 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:29
:cry:
Pa gde to da te strefi?!
Nema šta videćemo, ti moraš (!) tamo prvi da stigneš i da nas domaćinski dočekuješ! :smesko-levo-desno:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 04 Februar 2016, 16:48 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Pridružio se: Ponedeljak, 08 Jun 2015, 16:23
Ni malo prijatno,posebno za coveka od akcije kao sto si ti. Tesko da ces i nadalje moci uz Moravac cigarete(ako sam dobro video snimak) i vatrenu vodu,ali svakodnevni napredak, ( pogotovu u oblasti terapije post infarktnih stanja) kardiolgije daje za pravo kako Dejevli i meni, tako jos vise tebi i tvojima da ces biti dobro i kako rece D. moras tamo da stignes i domacinski da nas docekas.Od sveg srca ti zelim uspesan oporavak i potpuno izlecenje.
Dejevla, mi planirali prvu nedelju jula,ali ajd da vidimo sta kaze matori za vremenske prilike krajem juna, ako me obraduje, eto i nas kod vas.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 04 Februar 2016, 18:04 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Matori jos jednom bravo i hvala na ovom sjajnom pisanju. :clap: Svaka ti cast za predstavku kampa,ne bi je ni sam gazda licno bolje napravio. :naughty: Ocigledno je drustvo u kampu sastavljeno od nasih ljudi i Makedonaca ono sto nosi atmosferu i daje odredjeni smek ovom mestu. Jasno ni cena nije zanemarljiva stavka posebno u ova teska vremena. Pozicija ispod Olimpa je dobra za zdravlje,lako je do nje stici,odlicna snabdevenost okolnih mesta ali se nama ta Olimpijska regija nikako ne dopada.Prvi nas susret sa Grckom je bio Olimpik Bic,mesto sasvim solidno za debitantski nastup ali smo kasnije spoznali neke destinacije koje se nama se vise dopadaju,gde smo pronasli sebe. :confusion-shrug: Pre svega tu mislim na Tasos, potom i na Sitoniju. :dance: Jednim dobrim delom i Halkidiki :romance-heartbeating:
Medjutim ova vasa prica je nesto sasvim drugo,sama lokacija u ovom stilu kampovanja je potpuno nebitna ovaj vas nacin je vec tradicija i to je za svaku pohvalu. :bow-blue: Nasli ste sebe u ovoj prici,sasvim je jasno po slikama i zasto je tako i ja vam cestitam na tome. Ovo je bukvalno zivot leti a ne godisnji odmor,nesto mnogo vise od toga. Sjajno ste spojili lepo i korisno. :text-bravo:

Matori ako sam te dobro razumeo prikolica ti je u pausalu tj ostavljas je dole na cuvanju u zimovniku,jel tako ?? Koliko placas to zadovoljstvo ?? :think:
Da li je prikolica tvoja ili si je dole iznajmio pa je koristis ??

Da ne zaboravim a mozda je ovo trebalo prvo napisati. Zelim ti brz i uspesan oporavak te da jos mnogo leta provodis u tvom kampu. :obscene-drinkingcheers: Ujedno te pozivam da nam se prikljucis i na ostalim kamperskim temama i tako das svoj doprinos nekim novim kamperima koji ce sa ovih nasih strana sakupljati iskustva. :handgestures-thumbup: Posebno nam mozes dosta toga reci jer si ti prvi ovde iz sektora prikolicara. :auto-camptrailer: Naravno ocekujemo te u nasem forumskom kaficu da popijemo neko picence i prozborimo po koju onako neobavezno. ;) :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 200 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2025.